Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (118)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Lucia;sunt si preturi mari la unele produse dar in dreapta daca deschizi la produse sunt astea natracare,..tampon 16 lei,ulei bebe 18 lei.tampoane san 16 lei...
Sunt si creme cu 170 de lei..alea le lasam pentru altii

TUNDE 27 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

mai sunt produsele din gama soap mill si mayam..tot in dreapta la marci
uleiuri si lotiuni de baita pana la 20 lei

TUNDE 27 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

madalina_m cate iei pe zi??
si mai iei si alte pastile inafara de duphaston??

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

madalina dc nu ajungi la babyexpo, e si kidexpo la romexpo sapt viitoare, pastreaza banutii inca o sapt, sigur gasesti lucruri frumoase si la targul astalalt.

mirela bune preturi la tampoanele de san (de cine-s facute?), la restul nu stiu ca inca nu m-am interesat

tunde, cum te mai simti? bataie primesti si tu, ca ai zis ca nu te mai strofoci atata cu gatitul; auzi la ea, sarmale; imi si imaginez un oloi mare, pe care l-ai mutat de pe masa pe aragaz sau in cuptor, si-acu te plangi ca te dor toate cele?! bine, pe de alta parte, sarmale ...

vasilasanita tot asa e burtica, te-a lasat intre timp? o fi buburuzul incercand sa-ti arate ce poponet mare are el ia un nospa si stai cuminte

raportez si io vizita la doctor: buburuza mea a recuperat cele 2 zile minus, ba e chiar cu 3 pe plus acu, sa vedeti ce dolofana mica fac io s-a ridicat placenta, adio praevia, col 4,2. deci bine merci, v-am spus ca stau cuminte si asa am si facut.
stiu ca la madalina e mai bine, nu imi aduc aminte cum a zis doloress ca a evoluat situatia cu placenta ei.

ma duc sa pap ceva, ca v-am citit pe nerasuflate, azi n-am prea avut ragaz la scarbiciu.

rox 28+

think pink

Mergi la inceput

maimutzica10 felicitari ptr dolofana

_

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

madalina_m cate iei pe zi??
si mai iei si alte pastile inafara de duphaston??

_

De la 20 sapt tin tratamentul asta: 2 Duphaston, 2 No-Spa, 2 Gynipral. Am luat o luna Elevit, dar acum iau in locul lui MagneB6 si Tardyferon (fier).

30+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Roxana felicitari pt bebelina dragalasa!
La mine placenta e inca jos, dar macar s-a lungit colul. La Dolores e invers: s-a ridicat placenta dar are colul scurt. Ea, saracuta, se chinuie si cu diabetul.

30+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Rox felicitari pt bebelina grasuna. ma bucur k ai scapat si de placenta previa. ai vazut k dc ai fost cuminte??

Mada hai k esti de coma.

Tunde nu ai stare mama??? de craciun ce mai faci???

noi am fost un picut p afara, am mai luat una alta. acu ma preg sa fac baitza, sa ne facem mumoase, ca maine avem intalneala cu buba . sper sa fie totu ok si poate a recuperat si mandra mea zilele alea in minus.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

madalina_m mersik

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Rox felicitari pentru ca ai scapat de placenta previa. Asta e o veste minunata. la bebelina cuminte!

Irina ~ 34+ cu Patrick Cristian
AMR 40 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Felicitari pt vestile bune de la echo. Burta mea e tot pietroi. Daca fac o baie in apa calda nu o sa fie mai bine?

33+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput