Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (118)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

multumes Mada
m-a luat cu ameteala..incerc sa dorm un pic.
Am stat pana s-a fiert sarnmaua..
acu e gata..le-am impachetat cu Mario..asa sarmalute micute a facut..imi place de El ca isi da interesul...de o sa am si o fetita harnicuta..voi fi o Mamica rasfatata si norocoasa

TUNDE 27 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Off Tunde, si la tine ba e una, ba e alta...ai putea sa iei un paracetamol,cine stie te o fi tras curentul, baga te in pat la caldurica
M am uitat si eu pe sideris,...interesant dar prea scump pt mine

mi a venit patutul si l a montat sotul,abia astept salteluta maine

acu astept o prietena, o seara placuta la burtici

30+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

MI s a facut burta pietroi.

33+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

tunde..felicitari pt cum il implici pe mario in gospodarie..o sa iti multumeasca nora...

fluturas 29EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Tunde sigur va fi o harnicuta! O sa fie asa cum o vei invata tu sa fie, nu?

30+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetelor eu i-am zis azi dr meu de durerile gen menstruatie si mia zis sa iau duphaston ,dar pe prospect scrie pana in saptamana 20 iar eu am 22
stie cineva ceva despre asta ??
a mai luat cineva sau ia???

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Djlaura am o prietena care are 30 de sapt si inca ia duphaston pt mentinere de sarcina.

Laura

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Lucia;sunt si preturi mari la unele produse dar in dreapta daca deschizi la produse sunt astea natracare,..tampon 16 lei,ulei bebe 18 lei.tampoane san 16 lei...
Sunt si creme cu 170 de lei..alea le lasam pentru altii

TUNDE 27 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput

Azi m-am uitat la Ciresarii! Si m-am apucat sa citesc o carte cu Dragoni. Oare subconstientul meu imi spune sa ma pregatesc sau e neuronul meu singuratic care se intoarce la origini???

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

fetelor eu i-am zis azi dr meu de durerile gen menstruatie si mia zis sa iau duphaston ,dar pe prospect scrie pana in saptamana 20 iar eu am 22
stie cineva ceva despre asta ??
a mai luat cineva sau ia???

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Laura si eu iau Duphaston. Am inceput sa il iau tot pentru dureri ca la CM de la 20 sapt si inca il iau.

Mergi la inceput