Incepe razboiul?
http://stirileprotv.ro/stiri/international/incepe-razboiul-coreea-de-nord-a-atacat-o-insula-din-coreea-de-sud.html
Incepe razboiul? Oare de la asta se poate ajunge la al treilea razboi mondial?
Raspunsuri
miriama spune:
stire la protv? pai majoritatea televiziunilor romanesti nu stiu decat sa creeze panica, stiri incendiare in care exagerarea devine normalitate...
uite de-aia nu mi-am instalat satelit, ca sa nu vad romanisme....
"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"
Lali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miriama stire la protv? pai majoritatea televiziunilor romanesti nu stiu decat sa creeze panica, stiri incendiare in care exagerarea devine normalitate... uite de-aia nu mi-am instalat satelit, ca sa nu vad romanisme.... "Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic" |
Mie nu mi s-a parut nimic panicard in link-ul pus de initiatoarea topicului. Ba chiar era un articol cu multa informatie si un link catre CNN.
Intrebarea cu razbelul mondial ii apartine lui andruskandu.
Da' bine ca nu vrei sa vezi romanisme ....
miriama spune:
Da, dar titlul stirii te pune pe ganduri si iata s-a si deschis topic cum ca incepe razboiul mondial.
Rusia si China e firesc sa fie cu ochii pe beligeranti ca doar nu le-o spune "bravo"...
"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"
Mickyyy spune:
:) Pai fusese deja prezis, ca in noiembrie incepe al treilea razboi mondial, pe 11 noiembrie, dar depinde de calendar, ca dupa cel nou am inteles ca de fapt ar fi 24 noiembrie, adica maine!
Baba Vanga si nostradamus l-au prezis 
: www.realitatea.net/nostradamus-vanga-pe-11-noiembrie-incepe-cel-de-al-treilea-razboi-mondial_757373.html" target="_blank">http://www.realitatea.net/nostradamus-vanga-pe-11-noiembrie-incepe-cel-de-al-treilea-razboi-mondial_757373.html
viviana spune:
Este normal ca situatia dintre cele 2 state sa te puna pe ganduri ca si un eventual razboi intre ele.
Rusia si China sunt ingrijorate pentru ca au granite cu ele.
Primul razboi mondial a avut ca tragaci direct asasinarea de la Sarajevo, iar al doilea invazia Poloniei de catre nemti.
Deci este normal sa-ti pui intrebari despre un alt razboi mondial.
Totusi eu nu cred ca s-ar putea ajunge acolo.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Lali spune:
Intrebarea e ce vine prima data: razboiul mondial sau sfarsitul mayas al lumii ?
Ca de gaurile negre de la NASA sa pare ca am scapat ...
capcaunul spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lali Intrebarea e ce vine prima data: razboiul mondial sau sfarsitul mayas al lumii ? |
www.ebiblefellowship.com/ro/may21_ro.html" target="_blank">N-ai ghicit!
Lali spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
www.ebiblefellowship.com/ro/may21_ro.html" target="_blank">N-ai ghicit! |
Updatam, nu-i bai !
Macar ordinea in care pierim s-o stim.
kariguld spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lali
Updatam, nu-i bai ! Macar ordinea in care pierim s-o stim. |
cred ca muta astia data dupa cum radiaza energiile!

Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!
Marina_1609 spune:
mai, in Romania cred ca ne sfarseste guvernul
deci suntem primii
Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2
----------------------------------------
Marina
13+ &
ANA SOFIA 05.08.08