bazar

bazar | Autor: My_Lady0091

Link direct la acest mesaj

buna.
ieri am cumparat pentru prima oara de la bazar.produsul nu era la umanitare..e un carucior..120 lei pret.i-am trimis mesaj pe e_mail posesorului/posesoarei..i-am lasat coment la produs...am lasat coment la bazar administratorului...si nimic, nimemi nu spune nimic...
eu acum vin si intreb....am citit regulamentul desigur...cat timp tre sa astept ca vanzarorul sa ma contacteze...?
daca nu o face, pot a imi cumpar alt produs...fara sa ajung pe lista rau-platnicilor mai apoi?
aici e link-ul cu ce am cumparat: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2274.
va multumesc!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

buna.
ieri am cumparat pentru prima oara de la bazar.produsul nu era la umanitare..e un carucior..120 lei pret.i-am trimis mesaj pe e_mail posesorului/posesoarei..i-am lasat coment la produs...am lasat coment la bazar administratorului...si nimic, nimemi nu spune nimic...
eu acum vin si intreb....am citit regulamentul desigur...cat timp tre sa astept ca vanzarorul sa ma contacteze...?
daca nu o face, pot a imi cumpar alt produs...fara sa ajung pe lista rau-platnicilor mai apoi?
aici e link-ul cu ce am cumparat: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2274.
va multumesc!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Cand ai castigat produsul, ai primit un mail in care ti se spunea sa contactezi vanzatorul si ai acolo adresa de mail. Incearca sa contactezi persoana pe adresa respectiva. Posibil de ieri pana azi sa nu fi apucat sa vada mesajul tau. Daca in cateva zile nu iti raspunde, poti sa ii dai tu comentariu negativ si sa o anunti ca nu mai vrei produsul. Pe lista rau-platinicilor sunt puse persoanele care nu au dat nici un semn de viata mai mult de 30 de zile dupa ce au castigat produse. Ori tu zici ca ai incercat sa contactezi persoana ...

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu nu am primit niciodata mail din ala de avertizare la niciun produs castigat,cu atat mai putin mail de avertizare ca am fost supralicitata sau altele de gen (nici nu stiam ca se primesc,am citit intamplator ca altele primeau si acum nu mai primesc). De fiecare data am contactat eu vanzatorul.
In mod sigur e o problema tehnica la corespondenta bazarului ...

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

laura,ok.merci..
da..am primit un mail....am ID ul ei...i-am trimis mesaj.am introdus-o si in lista de mess...
mai astept atunci.
multumesc!
eu am o propunere...la contul de la bazar ar trebui facut vizibil cumva nr de tel al ofertantului pentru membrii.....ar fi mai usor de contactat.

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica70

Eu nu am primit niciodata mail din ala de avertizare la niciun produs castigat,cu atat mai putin mail de avertizare ca am fost supralicitata sau altele de gen (nici nu stiam ca se primesc,am citit intamplator ca altele primeau si acum nu mai primesc). De fiecare data am contactat eu vanzatorul.
In mod sigur e o problema tehnica la corespondenta bazarului ...

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Te rog verifica la detalii cont, daca ai activate optiunile de primire mail. Si adresa de mail trecuta sa fie corecta.
La mine functioneaza.

Si ca sa nu primesc mesajele in spam, ci in mail, am adaugat adresa bazarului la contacte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

KID mersi de info.La mine erau setate ok toate,doar ca aveam pusa adresa de mail de rds,cred ca de-aia nu imi intrau alea.Am schimbat-o cu adresa de yahoo si am adaugat adresa bazarului la contacte: intai mi-au intrat in spam ,dar dupa aia au inceput sa imi intre unde trebuie.Acum primesc chiar prea multe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica70

KID mersi de info.La mine erau setate ok toate,doar ca aveam pusa adresa de mail de rds,cred ca de-aia nu imi intrau alea.Am schimbat-o cu adresa de yahoo si am adaugat adresa bazarului la contacte: intai mi-au intrat in spam ,dar dupa aia au inceput sa imi intre unde trebuie.Acum primesc chiar prea multe

E foarte bine atunci! Ma bucur ca s-a rezolvat problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

AM licitat si eu alaltaieri niste produse la bazar..am trimis mail la vanzator..mi-a raspuns la mail dar vad ca nu mai zice nimik...nu stiu de ce de ieri dimineata si pana acum nu imi trimite niciun mesaj...macar sa vad daca mai vrea sa imi vanda produsele sau nu offf..chiar era urgent pt mine...daca nici maine nu raspunde la mail o sa fiu nevoita sa renunt....nu prea-mi plac oamenii neseriosi...

Mergi la inceput

Ar fi de preferat sa spui si numele utilizatorului, poate stiu fetele de la bazar mai multe.
Iar daca este neserios, atunci ar trebui sa fie trecut pe lista neagra.
Numai bine

Mergi la inceput