Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (167)
Raspunsuri - Pagina 8
bubu_bu spune:

valeeeeeeu da nu mai pot....citesc citesc cites si abia am ajuns la zi.....dar ce credet ca mai tiu mare lucru...nea.....oricum incerc sa scriu un msj coerent
1.imi pare tare rau ca avem pufuleti bolnaviori inca.....tz tz tz
sa se faca bine si sa nu mai sufere
2.felicitari nasei miki pentru nastere si bun venit pe lume puiului
3.
fete noi(andrelina
onitza frumoasa si puii finuti
,irinaa
lillyka
,larisel
)mai des fetele daca puteti cu vesti de pufuleti
4.felicitari rox-y pentru micuta actrita
5.felicitari mara pentru bilant
6.cris...nu stiu ce sa-ti decat uite
de la mine si de la raul pentru ema sa fie intelegatoae cu mami si pentru ana sa ai treaca bubitele repede
7nu mai stiu
e goool capul meu....ma duc la un dus si nani ca raulica deja face...eeee zice de ieri mama si se uita in ochii mei....si ma strig si na....e prima data cand o face constient...is
felicitari si tie xela......tie ti-a zis c parca..sper ca nu gresesc...si cand il dojenesc...se pune in fund si incepe sa bata din palme si zambeste laaaarg
si abia abia ma abtin sa nu rad sa fiu cat de cat serioasa sa ma inteleg cu el...dar nu imi prea reuseste
imi pare rau daca am ratat pe cineva.....promit sa fiu mai atenta.....oricum cum citeam raspundeam in gand...pentru aproape fiecare postare...ca imi sunteti toate dragi si ma bucur ca sunt cu voi
multumim pentru complimentela poze....am vazut si eu poze
sunt multe poze noi..ce au mai crescut pufuletii.....si ce frumosi mai sunt
noapte buna dragele mele acu ma retrag

bubu_bu spune:
oaiiii ce de greseli......imi cer scuze....atat a batut raul in taste ca desi apas nu scrie .......nu mai modific...imi cer scuze
Ioanact spune:
micki_mica bun venit in aceasta lume Marinei! 
Sa fie sanatoasa, iar mamicii recuperare rapida, fara dureri si mult laptic!
Ruxita asa si eu cu Justina, azi..a dormit 30', nu reusea nici cum s-adoarma, si a tot marait. Cred ca sparge al doilea dinte.
Am citit si mesajul Andre_linei despre patriotul ei, care maine poimaine implineste un an.
Wow..ce-a trecut timpul!
Am mai vazut pozele lillykai (aflate la semnatura) cu cavalerul Luca..un frumos, cu ochii caprui.
Vad ca a aparut si Larisel , pacat ca nu are link-ul cu poze la semnatura sa vad si eu gemanutele.
lorex poti sa incerci almette yogurt.
onitza felicitari pt
!
Doamne Ajuta, nici sa nu raciti!
Gata, merg sa ma culc. 
O mai aud cu maraie, prin somn..sigur are durere, de nu doarme linistita.![]()
Noapte buna!
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
larisel spune:
Ca tot vorbiti de temperaturi ridicate la bb-i...sa va povestesc si de pe la noi... Amandoua fetele au facut temperatura mare (maxim 39.7) cate 3 zile, Alena cu debut la o zi dupa Natalia. Dupa cele 3 zile in care alte simptome nu au avut (ba da, lipsa popftei de mancare) si le-am tratat doar cu antitermice (nurofen sau eferalgan) si cu multe lichide, le-au iesit niste pete rozalii pe fata, apoi pe piept si spate, care au disparut intr-o zi. La faza cand au iesit petisoarele am mers la medicul de familie...diagnosticul, fetele n-au nimic (dupa temperatura peste 39? 

). Eu suspectez roseola sau rubeola...se potrivesc simptomele de la ambele boli.
din 09.12.2009
mami de gemanutze
larisel spune:
miremia Ce mai bilantzzzz... piticele mele aveau la 11 luni 7.5 si 8 kile si 70 cm...
cris.d Despre ce iaurt de vanilie vorbiti? Fara zahar? Sorry, dar nu am fost pe faza cand ati mai discutat despre asta.
din 09.12.2009
mami de gemanutze
ana_g spune:
seara buna si de la noi!
larisel, din ce zici tu acolo, seamana a roseola infantum (sau cum s-o zice
), o forma mai usoara, adevarat, dar dupa cunostintele mele forumiste
......
al3csa, sa treaca febra si sa ai copilu sanatos! pai niste premolari ar trebui sa iasa, nu maselele pr-zise, astea mai incolo, o sa fie golan mare
LML!
miremia, foarte frumos bilant!!!
mama unui pui...Stefan
miremia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_g seara buna si de la noi! larisel, din ce zici tu acolo, seamana a roseola infantum (sau cum s-o zice al3csa, sa treaca febra si sa ai copilu sanatos! pai niste premolari ar trebui sa iasa, nu maselele pr-zise, astea mai incolo, o sa fie golan mare miremia, foarte frumos bilant!!! mama unui pui...Stefan |

Imi place culoarea ta.
Nu trebuia sa mergeti si voi azi la cantarit?
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
| citat din mesajul lui larisel miremia Ce mai bilantzzzz... piticele mele aveau la 11 luni 7.5 si 8 kile si 70 cm... din 09.12.2009 mami de gemanutze |
Da dar ale tale-s doua.

Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
danyelana spune:
| citat din mesajul lui lorex bravo cris.d ![]() mirunica e o dulceatza shugubeatza! ![]() daniel - baita mare! volvo la 13 lei...cred ca e la mishto pus, ca de altfel volvo facea masini bune! danyelana ![]() miremia, felicitari pt bilant! suna bine ![]() noapte buna fetelor! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... ![]() 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.._ |
si de la noi.Multa sanatate lui Mihaita si sa treaca urata de buba

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel![]() nu am fo degeaba la mall; iaurtul ala cu vanilie a fost un succes si ema nu s-a inrosit de la el , ba chiar deschidea ciocul, ceea ce e ff rar la ea. ALEXUTZZA, Multzam de ideea/laudatul iaurturilor cu vanilie, ca m-am infipt in el pt ca mi-am adus aminte de Yannis si preferinta lui . Io-te ca s-ar potrivi si Ema la ceva cu el, dar acu' nu mai conteaza ca, deh, cu Mara are afinitatzi "profunde""{:|![]() ![]() am fost si la deermatolog, dar, dupa cum stiu pe propria-mi piele, totul in dermatologie e....vag: Ana are bubitze mici, uscacioase pe maini si picioare, asta vara eraau doar "piele f uscata", acum ca s-au inmultit sunt cheratoza nush' de care, cauze genetice, tratament....sa vedem dacatrec, dar vor reaparea cand si cand oricum . Ema avea iar 2-3 bubitze roshii cu suprafata uscata, pe piept, ca in luna 1, dar nu e dermatita atopica, ci....orice , deci doar o crema de intretinere Vitella, mai vedem daca nu dipar![]() ....mda, NB, ca Ana ma asteapta cu spelling list si Ema cu tzatza ![]() ![]() ![]() Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Sa va fie de bine iaurtul
si e super ca nu s-a mai inrosit. 
fetele cu bubite si speram sa treaca repede. 

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman

...a inimii mele... 
. Io-te ca s-ar potrivi si Ema la ceva cu el, dar acu' nu mai conteaza ca, deh, cu Mara are afinitatzi "profunde""{:|
Ana