Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (167)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

bilant de 10 luni:
9kg si 75,5 cm

Doamna doctor a zis ca arata f bine, este bine proportionata, chiar daca e mai albicioasa la piele sa o las in pace sa nu ii fac nicio analiza deocamdata. Fontanela e putin mai mare decat ar fi trebuit dar am pus asta pe seama faptului ca primeste vigantol abia de o luna , oricum se inchide pana la 1 an jumate. Dintii nu par sa apara dar sa nu ma agit, sa ma tin cand incep sa-i iasa

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

bilant de 10 luni:
9kg si 75,5 cm

Doamna doctor a zis ca arata f bine, este bine proportionata, chiar daca e mai albicioasa la piele sa o las in pace sa nu ii fac nicio analiza deocamdata. Fontanela e putin mai mare decat ar fi trebuit dar am pus asta pe seama faptului ca primeste vigantol abia de o luna , oricum se inchide pana la 1 an jumate. Dintii nu par sa apara dar sa nu ma agit, sa ma tin cand incep sa-i iasa

felicitari pt bilant!

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

pupe mama fetele tehnicutze io nu le am cu tehnica
vazut poze cu miruna si daniel frumosi pufii,dar si familiile lor
vazut si masina cu 13 lei
vazut si mica actrita

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:

bilant de 10 luni:
9kg si 75,5 cm

Felicitari si de la noi
Nici nu se putea altfel.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

bravo cris.d

mirunica e o dulceatza shugubeatza!

daniel - baita mare!

volvo la 13 lei...cred ca e la mishto pus, ca de altfel volvo facea masini bune!

danyelana

miremia, felicitari pt bilant! suna bine

noapte buna fetelor!

Mergi la inceput

is uituca rau
l-am vazut pe raulica de bubu

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:

bilant de 10 luni:
9kg si 75,5 cm

Felicitari!!! Stati foarte bine...

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

MP, dany, lorex, elefantica

Lorex, larisel pusese poza in album azi. Acum am pus si eu....sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

nu am fo degeaba la mall; iaurtul ala cu vanilie a fost un succes si ema nu s-a inrosit de la el, ba chiar deschidea ciocul, ceea ce e ff rar la ea. ALEXUTZZA, Multzam de ideea/laudatul iaurturilor cu vanilie, ca m-am infipt in el pt ca mi-am adus aminte de Yannis si preferinta lui. Io-te ca s-ar potrivi si Ema la ceva cu el, dar acu' nu mai conteaza ca, deh, cu Mara are afinitatzi "profunde""{:|

am fost si la deermatolog, dar, dupa cum stiu pe propria-mi piele, totul in dermatologie e....vag: Ana are bubitze mici, uscacioase pe maini si picioare, asta vara eraau doar "piele f uscata", acum ca s-au inmultit sunt cheratoza nush' de care, cauze genetice, tratament....sa vedem dacatrec, dar vor reaparea cand si cand oricum. Ema avea iar 2-3 bubitze roshii cu suprafata uscata, pe piept, ca in luna 1, dar nu e dermatita atopica, ci....orice, deci doar o crema de intretinere Vitella, mai vedem daca nu dipar....

mda, NB, ca Ana ma asteapta cu spelling list si Ema cu tzatza

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

N-am reusit sa tin pasul cu voi, dar va servesc cu o prajitura si un suc , pt ca azi e ziua mamei mele.

Am in mare, si-anume:
dastefa am vazut pozele voastre, cu Miruna. Ce draguta e!
Daca (a)doarme Miruna singura in patut, de ce o iei cu tine in pat?
Cred ca tie draga, dar..
Am mai vazut pozele onitzei, ce cavaleri frumosi ai, iar tu esti foarte frumoasa.
Cel mare seamana cu tine, iar cel mic cu tati.

P.S. Ce ma bucur ca trimiteti link-urile cu poze, asa pot si eu sa le vad. Parola o vroiam pt poze.
P.S.1 Pufuletii vostri nu mai au fata de bebelusi ci de copii.
Ce-au crescut!

Citesc si din capitolul trecut atat cat pot, ca apoi merg sa ma culc.
Azi noapte Justina s-a trezit de trei ori.
Iar azi a dormit 30' toata ziua.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput