Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (167)
Raspunsuri - Pagina 6
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa fetele daca vreti masina ieftina e un volvo la bazar cu 13 lei binenteles + 7 lei taxa de trimis prin posta romana edit: linku ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
Eleysa spune:
citat din mesajul lui rox_y am pus si eu niste pozici..cam 3 la numar..nu-s cine stie ce..imi tremura mana...si se miscau si ei...oricum astept pozele profesioniste 31.12.2009 Roxi de Diana |
pentru tanara actrita ...Felicitari!!! ...Asteptam pozele profesioniste sa vedem vedeta in desfasurare
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
cris.dogarel spune:
ptii, ce norocoase suntem cu atatea tehnicutze
MP, fu' tare bine, adica am revenit la...doar mami e obosita si intzepenita. ema a dormit cu tzatza in gura,tati cu...ea-n vis
daaaar, din capitolu' "tre' sa luam masuuurrri", azi am plecat first time this year singura la mall/car4. adik am mai fost p-aici prin sat, dar nu ma aventuram in oras, de frica vreunui blocaj in trafic
a venit mama pe la mine (btw, ma intreaba o data pe luna daca sa vina, sa imi mai fac si eu din treburi . wtf?? cine isi face curat/mancare o data pe luna?...ma rog, Ema deci nu prea o stie, nu prea sta cu ea. Dar in virtutea celor zise ieri, am zis ca fac razie in car4, o ora, n-o fi foc....
noroc ca m-a sunat cand tocmai plecam, adik fix dupa o ora. nu zic ca ma uitam la ceas din 2 in 2', dar m-a distrat maica-mea cand a sunat,k ii spusesem sa ma sune din timp daca incepe sa planga, sa nu stea, ca fac 10-15' pe drum. Cica: " a fost ok, dar s-a cam plictisiit si freak okii".....io plecasem imediat ce s-a trezit din somnu' de o ora 8-9 si ii lasasem fructele preparate, sa aiba ce face.
sooo, been there, done that. da' nu stiu daca mai repet curand
am gasit la Bio GOOD iaurt la borcan de sticla de juma de kil, 12-14 lei. si am mai luat diverse de p-acolo, dar de oo am uitat iar. i-am tot dat de prepelita in ultimul timp...
aaa, da, am luat paste, tricolore, ii fac ca finger food, doar cu putin ulei de masline, eventual sos de rosii...
am vazut si eu poze cu Miru zambareatza si Daniel la mall.Se fac mari pufii. Si frumi rau. Ce ai pus in cada de statea Miru in fund?Covoras?
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
danyelana spune:
Salutare,
Fetelor aveti o viteza ca abia ma tin dupa voi. Am intrat de dimi dar am zis sa recuperez intai si apoi sa ma bag in discutii.
Blue Flower si sa ai o aniversare minunata alaturi de baietii tai.
Mini de Alecsa
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
Ma bucur sa vad mamici care nu au mai scris de mult.
WB Andre_lina, Larisel, Lillika, Irinaa
Charles Baudelaire
danyelana spune:
A fost tare faza cu facutul capitolului.
fetele tehnicutze
Charles Baudelaire
al3csa spune:
Ola ola ...
Multumim mult de urari si hai sa facem cinste nu?
Poftiti va rog :
Noi de sambata ne cinstim cu supozitoare, nurofen, eferalgan si sumetrolim
Nurofen si sumetrolim doar de ieri ...
Face febra si nimeni nu stie de ce .. rosu in gat nu e ... de tusit nu ... de muci nu se pune problema ... Am fost la dr si ne-a dat tratament 5 zile ... dupa care luni iar la control sa facem si o urocultura sa nu care cumva sa fie vreo infectie urinara de la hipospadias .... Sa ne ajute DD sa nu fie vb de asa ceva ...
El cand nu are febra e f bine dispus .. rade vorbeste se joaca .. toate bune ... habar nu am de la ce ar putea sa fie ...
In schimb am vazut in gurita lui pe partea dreapta sus gingia rosie ca rosia .. nush daca ca puteti imagina ... se poate sa-i dea maselele acum???? El are 6 dinti doar ... Trebuie sa-i mai iasa inca un colt ca se simte rau ... Nu face febra f mare .. max a fost aseara 38.7 in fundulet .. azi nu a facut deloc .. stie ca e ziua lui si de aia .
danyelana spune:
citat din mesajul lui al3csa Ola ola ... Multumim mult de urari si hai sa facem cinste nu? Poftiti va rog : Noi de sambata ne cinstim cu supozitoare, nurofen, eferalgan si sumetrolim Nurofen si sumetrolim doar de ieri ... Face febra si nimeni nu stie de ce .. rosu in gat nu e ... de tusit nu ... de muci nu se pune problema ... Am fost la dr si ne-a dat tratament 5 zile ... dupa care luni iar la control sa facem si o urocultura sa nu care cumva sa fie vreo infectie urinara de la hipospadias .... Sa ne ajute DD sa nu fie vb de asa ceva ... El cand nu are febra e f bine dispus .. rade vorbeste se joaca .. toate bune ... habar nu am de la ce ar putea sa fie ... In schimb am vazut in gurita lui pe partea dreapta sus gingia rosie ca rosia .. nush daca ca puteti imagina ... se poate sa-i dea maselele acum???? El are 6 dinti doar ... Trebuie sa-i mai iasa inca un colt ca se simte rau ... Nu face febra f mare .. max a fost aseara 38.7 in fundulet .. azi nu a facut deloc .. stie ca e ziua lui si de aia . de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
Multumim de cinste si multa sanatate lui Yannis. Sa-i treaca repede febra si sa se faca bine.
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel ptii, ce norocoase suntem cu atatea tehnicutze MP, fu' tare bine, adica am revenit la...doar mami e obosita si intzepenita. ema a dormit cu tzatza in gura,tati cu...ea-n vis daaaar, din capitolu' "tre' sa luam masuuurrri", azi am plecat first time this year singura la mall/car4. adik am mai fost p-aici prin sat, dar nu ma aventuram in oras, de frica vreunui blocaj in trafic a venit mama pe la mine (btw, ma intreaba o data pe luna daca sa vina, sa imi mai fac si eu din treburi . wtf?? cine isi face curat/mancare o data pe luna?...ma rog, Ema deci nu prea o stie, nu prea sta cu ea. Dar in virtutea celor zise ieri, am zis ca fac razie in car4, o ora, n-o fi foc.... noroc ca m-a sunat cand tocmai plecam, adik fix dupa o ora. nu zic ca ma uitam la ceas din 2 in 2', dar m-a distrat maica-mea cand a sunat,k ii spusesem sa ma sune din timp daca incepe sa planga, sa nu stea, ca fac 10-15' pe drum. Cica: " a fost ok, dar s-a cam plictisiit si freak okii".....io plecasem imediat ce s-a trezit din somnu' de o ora 8-9 si ii lasasem fructele preparate, sa aiba ce face. sooo, been there, done that. da' nu stiu daca mai repet curand am gasit la Bio GOOD iaurt la borcan de sticla de juma de kil, 12-14 lei. si am mai luat diverse de p-acolo, dar de oo am uitat iar. i-am tot dat de prepelita in ultimul timp... aaa, da, am luat paste, tricolore, ii fac ca finger food, doar cu putin ulei de masline, eventual sos de rosii... am vazut si eu poze cu Miru zambareatza si Daniel la mall.Se fac mari pufii. Si frumi rau. Ce ai pus in cada de statea Miru in fund?Covoras? Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Sa iti fie de bine iesirea la mall chiar daca nu a fost cum iti doreai tu. Faza cu mama o inteleg tare bine dar asa sunt ele, nu le mai putem schimba acum. Si eu m-am obisnuit sa mi le fac singura pe toate sau cu tati de Arthur si sa nu ma mai stresez daca nu am totul pus la punct.
In legatura cu dependenta Emei, si la noi e cam la fel. Noaptea si pt a merge la wc daca il las cu tati plange. Si nu stau decat 2 min Si la noi tot eu sunt de vina, ca l-am facut dependent de mine dar ca nu vreau sa opresc alaptatul ca mi-e frica, ca nu mai o sa fie dependent de mine In fine zice si el asa cand nu mai avem solutii la indemana in rest stie ca el e mai mamos si se bucura ca eu sunt disponibila 100%. Asa sunt ei barbatii dar sunt ai nostrii si ii iubim
Mergi mai des la mami sau la coafor daca are asa efect.
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Acum stiu de ce Arthur e asa cum e. E un BABI
"B.A.B.I. Ce sont les Bébés Aux Besoins Intenses : ils sont sensibles, exigeants, insatisfaits et imprévisibles. En bref, ils pleurent beaucoup, sont difficiles à calmer et sont épuisants !"
Charles Baudelaire