Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (167)
Raspunsuri - Pagina 4
ayanna_xem spune:
Zgubilicea mea are acusica 2 ore de cand doarme si eu fac 13-14 prin casa, ca nu-s obisnuita sa doarma asa de mult...de obicei motaie cate juma de ora maxim. Nici de pranz n-a mancat! Oare sa mai astept sau sa o trezesc io?
xela_07 spune:
Ruxita - sper ca am inteles eu gresit, am citit ce-i drept pe diagonala.
Nurofenul e una, Panadolul alta. Eu lui A care are 14.5 Kg ii dau abia 5 ml de nurofen. La Panadol intradevar doza e aproape dubla.
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayanna_xem Zgubilicea mea are acusica 2 ore de cand doarme si eu fac 13-14 prin casa, ca nu-s obisnuita sa doarma asa de mult...de obicei motaie cate juma de ora maxim. Nici de pranz n-a mancat! Oare sa mai astept sau sa o trezesc io? |
lasa fata sa doarma! crezi ca moare de foame in somn ?
tomaca spune:
citat din mesajul lui ale1212xa si acum sa dau si eu buna ziua am plecat la Bucuresti la pag 13, acum e pagina 3 dar a urmatorului capitol, a-ti avut chef de vorba ce ma bucur ca s-au intors fetele sa ne mai dea vesti bune: larisel, lillyka, Andre_lina ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
si acuma unde esti, tot in bucuresti?
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Zgubilicea mea are acusica 2 ore de cand doarme si eu fac 13-14 prin casa, ca nu-s obisnuita sa doarma asa de mult...de obicei motaie cate juma de ora maxim. Nici de pranz n-a mancat! Oare sa mai astept sau sa o trezesc io? |
cum sa o trezesti? daca te plictisesti stai pe net.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
rox_y spune:
Las-o sa doarma... acum recupereaza..e si vremea de asa natura. Tu pregateste papica pe cand se va trezi
31.12.2009 Roxi de Diana
dastefa spune:
multumim de aprecieri
mi-a adus mama o gaina de ;la tara- e din aia mai atoasa desi nu e batrana da e alergata.Am fiert bine pulpele si pieptul ,le-am dat prin masina de tocat si am facut pachetele mici(cu tot cu un pic de zeama0 de pus la congelator
Miruna e cu betisoarele-bun pont
din ultimile achizitii ale lui Miru
-merge tinuta de o singura manuta (destul de nesigur inca)
-cand o intreb daca vrea apa/papa plescaie din buze asa simpatic, ceva gen yam-yamm
ale1212xa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
si acuma unde esti, tot in bucuresti? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
nu, am ajuns acasa
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
dastefa spune:
s-a mai discuitat de incercarea de a-i obisnui pe pufuleti sa doarma singuri in patut
la noi Miru adoarme si doarme singura in patut fara probleme
dar dependenta sunt eu
adoarme la ea si apoi cand ma culc o iau in patul meu
si imi tot spun ca e ultima data ca o s-o las sa sdoarma la ea in tatut
dar...
onitza spune:
DASTEFA, vazut poze cu MIrunitza, vai de dulce este! Vesela tot timpul si in elementul ei! Iar Daria e domnisorica, vor face baietii coada la usa voastra, la ce comori aveti!
Avem si noi ceva pozici recente:
http://family.webshots.com/photo/2451737000043849721jryNsP