Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (167)
Raspunsuri - Pagina 3
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myky791 buna ziua si de la noi! noi suntem mai bn.temp nu a mai facut de ieri, am inceput sai dau augmentinul. dim am fost iar la aerosoli. tuseste de rupe... ruxita, irrinaa, cris d ,danasor mersic de raspuns cu aparatul. simply, ayanna, dece, MP irrinaa prin cate peripetii ati trecut. bn ca acum sunteti unde va simtiti voi cel mai bn acasa, alaturi de socri, parinti. lorex, tomaca multa sanatate nepoteilor cu otita. la multi ani BF! sa fii sanatoasa, iubita esti o mamica super pt puiul tau asa ca fara depresii.pt tn http://www.youtube.com/watch?v=uzAeTtsrbcc lml yannis de ale3csa! vam pupat Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Bine ca i-a mai trecut. Cred ca-i mai fericit mititelul, nu?
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myky791 buna ziua si de la noi! noi suntem mai bn.temp nu a mai facut de ieri, am inceput sai dau augmentinul. dim am fost iar la aerosoli. tuseste de rupe... ruxita, irrinaa, cris d ,danasor mersic de raspuns cu aparatul. simply, ayanna, dece, MP irrinaa prin cate peripetii ati trecut. bn ca acum sunteti unde va simtiti voi cel mai bn acasa, alaturi de socri, parinti. lorex, tomaca multa sanatate nepoteilor cu otita. la multi ani BF! sa fii sanatoasa, iubita esti o mamica super pt puiul tau asa ca fara depresii.pt tn http://www.youtube.com/watch?v=uzAeTtsrbcc lml yannis de ale3csa! vam pupat Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Se pare ca sunteti pe drumul cel bun. Da doamne sa scapati si de tusa repede si sa revina toate la normal.
rox_y spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Super tare!! Si a stat ea pe scena? N-a zis nimic? Adica a asteptat replicile asa ca un actor adevarat? N-a tras de nimic pe acolo? Foarte frumos! Felicitari! N-a uitat replicile ? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
sarcautza.. n-a tras de nimic...a stat in brate la o prietena de a mea...juca si ea...dar ei (actorii) tipau sa se auda in sala ca erau vreo 300 poate mai mult (habar n-am ..cert e ca era sala plina plina) de oameni...si aplaudau ca nebunii cand a intrat diana pe scena..dar a plans saracutza..s-a speriat...era si tati acolo..o pasa la tati si apoi o lua de la tati (asa trebuia sa faca)...desi i-am dat 2 biscuiti sa aiba ocupatie (a cam uitat de ei)
Cert este ca lumea nu a crezut ca va fi si bebe in piesa. A si plans dar a si tacut...ceea ce a fost ff bine..eu am avut cele mai multe emotii.
Cum am mai spus si in capitolul trecut a fost ce-a mai aplaudata...sunt mandra de fetita mea...si i-a placut foarte mult la aplauze..nu a plans deloc
31.12.2009 Roxi de Diana
ayanna_xem spune:
LOREX, saru'mana de pontul cu betisoarele ...chiar aveam un set in dulap, dar nu m-am gandit ca l-as putea folosi ca jucarie pentru zgubi. I le-am dat si a fost foarte incantata... au tinut-o ocupata o bucata buna de timp.
Ma distram aseara ca foloseste aparatorile de la patut pe care mi le-ai dat tu pe post de ascunzatoare. Isi baga jucariile dupa ele si apoi le cauta si le scoate iar si tot asa...o tine si faza asta ocupata destul de mult timp.
Am facut pozici noi si cu ghetutele de la voi, dar mi s-a descarcat aparatul chiar cand am vrut sa le bag pe calculator. Am vrut sa fac surpriza si sa nu zic nimic de ele pana nu le probam la plimbarica si postam poze, dar acum nu m-am mai putut abtine.
haircut spune:
ca tari ati fost cu capitolul
Tomaca, matusi-sa ei, a fost doar o tentativa, l-am adulmecat putin si-atat
Roxy cred ca o sa fie una din amintirile foarte frumoase ale copilariei Dianeifelicitari!
i-am admirat pe Alex si Raul Doamne ce mult au crescut, ce mutrite de copiluti strengari au
ayanna_xem spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui rox_y
sarcautza.. n-a tras de nimic...a stat in brate la o prietena de a mea...juca si ea...dar ei (actorii) tipau sa se auda in sala ca erau vreo 300 poate mai mult (habar n-am ..cert e ca era sala plina plina) de oameni...si aplaudau ca nebunii cand a intrat diana pe scena..dar a plans saracutza..s-a speriat...era si tati acolo..o pasa la tati si apoi o lua de la tati (asa trebuia sa faca)...desi i-am dat 2 biscuiti sa aiba ocupatie (a cam uitat de ei) Cert este ca lumea nu a crezut ca va fi si bebe in piesa. A si plans dar a si tacut...ceea ce a fost ff bine..eu am avut cele mai multe emotii. Cum am mai spus si in capitolul trecut a fost ce-a mai aplaudata...sunt mandra de fetita mea...si i-a placut foarte mult la aplauze..nu a plans deloc 31.12.2009 Roxi de Diana |
He he...ce artista are mami! Pune si ceva poze sa aplaudam si noi la scena deschisa mica artista!
livia1980 spune:
Salut!
E asa frig afara...si urat...si ceata ca stam si ne coacem in casa la 25 de gradeN-am cum sa o reglez mai jos....numai la noi in camera e pus termostat la 24 de grade...in rest cat se face!Alexandru e in maneca scurta si pantaloni scurti!...si plimba telescopul...activitatea lui zilnica si mai nou mananca perdelele!
Azi i-am schimbat meniul....nu-i mai fierb legumele si apoi sa i le blendez-piure...am facut invers...i le-am maruntit bine bine in robot si le-am pus la fiert impreuna cu pieptul de puiut...ii fierb pentru prima data carnea in aceeasi apa cu legumele..in rest era la abur.Si cu putin bors...ii fac ciorba!Sper sa nu se inece cu bucatele de legume dar sunt mici mici!Vedem!
Si ne ies dintii 5 6 (de vreo saptamana) si nu mai nu sparg...si isi baga mana ingura pana la cot daca se poate.
LML BLUE FLOWER ...sanatosi si fericiti!
Tomaca-i-am vazut camera pufusorului-superba
O zi buna!
mami fericita dintr-o poveste de Dragobete
tomaca spune:
citat din mesajul lui rox_y
sarcautza.. n-a tras de nimic...a stat in brate la o prietena de a mea...juca si ea...dar ei (actorii) tipau sa se auda in sala ca erau vreo 300 poate mai mult (habar n-am ..cert e ca era sala plina plina) de oameni...si aplaudau ca nebunii cand a intrat diana pe scena..dar a plans saracutza..s-a speriat...era si tati acolo..o pasa la tati si apoi o lua de la tati (asa trebuia sa faca)...desi i-am dat 2 biscuiti sa aiba ocupatie (a cam uitat de ei) Cert este ca lumea nu a crezut ca va fi si bebe in piesa. A si plans dar a si tacut...ceea ce a fost ff bine..eu am avut cele mai multe emotii. Cum am mai spus si in capitolul trecut a fost ce-a mai aplaudata...sunt mandra de fetita mea...si i-a placut foarte mult la aplauze..nu a plans deloc 31.12.2009 Roxi de Diana |
Clar, avem o DJ-itza, un pianist si o actritza.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui tomaca
Super tare! Eu credeam ca tu esti micki, tu credeai ca eu sunt micki, si amandoua postam de pe pufuleti si primeam mesaje cu 60 seconds . varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
ale1212xa spune:
si acum sa dau si eu buna ziua
am plecat la Bucuresti la pag 13, acum e pagina 3 dar a urmatorului capitol, a-ti avut chef de vorba
ce ma bucur ca s-au intors fetele sa ne mai dea vesti bune: larisel, lillyka, Andre_lina
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric