Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (167)
Raspunsuri - Pagina 18
rox_y spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Am schimbat parolele, le trimit la cine pot. Cine nu le are sa strige. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
eu eu nu am
31.12.2009 Roxi de Diana
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui miremia Am schimbat parolele, le trimit la cine pot. Cine nu le are sa strige. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
multumesc
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Sa te tii! varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
mami de Alex si Radu
miremia spune:
citat din mesajul lui rox_y
eu eu nu am 31.12.2009 Roxi de Diana |
Sigur?
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui miremia Neatza! Fetele care intrebati de covoras pt pus sub fundul bebelusului in cada, ati incercat si fara? Mara face baie de o luna singura in cada mare si nu a cazut nici macar o data. Se pune in 4 labe si pleaca dupa jucarii, se ridica in picioare pe marginea cazii (asta doar cu tati, eu nu ii dau voie). Aseara se asezase in 4 labe si lipaia apa cu limbuta, ca un catel. Cand am vazut-o am crezut ca mor (si de ras, ca era tare simpatica). Imi pare rau de pufi bolnaviori. Micki ati scapat de o noapte! Myky LMA fericiti impreuna! Lylyka eu una nu-mi mai amintesc pt ce l-ai operat pe micut, ma bucur ca sunteti bine. Cris.d rabdacol . Azi nu a dat gazela cafeaua, sper ca sunt bine si ea si Luca. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
si alex a lipait apa ca un catel ultimele datzi
mara e don'soara mare deja
mami de Alex si Radu
Ruxita spune:
Noi am improvizat - i-am pus un patratel de puzzle din ala gumos (cu dinozauri) sub fund si cada, ultima data cand am incercat cu colacelul n-a fost deloc un succes, l-am probat pe mijloc si oricum avea nevoie de sustinere, plus nu era sigur ca nu-i puteam pune capsele, deci bye-bye colacel! in suportul de baie nu vrea sa mai stea pe spate, sta in fundulet si oricum il tin de o maina pentru a ma asigura ca daca are vreo initiativa brusca de a se intinde dupa o jucarie, sau de a se ridica in picioare sunt pe faza! Inca n-am incercat pozitia catzelul, mi-e frica sa nu inghita apa... dar cel mai des il dushulesc si ata ete... mai linistita, mai ales ca balaceala la noi dureaza cam 5 min, rar il tin mai mult, desi poate fi fun, se poate juca cu dushul si alte obiecte din care curge apa... si domnisorul e si Varsator, ar trebui sa-l las mai mult in contact cu apa, probabil... mai vedem...
AMR 4, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
miremia spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti
si alex a lipait apa ca un catel ultimele datzi mara e don'soara mare deja mami de Alex si Radu |
Imi pare rau de cazaturi (au fost cazaturi sau scufundari?).
Alexutul lipaitor.
PS Imi place tare mult de el, are asa o fatuca simpatica, as putea sa-l smotocesc toata ziua.
rox_y spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miremia
Sigur? Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
nu vazusem
ms
31.12.2009 Roxi de Diana
miremia spune:
citat din mesajul lui Ruxita si domnisorul e si Varsator, ar trebui sa-l las mai mult in contact cu apa, probabil... mai vedem... AMR 4, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Varsatorul e zodie de aer. De apa suntem noi, pestii si racii.