Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (167)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Neatza,

Intru si eu reede sa ma servesc cu o cafea ca sunt cam chiauna de cap si trebuie sa plec cu copilul la activitate de socializare. As fi mai dormit dar poti cu teroristul asta mic?

Pup si revin pe la pranz

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Adica va duceti sa va jucati cu chestii dintr-acelea faine cum se duce si Simply ?

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Feciorul meu da ture prin casa cu cate o soseta in fiecare mana si una in gura...
Fetele care nu mai alaptati, se mai trezesc pufuletii noaptea? Noi ne trezim de 2-3 ori si daca l-as alapta as intelege ca se linisteste la san, ca are nevoie de apropierea de mine, dar asa...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Sa va povestesc si de Ela (cum altfel?)... azi dimineata i-a luat cam o jumatate de ora sa se hotarasca cu ce se imbraca, a probat vreo 3 tinute, deja urlam la ea sa se care odata ca intarzie la scoala... intr-un sfarsit a iesit din casa, dupa care a revenit in vreo 5 min inapoi sa se dezbrace de rochie si sa-si ia totusi pantalonii...!!!

AMR 4, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Sa te tii!

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

stiu un bebelus care a inghitit sampon... si n-a avut nevoie de spitalizare... Kay nu stie sa deschida tuburi si in general le-am ferit din raza lui de actiune, le-am schimbat sertarul... ma gandesc la prostii cu probabilitate mica de a se fi intamplat si totusi... si cu banutii, ne mai pica din buzunare, l-am vazut jucandu-se cu asa ceva, i-am scos cativa din gura, in general punem maruntisul intr-un recipient la care el n-are acces... dar iarasi, o fi, n-o fi... si tu zici ca sunt relaxata! toata lumea zice ca sunt o fire foarte calma, ca niciodata nu m-au vazut agitata... si totusi sunt anxioasa, nu pricep cum vine treaba!

AMR 4, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Si Tudor a lins niste sampon, nu stiu cat, dar l-a baie nu ma inteleg cu el. Vrea toate cremele, in special pe cea de fund, uleiul de masaj si betanten. Tubul de sampon era ok, nu-l desfacuse niciodata, rezista eroic, dar l-am vazut cu ceva sampon la gura (crema de fund si cea de masaj sunt deja testate ). Dar nu este nimic mai bun decat cosmeticele astea si sticlutze de picaturi.

M-am speriat ff tare. Am alergat sa-i dau niste ceai sa bea si in timp ce tragea din biberon, ma gandeam daca face clabuci ?

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza!

Fetele care intrebati de covoras pt pus sub fundul bebelusului in cada, ati incercat si fara? Mara face baie de o luna singura in cada mare si nu a cazut nici macar o data. Se pune in 4 labe si pleaca dupa jucarii, se ridica in picioare pe marginea cazii (asta doar cu tati, eu nu ii dau voie). Aseara se asezase in 4 labe si lipaia apa cu limbuta, ca un catel. Cand am vazut-o am crezut ca mor (si de ras, ca era tare simpatica).

Imi pare rau de pufi bolnaviori.

Micki
ati scapat de o noapte!

Myky LMA fericiti impreuna!

Lylyka eu una nu-mi mai amintesc pt ce l-ai operat pe micut, ma bucur ca sunteti bine.

Cris.d rabdacol .

Azi nu a dat gazela cafeaua, sper ca sunt bine si ea si Luca.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

mai fetelor am o ciorbita de fasole, oare pot sa ii dau pufuletelui la pranz?

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

Buna dimineata!

Multumim pentru urari si facem si noi cinste cu un tort mare, mare cu bezea, nuci si crema de ciocolata.

I-au spart si dintii 5 6 asta- noapte...amandoi deodata..Pe la 8.30 a adormit..s-a trezit la 9 si pana la 11 jumatate...a chiuit si a ras...avea o energie in el de spuneai ca a baut cafeaPoate fi de la dulceata de afine?Ca i-a dat tati cateva picaturi.

De astazi intr-o luna e Craciunul!!Yuppi!
Bilant de 9 luni ar fi 9.600 Kg, 73 cm??-aprox..ca l-am cantarit si masurat eu...ca nu-l duc la pediatru ca mi-e frica sa nu ia vreun virus de acolo....si daca 9 luni am scapat de viroze si febra...
Tot ce imi doresc sa fie sanatos asa cum a fost pana acum.Macar pana la un an sa nu imi faca febra.

Mergem azi in oras sa luam jucarii pentr copil...Ca doar e ziua lui!Scumpul meu!

Mai nou imi da suzeta sa o mananc si eu....El o roade din cauza dintisorilor...nu sta cu suzeta sa o tocaie ca un bebe normal

O zi buna!Si va asteptam diseara la chef..!..

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

ruxita bafta la dct! va ducetila dct nu? multa sanatate lui kay

cris d, ale1212xa, tomaca, MP, miremia

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

mai fetelor am o ciorbita de fasole, oare pot sa ii dau pufuletelui la pranz?

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

eu stiu poti incerca sil urmaresti cum se comporta

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Am schimbat parolele, le trimit la cine pot. Cine nu le are sa strige.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput