Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (167)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

... dam si noi un update... nu mai avem febra, DAR a facut de 2 ori kk improscat si cu plansete, probabil crampa foarte dureroasa si varsaturi! Prima data de la calgel, a doua oara de la nurofen, a treia oara de la supa de morcov pe care l-am cam fortat s-o pape (vreo 4-5 lingurite), a patra oara dupa san... a treia oara a fost numai opinteala de voma, nu si voma propriu-zisa, a patra oara n-am vazut bine ca a fost intuneric dar probabil o voma mica tot a fost, ca o regurgitare... clar are o sensibilitate la stomac, ca nici de papat nu papa prea bine. of, trebe doctor...

AMR 4, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Imi pare rau ca Caius este bolnavior. Macar nu mai face febra. Probabil a prins vreun crocobaur la stomac.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

[quote]citat din mesajul lui cris.dogarel

am vazut si eu poze cu Miru zambareatza si Daniel la mall.Se fac mari pufii. Si frumi rau. Ce ai pus in cada de statea Miru in fund?Covoras?

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

da e un covoras din plastic luat de sot de la un magazin mic cu mase plastice
e f util chiar si pt Daria ,pt momentele cand o apuca cheful de facut balet prin cada
daca esti interesata si nu gasesti iti caut eu si iti trimit

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Ne poti arata o poza? Ca ma bate gandul sa-l mut pe Tudor in cada. Ii place f mult apa.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza,

Intru si eu reede sa ma servesc cu o cafea ca sunt cam chiauna de cap si trebuie sa plec cu copilul la activitate de socializare. As fi mai dormit dar poti cu teroristul asta mic?

Pup si revin pe la pranz

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

off...cat de mult puteti sa scrieti...eu nu apuc sa citesc tot de pe o zi pe alta...
ma intreba cineva cum sta Luca cu operatia....nu mai are decat o dungulita pe burtica care va fi mandria lui de "dur" cand va fi mare. a recuperat si slabitul cauzat operatiei de acuma suntem la regim...nu avem voie orez, biscuiti, cereale , cartofi...niciodata nu am avut voie.
mananca tot ce ii dau...sunt foarte mandra de el.
am o singura problemuta cu el...am incercat in toate felurile...mar...si se irita rau la fundulet...si imi pare asa de rau ca nu pot sa ii dau pt ca ai mei au mere in gradina nestropite...si eu cumpar pere si prune...
In rest ce sa va zic...e minunea noastra...in fiecare zi face cate o traznaie...ieri a descoperit ca premergatorul e prea usor de manevrat si am o masuta pe rotile pe care a observat ca poate sa o plimbe mai usor...rade din orice si cand il vezi asa de vesel iti trece si oboseala si orice stare...nici nu ma pot supara pe el ca se uita la mine si rade cu toata gura cand il cert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata buna,multam, ale1212xa de cafea
bravo schimbul 3!
eu m-am trezit la 3,dar nu am voie sa mishc in front,ca simte asta mic tot...si da alarmaasa ca stau si cujet noaptea...

cuscra,sa va fie de bine iaurtelul vanilat;pupici norutzei sa-i treaca din bubitze

LML alexandru de livia

carmita,pup fetele motate

larisel,ce ma bucur ca mai gasesti timp si pt noi ; ai toata admiratia mea,cum te descurci cu toate

danyelana...sunt multi BABI pe aici?

cuscra,nu mai zi de varsta,ca am descoperit ca is cea mai matura(ca doar n-o sa zic batrana) de pe aici... asa ca...

ruxita,cand mergi cu caius la doctor?pup voinicul bolnavior

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Kay a gasit undeva pe o mobila biberonul cu ceai de musetel de ieri si se autoserveste, m-a amuzat tare! Nu pare sa aiba semne de deshidratare, pana la urma n-a vomat decat alaltaieri (cantitativ semnificativ), iar ieri 2 episoade diareice, mai moi, dar nu apoase... avem programare la doctor abia vineri la 10.30 pana atunci incerc sa-l fac bine, cu ceaiuri, supita de morcov, azi terci de orez, laptic - mult laptic... Noua ne-a fost teama ca a inghitit vreo crema sau pasta de dinti (ii place tubul si i l-am dat crezand ca nu-l poate desface si nici nu sunt semne ca l-ar fi desfacut...), dar... cine stie? La banuti de 10 sau 5 inghititi reactiona altfel, nu?

Mergi la inceput

Sa va povestesc si de Ela (cum altfel?)... azi dimineata i-a luat cam o jumatate de ora sa se hotarasca cu ce se imbraca, a probat vreo 3 tinute, deja urlam la ea sa se care odata ca intarzie la scoala... intr-un sfarsit a iesit din casa, dupa care a revenit in vreo 5 min inapoi sa se dezbrace de rochie si sa-si ia totusi pantalonii...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Neata!!!

RUXI mama baga o duza tripla de Rabdacol...ca la ce povestesti tu acolo e nevoie...
Totusi ma uimesti cat de relaxata pari...o fi linistea dinaintea furtunii? Sper ca sotul tau nu-i acasa azi ca si-o ia rau de tot!!

Sanatate lui bebe Kay...m-au luat fiori cand ai spus de inghitit creme si paste de dinti, iar la monede am fost de-a dreptul ... Fereasca dumnezeu! Cred ca are totusi o sensibilitate la stomac si atat, sper...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Neata!!!

RUXI mama baga o duza tripla de Rabdacol...ca la ce povestesti tu acolo e nevoie...
Totusi ma uimesti cat de relaxata pari...o fi linistea dinaintea furtunii? Sper ca sotul tau nu-i acasa azi ca si-o ia rau de tot!!

Sanatate lui bebe Kay...m-au luat fiori cand ai spus de inghitit creme si paste de dinti, iar la monede am fost de-a dreptul ... Fereasca dumnezeu! Cred ca are totusi o sensibilitate la stomac si atat, sper...

copilul meu rade si asta ma face sa fiu relaxata! Si ma gandesc ca totusi e o sensibilitate a stomacului (de la dinti!) si de la medicamente (ca am mai patit-o a varsat constant de la medicamente)... dar nu exclud cele mai urate scenarii! Sper totusi ca e ceva minor!

Mergi la inceput

stiu un bebelus care a inghitit sampon... si n-a avut nevoie de spitalizare... Kay nu stie sa deschida tuburi si in general le-am ferit din raza lui de actiune, le-am schimbat sertarul... ma gandesc la prostii cu probabilitate mica de a se fi intamplat si totusi... si cu banutii, ne mai pica din buzunare, l-am vazut jucandu-se cu asa ceva, i-am scos cativa din gura, in general punem maruntisul intr-un recipient la care el n-are acces... dar iarasi, o fi, n-o fi... si tu zici ca sunt relaxata! toata lumea zice ca sunt o fire foarte calma, ca niciodata nu m-au vazut agitata... si totusi sunt anxioasa, nu pricep cum vine treaba!

Mergi la inceput