Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(86*)
Raspunsuri - Pagina 8
magdaz_ina spune:
LA MULTI ANI ! Getik 
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de
topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si
Iarina 31.01.2006
vias spune:
Lady astept sa sari cu bunataturi pt ziua Beccai...plus poze...ai auzit?????????![]()
![]()
A_driana...POZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ![]()
Magdaz_ina sanatate multa muciosilor! va pup!
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
gabitza35 spune:
La multi ani Becca !
Nu m-am suparat
,stiu si eu ca Eva e dolofanica,Dragos a facut un pic de bucutze la fatza,ca in rest ,cand pui mana pe el,il simti slabanog...cred ca da jos si falcutele alea ca doar e in o semigreva a foamei...
De mancat ei nu manaca mult si cantitativ egal (o lingurita la unul,o lingurita la celalalt)...si Dragos are in plus fata de Eva o masa de lapte noaptea...dar au arderile diferite...
Dragos si
Eva _30.11.2009
mucosii
vias spune:
ia uitati ce cadouri i-am luat eu lui Flavius de Mos nicolaie si Mos Craciun:
Pt Mos Craciun:http://www.jucariata.ro/masa-lucru-2304-p-2692.html
si http://www.jucariata.ro/cuburi-lemn-carucior-25buc-p-951.html
si pt Mos Nicolae: http://www.jucariata.ro/cuburi-ladita-100buc-1950-p-1925.html
au ajuns azi acasa 

sper sa ma abtin pana atunci..sa nu le vada ![]()
Cami,
de
Flavius Cristian in 
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitza35 La multi ani Becca ! Nu m-am suparat ,stiu si eu ca Eva e dolofanica,Dragos a facut un pic de bucutze la fatza,ca in rest ,cand pui mana pe el,il simti slabanog...cred ca da jos si falcutele alea ca doar e in o semigreva a foamei...De mancat ei nu manaca mult si cantitativ egal (o lingurita la unul,o lingurita la celalalt)...si Dragos are in plus fata de Eva o masa de lapte noaptea...dar au arderile diferite... Dragos si Eva _30.11.2009mucosii |
e o dolofanica frumoasa foc...

Cami,
de
Flavius Cristian in 
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
getik1 spune:
cami ff frumoase cadourile
getik
mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
vias spune:
ce am aratat eu acolo, sunt doar jucariile...va mai primii cu siguranta si altceva
deja am vazut ceva hainute frumoase foc 
, fructe...cred ca si cereale o sa-i cumpar...acum am incercat ceva de la Hipp...cu fructe de padure...vad ca le mananca foarte bine...
..
voi stiti ceva dulce si bun pt copii???? ca nu vreau sa-i cumpat dulciuri ![]()
Cami,
de
Flavius Cristian in 
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
sunshine2009 spune:
Buna dimineata (la pranz) fetele! ![]()
Rebecca
Ariana
Geti

va doresc din toata inima numai sanatate, fericire, bucurii si tot ce va mai doriti pe langa!!! Sper ca va sarbatoriti de minune azi!
Noi il asteptam pe tati sa vian de la lucru, sa putem iesi sa ne batem cu zapada. Ca s-a pus un strat de vreo 20 cm....
Azi am avut ultima sedinta de fizioterapie cu Jr, se pare ca v-a mai trebui sa facem inca o tura de 10 ..asta este, mai bine acuma.
Sunt trista ca sotul nu primeste concediu de sarbatori, nici macar o zi...asa ca planurile de a veni in tara au esuat lamentabil. Macar e tati la noi si ma mai ajuta cu BB, dar mi-ar fi placut tare mult sa vin cateva zile. Noi si asa venim rar, o data la doi ani, iar anul asta vor fi chiar trei. Mai trebuia sa rezolv si acte, ca prin ambasada aici nu se pot plati asa preturi se practica.
Gabitza, tare frumosi copilasii tai! M-as fi bucurat sa fie si al meu cu ceva falcute macar, dar nu prea se vede...
s-a trezit "seful"...revin
harnici la
de 11 luni
Cresterea in greutate
sunshine2009 spune:
Camy: f frumoase jucariile! Eu insa stiam ca masa de lucru e de-abia de pe la 2-3 ani. La fel si bucatariile si magazinele. Noi o sa incepem incet, cu cumparatul de fructe /legume/ cereale de joaca, cu care m-ai tarziu o sa poata "gati" sau "vinde"
De azi suntem "posesorii" dintisorului nr 7!!!!! 
Acuma stim ce-i cu miorlaitul de toata ziua de ieri si azi!
harnici la
de 11 luni
Cresterea in greutate