Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(86*)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

camy,ar trebui sa facem priorix...dar cred ca-l sar si trec direct la infarix....mai discut cu pediatra

si...multu' fetelor pt aprecieri la adresa mucosilor....sunt dolofani?

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Buna seara

Fetelor picea mea de ieri seara e experta in coborat singura din canapea Are deja viteza si nu ii mai e teama.
Aseara a mers vreo juma de km pe jos tinuta de taica-su' de manute (doar asa merge in picioare deocamdata).
Aoleuuuu a cazut si urla

Seara buna

Poze http://www.flickr.com/photos/54580501@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Astazi am foarte multa energie am intrat in priza de dimineata si inca mai sunt acolo .Tati a plecat la Iasi , asa ca a trebuit sa-l duc eu pe Razvan la gradi, a venit sora mea si a stat cu Stefanut cat am fost plecata, am facut si niste cumparaturi,acum trebuie sa ma apuc sa gatesc ceva, vreau sa pun si o masina de rufe...deci am treaba
Gabita35 - daaa, sunt dolofani

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata fetele hai la o
azi va fac cinste cu ce vretii voi azi este ziua mea si ary face 11 luniteeeee
gabita dolofani puiutii

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexa06

Salutare !
Si eu am vazut pozele cu gemenii, sunt niste scumpi si niste dolofani .Multa sanatate va doresc, sa creasca mari si sanatosi.Pupici de la noi
Camy - pupici lui Flavius , am revazut si pozele voastre, cele de la aniversare, e flacau mare, ce mai... .( Despre pinguinii aia se vorbea ?Cum i-ai facut , nu-mi dau seama ce au la burtica, ce le-ai pus ca sa fie alba ?.Sunt foarte faini.

allexa,mami de baietei Razvan Ioan 29.03.2006 si Stefan Teodor 21.12.2009

sunt masline negre fara sanburi. Pt burtica, sunt umpluti cu branzica de vaci cu verdeata..si ca sa se vada burtica alba, am taiat o parte din burtica, ca pe o felie de pepene...
sper ca ai inteles..

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

La multi ani sanatosi si frumosi draga Getik
sa-ti dea DD tot binele din lume!

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

in seara asta o sa va pun cateva poze de la nunta..nu a noastra..ci cand am fost nasi...si acolo era serbata si ziua lui Flavius..diseara pun poze

Gabitza sper ca nu te superi ca ti-am facut copilasii aia dulci dolofani...asa mi se par mie...dolofanei si frumusei foc!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

si macar odata sa fiu si eu prompta la urat!!

Rebecca

Sa fii sanatoasa, fericita si sa le faci viata minunata parintilor tai! La multi ani fericiti si sanatosi iti doresc din toata inima!

Lady

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Getik - LA MULTI ANI !Sa fii sanatoasa,fericita si iubita de cei dragi .La multe lunite si ariciului tau scump, astazi sarbatoriti puternic acolo,nu ?

LA MULTI ANI si pentru Marie Rebecca Ayana ( ce nume frumos ).My Lady - cum a fost la petrecere ?Poze, cand ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Marie Rebecca Ayana !

Noi suntem semi-raciti si cam mofturosi. Trebuia sa mergem sa vedem nepotica in weekend dar am amanat pe saptamana asta.

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput