Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(86*)
Raspunsuri - Pagina 18
getik1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus buna dimineata...am venit cu buna sincer..nu stiu ce sa fac..sa merg in fata prefecturii?? sau nu????? adica EU PE CINE AM ITREBAT..AU ZIS CLAR CA NU VIN...DAR MA GANDESC CA DACA VINE MACAR SI O SINGURA PERSOANA ... eu nu vreau sa nu fiu acolo Halal tara...halal oameni!!! ![]() Getik sanatate multa!! Eu ii pregatesc lui Flavius azi niste paste (cu un sos facut de mine cu rosii, ulei de masline, cascaval deasupra..am zis ca ii pun s piept de curcan...sa vad ce iese...o fi bine????? ce stiti??? ca nu i-am mai facut niciodata pana acum... ![]() Cami, de Flavius Cristian in ![]() ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei "Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă." Poveste si POZE |
este super bun eu i-am facut lu ary cu piept de pui si a papat un castronel.nu i-am pus cascaval,dar acu mere ca flavius are peste un an
ariciu a crescut in curand face un anisor
,intre timp asteptam sa

si cel mai important 

ary poze si ary povestea unui aricy
am produse la bazar
getik1 spune:
neata am venit la
o beau pe cea reala cand vin de la ipeurasii ,sunt zombii
nu am dormit azinoapte ca ary a facut febra 39
si a trebuit sa ii pun otet la picioruse ca nu ii scadea febra deloc dupa 2,5 de nurofen, si dupa i-am aplicat un supozitor cu paracetamul si in 5 min a scazut la 37
.
cami bafta sa fie cu noroc sa nu fi singura pe acolo.
adriana daca se faceau si la targoviste ma duceam si eu cu ary
,intre timp asteptam sa

si cel mai important 

am produse la bazar
My_Lady0091 spune:
'neatza fete!scriu pe fuga....ca azi am una bucata sot de sarbatorit
asa ca, va cinstesc pe voi primele

si fug sa fac cumparaturi!
pana acum am varuit sufragerie di hol intrare.mai avem bucatarie...adica mai mult sotul...eu cu odorul...ca n-are stare.
ieri a plecat singurica in picioare...cu frica...dar a avut ea initiativa
..si asta conteaza!
busy...eu ieri am copt parjoale(noi le spunem piftele--desi piftie in Muntenia inseamna fix racitura noastra moldoveneasca
).am tocat carne pui-2 piepturi, 2 morcovi, 1 telina mica, 1 radacina parunjel, 2 pastarnac mici..tocate la robot.
am adaugat 2 oua, 5 catei de usturoi, 4 cepe date la robot, patrunjel tot dat la robot, pesmet vreo 3 linguri, sare si piper dupa gust, am ras 4 cartofi prin razatoare mica si i-am stors de amidon...amestecat tot intr-un lighean...
apoi am scos tava cuptorului de la aragaz..am uns-o cu ulei nitzel mai mult...am modelat parjoalele ca pentru prajit si le-am pus in tava...
tava la cuptor 35-40 min...
cum le incerci:iei o paleta tip lopata..si ridici, cand sunt rumenite bine pe fund sunt gata.au un gust super...iar pe deasupra raman albe.nu trebuie sa le intorci..le coci asa cum le-ai asezat...
eu am facut si sos la ele:ulei, 3 cepe si o cana apa...sa fiarba ceapa inabusita...sare, suc rosii sau pasta tomate....apa cat crezi tu ca vrei sos..5 catei de usturoi taiati rondele, adaugi parjoalele si lasi sa fiarba...la sfarsit legi cu faina.super bun...si Rebe papa.![]()
camy, sper sa fie cineva totusi acolo
.eu daca as fi fost as fi venit cu tine!nu mi-e frica....
ce-o face laura?
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
sunshine2009 spune:
'neata si dela noi,
Rody: bine ai venit!
Camy: si Jr mananca de mult macaroane sau paste cu sos de rosii si carnita de curcan, este oricum mai recomandata decat alte feluri. Dar se mentine gramajul de ca. 20 gr/masa. Atentie la rosii, ca poate o sa-i faca fundulet rosu, asta vezi tu, sper sa nu!
Lady: multumim de tratatie, maine e randul meu, ca sotul si cumnatul au ziua de nastere ![]()
Eu ma apuc de facut prajituri pentru maine, vreau sa incerc ceva retete noi. Sper sa nu fie se transforme intr-o catastrofa.
Pe deasupra, s-a spart o teava la baie la unul din vecinii nostri, si azi vin instalatorii de la asigurare, sa monteze ceva aparat care sa sufle aer cald, ca sa usuce coloana. CIca ne ramane aparatul vreo doua saptamani. Of, asta ne trebuia acuma pe sarbatoari.
Eu sunt oficial de saptamana viitoare la lucru
, dar incep cu concediul si salarul mi l-am primit deja

harnici la
de 11 luni
Cresterea in greutate
allexa06 spune:
Salutare !
Am lipsit un pic de aici de la voi
, dar avusesi treaba multa
.Ieri a fost ziua surioarei melesi am vrut sa-i fac eu tortul
,pus un cadou...ceva lucrat de mana ...ce credeti ca-si dorea ? O traistuta identica cu cea a Veronicai ,din filmul ' Veronica ',stiti trastuta aia fermecata...ei toata ziua am buchisit la ea , dar in final a iesit super.Dar am avut treaba nu gluma
.
Ii urez si eu bun venit lui rodi
Camy - da, toata lumea " ar face si-ar drege " ...dar cand e vorba de ceva concret...lasa,ca face altcineva...
Getik - multa sanatate tie si strumfitei,pupici , sa va faceti bine
.Am vazut si eu pozele, a crescut Ari
. Dar ati impodobit bradul de pe acum ?
http://community.webshots.com/user/allexa06
getik1 spune:
fetele a venit doctora si a vazut ariciu, a zis ca nu are nik la plamani si nici in gta ,este o raceala, azis sa o tin sub supraveghere si aspirat mucisorii
de 5-6 ori pe zi
alexa nu eu nu am facut bradutu inca, surioara mea la facut ca nu a mai scapat de gemenii ei sa il faca 

,intre timp asteptam sa

si cel mai important 

am produse la bazar
vias spune:
bun...am fost la protest..eu si o mamica..a aparut si a treia mamica..dupa ce au plecat televiziunile 
..ce sa mai zic??
Trecea lumea si se uita la noi ca la urs...cred ca ne priveau ca pe niste infractoare...eram doua mate...sa ce???? 
In fine...a venit si Ordonanta de urgenta..care cica nu ne afecteaza...dar pana la sfarsitul discursului...am vazut ca de fapt ne afecteaza...suntem platite 75%...deci nici gand sa revina la 85% asa cum a fost vorba 

Lady 

La multi ani sotului tau!! Sa fiti sanatosi si fericiti impreuna!
si felicitari pt micuta mergareata 
Getik bine ca nu are Ary nimic la plamani, asta este cel mai important...stiu ca e tare neplacut pt ei sa-i aspiri..nici mie nu-mi place deloc asta, dar e mai bine decat sa fie ceva mai grav! Sanatate multa!
Allexa, A_driana ma bucur sa va mai citesc 
Si eu ma rog la DD ca Diana LaureiB sa fie bine! Doamne Ajuta!
Mi-e tare dor de Laura!
Sunshine multa bafta la bucatarit! Si i-auzi mai...nici nu ai mers la servici si ai primit salariul deja..
si acum ma duc sa ma intind... ca iar am stat in tensiune toata ziua 
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE

rody_ms spune:
Buna fetele. Sa nu credeti ca am disparut brusc.
Multumesc si la restul fetelor pt primire 

Camy, am verificat datele de pe prima pagina si sunt corecte.
multumim
Dupa cum cred ca v-ati dat seama v-am luat pe fiecare la rand sa citesc povestea si sa admir poze. Ieri am admirat pozele tale Camy si mi-a luat ceva timp, am terminat azi noapte pe la ora unu. Bineneteles ca le-am privit in timp ce printesa mea dormea ca sa le pot admira in liniste.
Povestea am citit-o azi, am plans si nu m-am mai simtit in stare sa scriu nimic.In plus nu imi gasesc cuvintele sa iti mai spun nimic, poate doar ca sunt sigura ca il iubesti pe Flavius si ai grija de el ca pt doi, ca daruiesti o iubire dubla, ca esti o mamica puternica.
In ce priveste ziua de azi, imi pare rau ca tu ai mers la o manifestatie la care cele direct interesate nu au iesit in strada. E trist oricum. Si din cate am vazut la tv nici p[rin Bucuresti nu prea a fost forfota mare, mai mult mamici cu carucioare dacat viitoare mamici. Si eu as fii mers la manifestare daca ar fii fost organizata.
Daca apar greseli si alte semne aiurea, va cerem scuze dar noi suntem doua care scriem, fata mea e indragostita de tastatura
rody_ms spune:
Getik, ma bucur ca i-a scazut febra micutei tale si ca e doar o simpla raceala.
Lady, La multi ani !!!! pt sotul tau
Allexa, La multi ani !!! si pt surioara ta
si acum sa imi continui treaba, adica sa le cunosc si pe restul fetelor si pe bebei.
Sper sa invat si eu repede sa imi pun linkul cu poze asa ca voi
pana atunci il pun asa: http://s960.photobucket.com/albums/ae83/rody_ms/#!cpZZ2QQtppZZ16
A_driana spune:
'seara
lady la multi ani pt sotul tau 
getik ma bucur ca-i bine ariciul 
rody draguti copilasi ai...dar nu am vazut poze recente cu piciulina...wow, esti o mamica curajoasa 
fetelor, voi cum procedati cu copilasi si cu ,nu-i voie acolo/aia'?...domnisoru asta a meu nici nu ma baga in seama
...indiferent ce-i fac/zic, in secunda urmatoare tot ce nu-i voie face...
A_driana
, de
minunea mea David-Andrei