Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(86*)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Aici ninge, ninge si iar ninge

As pune o poza dar nu ma pricep.
Pupici tuturor mamicilor si piticilor sa fie sanatosi!

pishko +24
si mihai 28.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Neatza

Sunshine, teoretic de cand apare primul dintisor trebuie spalat dupa fiecare masa... nu doar seara - dar nu neaparat cu pasta, ci doar curatat bine cu periuta umeda.

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Sarbatoritilor zilei !

Camy pentru ingerasul tau Darius.

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

la toata lumea cu lapte

multumesc sunshine. Azi am tot incercat sa o pacalesc cu luatul mainilor, numai ca ea vrea doar daca tine strans dgetele mele in manute. Am reusit la un moment dat sa o pacalesc cu doua jucarioare in maini si a stat in picioare cam o jumatate de minut. ce mandra am mai fost. Poate, dar inca ii e teama. Mai exersam si cine stie. Ma invatasem sa le faca inainte devreme pe toate, dar se pare ca mersul de-a busile ne tine in loc acum la mersul in piioare

Pishco si pe tine te invidiez si pe toate care aveti zapada. Sa dea Domnul sa avem si in Bucuresti macar de sarbatori

Poze http://www.flickr.com/photos/54580501@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Mi-am vandut masinaaaa .Stiu ca nu ar trebui sa-mi para rau, ca nu e bine, cica nu le va merge lor bine...pe de o parte stiu ca e bine asa, de fapt abia asteptat s-o dam ca ne cam facea probleme, dimineata cand plecam la gradi pana se incalzea motorul era jale,dupa aia era ok,mergea super.Era bine asa cu doua masini , nu depindeam de Marcel daca vroiam sa plec undeva si el nu era acasa...de cand m-au sunat dimineata si mi-au spus ca vin dupa masina( au mai venit si duminica )tot stau si ma gandesc daca sa o dau , cu toate ca oamenii erau plecati ( vin de la Brosteni - Suceava _ acolo pleaca masina meaaa ...nici eu nu stiu ce vreau nici nu am stiut sa tin asa mult la masina asta .

Vaaaai, va fi nasol tare cand va afla Razvan c-am vandut-o !

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

fetelor..eu azi sunt varza..am venit la servici, ca sa nu stau acasa, sau nu stiu..\azi ar fi trebuit sinoi sa serbam Sf Andrei..dar...in schimb merg la cimitir la Darius sa-i duc flori...am un mare nod in gat..si imi sufletul de dorul lui.

Azi nu sunt buna de nimic....

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

'neata iara la pranz,
Alina, de la faza asta la care sunteti voi acuma mai dureaza cel putin doua saptamani (cazul nostru!) pana la primul pas. Important e sa nu o lasi singura, sa pice, ci sa tot exersezi sa poata sa isi dea seama ca si singura poate sta pe picioruse. Dar dupa cum ti-am zis, vei reusi numai daca si fetita este deja pregatita pentru asta.
Camy:
Allexa: tot timupl iti va parea rau dupa ce dai ceva, fie ca este ultimul jaf, fie ca este cel mai nou lucru. Cateodata e mai bine asa, nu te mai gandi. Asa ne-a mers de fiecare data si noua, dupa ce vandusem masinile.

harnici la de 11 luni
Cresterea in greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

LA MULTI ANI David Andrei de mami A_driana!

LA MULTI ANI Dragos Andrei si Eva Maria de mami Gabitza35!

LA MULTI ANI Carmen de mami Vioo!
multa sanatate la frumosi, va pupa Alina& Rebecca!
tuturor mamicilor, taticilor si fulgusorilor cu numele de Andrei/Andreea si alte derivate...felicitari cu ocazia onomasticii si petrecere frumoasa!!!
camelia sunt cu sufletul alaturi de tine...condoleante scumpa mea....
laura imi pare rau sa aud ca DI are probleme...ufffff Doamne!
va pup gagici..de azi ninge pe bune..afara e frig de mori.
am facut si noi PREVENARUL..pana acum nicio reactie adversa, Doamne ajuta!
alexxa asa e cu toate cele de care te atasezi..va trece draga mea

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

aaaaa......pishko..cum merge sarcina micutzo????

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

LA MULTI ANI DRAGOS, EVA SI CARMEN
La multi ani celor care sarbatoresc ziua de nume azi...inclusiv puiul meu...

lady multumim
nu ti-am putut vedea pozele, pt ca n-am cont pe FB

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput