Fluturasi de martie-aprilie 2011 (78)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Happy imi pare rau ca la ultima eco dr v-a dat asa veste, insa cred ca Dumnezeu va va ajuta sa dispara acel chist si sa fie totul perfect la urmatoarea vizita

Cum stai cu pauza de dulciuri?

mami de Naty (10.04.2009) si s29 cuAlex

Asta sper si eu si prefer sa nu ma mai gandesc pana pe 27 dec cand fac o noua eco.dr din Rom ne-a recomandat sa repet eco la inceput de nov, dar aici nu e posibil. Cand i-am zis aleia de la morfo trim2 ca a aparut asa si pe dincolo, aia a zis din start: daca eu vad ceva recomand alta eco, daca nu, nu. Si evident ca nu a vazut nimic, ori Nuraltay a zis ca se resoarbe in cateva sapt, in nici un caz in 5 zile, cat a fost intre ecografii. In fine.

Cu dulciurile sunt bine, bag mandarine si fructe confiate cand vreau dulce, ca alea ma lesina si ma potolesc.
Altfel, crosetez de zor la paturica lui M si imi consum energia.

Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

happiness e vb de M? inseamna ca am inteles eu gresit...Eu am crezut ca la A... Imi pare rau, stiu ca nu te consoleaza ...dar trebuie sa avem credinta in Dumnezeu ca va fi bine pina la urma. Trebuie!!!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 20+

Sunt optimista si incerc s anu ma mai gandesc.
Trebuie sa fie bine!
Mi-am pus atatea sperante in sarcina asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

simo sanatate

dorinut merci,sa-ti fie de bine

yasmi pai cozonac,nutella cum iti suna? ca sa nu mai zic ca am bagat dimi si un Twix...a si sa nu uiti ca eu nu le cantaresc

scrish merci de pont

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

clementine nu am mancat inca...nu prea imi plac ca unele au samburi multi....dar mandarine 1kg il devorez intr-o zi
dar e de incercat vb lui Miki sa nu ajungem la alte alea
si bine ca nu o sa iau fe pana la final....iau si eu acum luna asta pana ajung la analize si poate dupa 10 zile
am citit ca nu e bine nici sa stam cu anemia asta sub valoare , ca iese si bebe anemic si apoi nu mananca bine etc....mai bine ma chinui eu

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....24s+cronologic

deea, asta cu anemia nu cred..eu la vlad am avut anemie de Fe, am luat doar i ntrim 3 si mai si saream tot din motivul constipatie..iar vlad n-a avut niciodata anemie de Fe ( verificata prin analize ) si nici n-a primit supliment iar de mancat ce sa zic..nu faceam fata..e un mancacios de mic

mami de Vlad 09.04.2009 si s26 cu

Mergi la inceput

Happy bravo, esti ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina eu mananc dulce dupa fiecare masa. azi dimi dupa micul dejun am bagat 2 felii de paine cu nutela iar acum dupa pranz am mancat 4 bucatele de cioco cu lichor... la ora 16 mai mananc un baton proteic si pe la 18 vreau gris cu lapte.

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

Mergi la inceput

miki sa-mi dai reteta cu pestele
si eu tot supica de pui am acum, si diseara fac paste sa papam toti ca e innebunita dupa ele
dar alt tip de felul 2 nu serveste gen tocanite ...nici nu stiu cum i le-as putea da pt ca ea nu vrea sa pape decat singura cu manuta(nu cu furculita)deci cum ar papa sosul de la tocanita...ce probleme am si eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

happiness eram datoare cu raspunsul despre cercei am investigat problema si am aflat ca da, la euroclinic le dau gauri chiar a doua zi sau a treia, la externare. le pun direct cercelusii si gata

s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat

Sarumana mult din suflet!
Ce bine.
Acum la cautat de cercelusi, Am tema de cercetare! Yuhuuuuuuu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

alina eu mananc dulce dupa fiecare masa. azi dimi dupa micul dejun am bagat 2 felii de paine cu nutela iar acum dupa pranz am mancat 4 bucatele de cioco cu lichor... la ora 16 mai mananc un baton proteic si pe la 18 vreau gris cu lapte.

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

si eu am papat vreo 4 felii de cozonac cu nutella
dar de maine pana in weekend fac pauza,la colt cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Apropo de dulce. Pentru ca duminica imi venise chef de ceva dulce dar nu prea vroiam ceva hipercaloric, am tot cautat pe net ceva cu orez si la lapte. Si am gasit un blog

budinca de orez cu lapte .

Am facut si eu budinca asta si iese f buna. Noi am mancat cu dulceata de visine, iar data viitoare cand mai fac mi-am propus sa pun caise din compot si stafide. E un desert mai mult pentru copii.

Wkd viitor vreau sa prestez cornuletele cu nuca pe care le tot aman si le-am gasit si aici dar erau si cu mere..yammmy.

------------------------------------------------------------------------------------------
25+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput