Fluturasi de martie-aprilie 2011 (78)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo asa sunt si eu acum cu iasmi. nu mai merg imediat la dr, ca, pt orce avea im dadea antbiotic. ajunsesem sa am stocul in casa . acum incerc in prima faza cu astea naturiste si doar daca nu trece apelez la altceva. de obicei am observat ca tne cate o saptamana indiferent ce i-as da.

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

alina.n eu de data asta nu cumpar cercei ca astept un baietel :) dar am cumparat pentru finuta mea anul trecut unii in forma de tortita de la cellini si au fost perfecti, nici prea mari nici prea mici. la cellini au cercei speciali pentru bebeluse, foarte finuti si nu prea scumpi. eu pe cei care i-am luat am dat 2 mil si ceva, aur, si ii poarta zilnic evident...

s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Simo acum am vazut ca ai schimbat saptamana

Strumph si eu sper sa vin cu vesti bune.

Yasmy si alina.n pofra buna. Eu tocmai am terminat o salata bulgareasca, fara paine ca nu e voie

------------------------------------------------------------------------------------------
25+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

miki tu ce-i mai dai de papa lui Vlad? eu nu prea mai am inspiratie

simo ce bine ca mai ai doar 1sapt pana vei intra in concediu. Pt cel mic nu ii dai un siropel ceva de tuse?
sa se faca bine

mami de Naty (10.04.2009) si s29 cuAlex

acum avem supita cu carne de pui si fidea si multe legume..pana ieri am avut paste cu carnita si sos de rosii/busuioc. eu cam asta alternez ciorbita/supa de pui cu tocanita de legume cu pui sau peste cu legume..orezul nu-i place..mai fac si mazare sau spanac dar mai rar..si ficatel de pui cu piure dar tot mai rar, cand fac rost de la tara..uite, saptamana trecuta i-am facut peste, dar sub forma de budinca la cuptor, in lapte si pesmet..am inventat eu ca nu aveam reteta dar i-a placut f f mult..

mami de Vlad 09.04.2009 si s26 cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

mamici de bb2 ati cumparat vreuna hainute d epe site-ul hopababy.com?

Strumph, deci prima data l-a dat Andrei jos de pe bar, laptopul adicatelea, dupa care, l-a dat maica-sa de pe masutza lui cu Cars. Atunci am observat mufa stramba. Deci e posibil eu sa fi comis treaba. Nu dau vina pe copil, ca nu e frumos.

Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria

n-am comandat...dar daca te decizi si comanzi tu, sa ne spui si noua cum sunt..
mi-am aruncat un ochi si am vazut chestii dragute si convenabile..

Miki, eu vreau sa iau bodyuri cu capse pe umar si lateral, dar dupa ce ajung in Ro.
Daca marimile sunt americane, astia sunt mai mult lati decat lungi. Deci trebe luate mai mici.
Lui A acum la 3 ani ii vin masurile 2T de la americani, si tot sunt lungute la maneci si late si A are 101cm si 16.7kg.

Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria

da, stiu ca sunt mai mari..pe noi ne avantajeaza ca sunt mai late, ca majoritatea astea europene ( francezii in special dar si polonezii si altii ) nu ne vin, adica il stran la picioruse sau la maini sau ii vin prea fix si nu suporta..
cele englezesti si americane ne vin si noua mai normal si culmea ca nu e un copil gras, e doar voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Dorinutza, daaa, schimbat si m-am gindi sa las si eu asa 26 s in loc 25+, parca imi suna mai bine. Eu sunt dintre cele care vor sa nasca mai repede Grabesc timpul.

Simona, mami de baieti David, Matei si 26 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mersi la fel. ce papi bun??

gata masa, eu numai prostii pap
un bol de br de vaci cu iaurt si telemea de oi
cozonac cu nutella
1cana lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina pai astea sunt prostii???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Strumpf, nu-mi plac mitzele, dar asta al tau, are ceva serios si puternic asa in el...Culmea, dar imi place!
Alina..i-am dat Humex, ketoff seara,aerius si imunobaby. Nu stiu ce sa-i mai dau, yiua e ok, chiar productiva, dar seara parca s-ar inneca cu secretiile ...desi nu se aud nici in git, nici in nas. Voi ce siropuri le dati?

simo, eu sunt cu naturistele..ii fac ceai din ceapa si nuci sparte..acum gasesti ridiche neagra in care pui miere peste noapte si a doua zi ii dai suculetul format..propolis sau siropuri pe baza de propolis..sau prospanul - e din frunze de iedera..doar daca e grav grav apelez la siropuri gen ambroxol, grintuss ..altceva nu prea am folosit. multa sanatate pt puiul mic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

simo eu lu naty pentru tuse i-am dat intotdeauna Eurespal iar preventiv cand cred eu ca o ia vreo tuse ii dau sirob din muguri de brad
aa si vit C zilnic pe sezonul virozelor

Da, si eu i-am mai dat eurespal, dar am citit niste chestii nasoale despre el...Bine acum sincer, cred ca toate siropurile de tuse sunt nasoale...daca am putea sa le evitam....Si cu aerosolii nu prea am avut succes ultima data...Asta cu muguri de brad e d eretinut, am sa-i cumpar si eu...mai variem imunostimulatoarele astea...

nici vlad nu sta la aerosoli..dar eu ii fac prin somn..sau n-ati avut succes pt ca nu si-au facut efectul ? poate n-a fost buna substanta care ai pus-o..e si ragusit ?

Mergi la inceput