Fluturasi de martie-aprilie 2011 (78)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Andreea, tu ce faci ? De ce ai insomnii?? Intrebare idioata mai pot si eu intreba , ca parca eu stiu de ce nu pot dormi si eu sunt in aceeasi situatie, ma chinui si perpelesc pe toate partile noaptea, ba mi-am mutat si sediul in camera alaturata cand incepe Nick sa dea concert pe muzica de sforaiala, ma vezi pe la 3-4 -5 dimineata ca imi iau sticla cu apa si telefonu si ma mut in camera alaturata si tot nu ma ajuta, il aud cum sforaie din camera cealalta si mai aud eu multe, am niste urechi de zici ca-s buna de lucrat in secret services nu stiu ce osa fac cand o fi bebe aici si eu o sa stau planton non stop langa bebe la cel mai mic zgomotzel

_
Mind the Bump!22+Sophia Nicole

Nu am idee, se pare ca ar fi normale in sarcina. Mie asa mi-a spus dl dr sa nu ma ingrijorez ca o sa am parte de insomnii. Sotul meu nu sforaie, ma trezesc dintr-o data si nu ma mai ia somnul absolut deloc.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 25 Rares Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Buna ziua burtici!!!

Eu sunt inca in tara, de data asta sunt acasa la Constanta(Medgidia) si mai raman pt ca astazi tati ne-a dat vestea ca i-au aprobat cererea la munca si vine acasa peste 2 sapt. Deci, mai stam 2 sapt fara tati desii ne este foarte greu fara el si lui fara noi si apoi ne intoarcem in Italia. Eu ma simt excelent...fac foarte multa miscare si am inceput gimnastica mai cu spor ca vrem sa fim cat mai suple . Momentan am ramas la 54 kg si avem aproape 22 sapt( Yasmi, ia sp, ma incadrez in acel tabel al kilogramelot???). Vroiam sa va intreb ceva eu joi fac 22 de sapt iar programare la Echo am luni si atunci voi avea 22 sapt si 4 zile, este tarziu??
Bebe Eddy, este tot mai nazdravan, misca tot mai in forta in special seara..iar dimineata la 8 si ceva el imi da trezirea
si tare dulce este.
Am vazut si ultimile poze postate si vreau sa sp ca sunteti minunate toate...nu mai sp ce hainute frumoase am vazut acolo.
Un mare pt voi toate si pt fluturaii vostrii!!
Andreea, Simonelu, Roxy, Yasmi, Strumpitz, Madutza

Ally , Eduard 21 sapt bebe

Ai mai intrebat si ti s-a mai spus ca intre 20-24 de sapt se face eco de morfologie, asa ca e f bine. Si eu am facut-o tot la 22s si 4zile. Ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe. Te asteptam sa fii mai activa pe forum.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 25 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

millie bravo ca ai luat sala. iti tinem pumnii si la traseu , o sa te descurci. si te asteptam mai des.

ally si sa intelegem ca o sa mai intrii zilele astea sa mai vorbesti cu noi? ma bucur ca esti bine si tu si bebe.

mandreeac asa si eu ma trezesc cateodata spre dimineata tot asa brusc si stau vreo ora si ceva si ma tot foiesc. vad ca de vreo 2-3 zile nu m-am mai trezit noaptea, dar urmeaza sunt sigura.

anaxena ce mai faci? ca nu prea ai mai intrat.

S-a intamplat minunea mult asteptata26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Andreea , Roxy
Roxy, da o sa incep sa intru mai des... Ce mai face printesica ta??

Ally , Eduard 21 sapt bebe

Mergi la inceput

Millie felicitari pentru faptul ca ai trecut de prima etapa a examenului. Va fi foarte bine si la a doua, bebe iti va aduce noroc.

Roxy ar fi fost bine sa fie vb de o ora-doua, pe mine nu ma mai ia absolut deloc somnul, orice as face. Au fost nopti in care nu am pus geana pe geana, parca as fi baut cafea sau vreun energizant, , eram foarte activa, nici vb de somn.

Ally asa sa faci, sa fii mai activa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Roxy multumesc

Dorinut ,ati tinem pumnii

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Mandreac multumesc

Vorbiti de insomni,ami aduc aminte cand eram insarcinata cu Time dupa 18s ma trezeam in fiecare noapte la ora 2 si pana pe la 4 nu era chip sa adorm se trezea si ea si topaia in burtica iar cand suna ceasul de trezire pt. mers la servici eram terminata .Cu bebe 2 vad ca pana acum dorm bine si sper sa dorm si in continuare nu de alta dar pe Timeea dupa ce am nascuto multa vreme avea aceiasi program de topaiala noaptea la fel cum facea in burtica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui millie

Mandreac multumesc
Vorbiti de insomni,ami aduc aminte cand eram insarcinata cu Time dupa 18s ma trezeam in fiecare noapte la ora 2 si pana pe la 4 nu era chip sa adorm se trezea si ea si topaia in burtica iar cand suna ceasul de trezire pt. mers la servici eram terminata .Cu bebe 2 vad ca pana acum dorm bine si sper sa dorm si in continuare nu de alta dar pe Timeea dupa ce am nascuto multa vreme avea aceiasi program de topaiala noaptea la fel cum facea in burtica

Ce semnificatie are numele de Timeea????? Imi place enorm cum suna si am inteles ca ar fi un nume unguresc, dar nu stiu ce inseamna.

Mergi la inceput

ally printesica mea este mare si nazdravana ma joc tot timpul cu ea si abia asteptam sa o tinem in brate, dar asta numai in februarie. pana atunci sa stea la calcurica in burtica.

Mergi la inceput

millie tu inca n-ai aflat ce este bebe din burtica? ca vad ca nu ai scris la semnatura si nici nu-mi amintesc sa fi scris.

Mergi la inceput