Fluturasi de martie-aprilie 2011 (78)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

strumphitza motanul este dragalas dar tot la usa l-as expedia de fapt,cred ca numai in spituri l-as tine la cat imi plac mie pisicile. oricum, este bine ca tu n-ai nici o treaba cu el.

S-a intamplat minunea mult asteptata26+

nu prea il pup eu pe bot nici acum , dar oricum am inceput sa tin drag de el mai mult decat inainte, asta de la plecarea madamei, adica a matzei

ti-am vazut pozicile cu burtica, tu draga mamii ai facut rost de caramizi ??? ca ai vazut ca vine frigu si viscolu!!

_
Mind the Bump!22+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Fetele fug la dr sa-mi tineti pumnii ..Am un morcovel.
V-am pupat

------------------------------------------------------------------------------------------
25+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza hai ca doar ai vazut ca si cantarul meu arata mai mult. nu ma bate vantul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

dorinut sa intrii repede sa ne zici ce-ai facut.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

strumphitza hai ca doar ai vazut ca si cantarul meu arata mai mult. nu ma bate vantul

nu ma fa sa rad tare ca o sa-mi stea baconu si mamaliga in gat mananc de pranz + cina , la ora 3 pm dupa asta daca mai e foame mare in gat , bag multa apa si o portocala sau un mar si trece

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

V-am pupat

------------------------------------------------------------------------------------------

Ana-Maria

Iti tinem pumnii!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 25 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

V-am pupat

Ana-Maria

bafta multa si sa vi cu vesti bune

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Andreea, tu ce faci ? De ce ai insomnii?? Intrebare idioata mai pot si eu intreba , ca parca eu stiu de ce nu pot dormi si eu sunt in aceeasi situatie, ma chinui si perpelesc pe toate partile noaptea, ba mi-am mutat si sediul in camera alaturata cand incepe Nick sa dea concert pe muzica de sforaiala, ma vezi pe la 3-4 -5 dimineata ca imi iau sticla cu apa si telefonu si ma mut in camera alaturata si tot nu ma ajuta, il aud cum sforaie din camera cealalta si mai aud eu multe, am niste urechi de zici ca-s buna de lucrat in secret services nu stiu ce osa fac cand o fi bebe aici si eu o sa stau planton non stop langa bebe la cel mai mic zgomotzel

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

buna burtici

Ce mai faceti? De astazi sper sa reusesc sa fiu mai activa,am ''diparut'' o perioada deoarece in timpul pe care al mai aveam liber la dispozitie invatam pt.scoala de soferi.De un stres am scapat am luat sala iar acum mai ramane sa vad ce fac cu examenul practic.Ieri am fost si la un eco sa vad ce face bebe am fost un pic ingrijorata ca nu-i simteam prezenta si culmea de astazi a inceput sa fie mai miscaret.
Pupici tuturor

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua burtici!!!

Eu sunt inca in tara, de data asta sunt acasa la Constanta(Medgidia) si mai raman pt ca astazi tati ne-a dat vestea ca i-au aprobat cererea la munca si vine acasa peste 2 sapt. Deci, mai stam 2 sapt fara tati desii ne este foarte greu fara el si lui fara noi si apoi ne intoarcem in Italia. Eu ma simt excelent...fac foarte multa miscare si am inceput gimnastica mai cu spor ca vrem sa fim cat mai suple . Momentan am ramas la 54 kg si avem aproape 22 sapt( Yasmi, ia sp, ma incadrez in acel tabel al kilogramelot???). Vroiam sa va intreb ceva eu joi fac 22 de sapt iar programare la Echo am luni si atunci voi avea 22 sapt si 4 zile, este tarziu??
Bebe Eddy, este tot mai nazdravan, misca tot mai in forta in special seara..iar dimineata la 8 si ceva el imi da trezirea
si tare dulce este.
Am vazut si ultimile poze postate si vreau sa sp ca sunteti minunate toate...nu mai sp ce hainute frumoase am vazut acolo.
Un mare pt voi toate si pt fluturaii vostrii!!
Andreea, Simonelu, Roxy, Yasmi, Strumpitz, Madutza

Ally , Eduard 21 sapt bebe

Mergi la inceput