Game, set and match Roger Federer! Frumos, foarte frumos...!
Mami si
Sanziana
tatal meu e mare fan tenis, si joaca f bine de altfel, de mine si sor-mea nu s-a lipit nimic,din pacate
... la un moment dat, a incercat ceva c Liviu, si era chiar promitator, insa... s-a dus.. asta e... si Liv a urmatritmeciul, ii place si lui mult, dar el are sportul in sange, se uita la orice competitie, stie din toate cele..![]()
![]()
Nicoleta, sa va fie de bine iesirea, ma bucur ca iti gasesti prieteni p-acolo!
Sa aveti(-m) o saptamana binecuvantata, fara probleme si plina de vesti minunate de la Simo si Siluan!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Am facut painica cu lapte, mac si cascaval a lui Naty. A iesit suuuper buna, cu mentiunea ca:
- eu n-am pus mac si cascaval
- la mine masurile date de ea pt masina Moulinex, lg si LG, au fost lingurita
Si ...
... mi-am pus masina pe Autovit. Sunt foaaaarte mandra de mine. Eu cu dizabilitati severe cand e vorba de tehnica, am reusit din prima. Yey!![]()
Kya, eu am inteles perfect ce mananci tu acolo si mor de pofta si de ciuda in acelasi timp, ca tot slabesti desi vad ca regim nu prea servesti! Oricum eu vroiam sa spun ca desi am inteles ce mananci, n-as fi avut curaj sa scriu asa ceva ca habar n-aveam cum se scriu 

Kya din nou: sper ca ai platit la munte si ca nu ma lasi singura la frau Irma ca nu ne intelegem neam fara tine ![]()
Si Kya , ultima strigare: ai grija unde parchezi marti masina, cat mai departe de a mea , da? 
O saptamana minunata si binecuvantata tuturor!
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea