Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (463)
Raspunsuri - Pagina 19
luny spune:
mimo
movie duminica!
butucel cica sunt comedii ambele ...
olgutz cum esti?..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Luny, nu Sorocul ca vin si eu si abia l-am vazut.
Hai ca ma uit si eu si poate gasim ceva fain... 

L-am vazut si eu pe Siluan si mi s-a facut pielea de gaina 
, brusc mi se pare ca toate problemele sunt floare la ureche...Doamne tine-ne sanatosi ca in rest le ducem pe toate.
In rest, imi pare tare rau ca nu mai am timp deloc, mi-e tare dor de voi...chiar simt lipsa forumului
. M-am vazut sambata cu Anca si mi s-a parut ca s-a facut asa mare Matei! Incredibil ce-au crescut copiii.![]()
In curand pregatim petrecerile de 3 ani!

Naty, te pup 
, multumesc de ajutor, era disperata colega.
Sanatate tuturor copilasilor bolnaviori si urez cu intarziere ![]()
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritelor de saptamana trecuta.

Va pup , va iube
si va urez o saptamana minunata si binecuvantata.

Aaaaa, si abia astept intalnirea de duminica!

zozela spune:
Simo,ma rog pentru voi! Veti iesi invingatori!
Mamica lui Mihai si a Mariei 
Siluan trebuie sa traiasca!!
bubu05 spune:
Buna dragutelor!
Am o lacrima in coltul ochiului dupa ce am citit despre Siuan, ma voi ruga maine pentru el! E un copil asa de frumos cu o familie minunata! 
Olguta
Condoleante! nu am apucat sa citesc ce s-a intamplat, insa imi pare nespus de rau pt. pierderea ta 
Eu sufar enorm dupa tata...of...
Una peste alta sunt singura cu baietii toata saptamana, Cata a plecat azi la Copenhaga si la Oslo
cu treaba...ce-as mai fi mers si eu 
Ieri am fost plecati la Targoviste la primul concurs de karate al lui Vlad, doamne cati pitici acolo, si mari si mici si tare haiosi...Vlad a pierdut, n-a castigat decat experienta putem zice...nu stiam ce si cum...nu ne-a intrebat nimeni si a ajuns la o categorie unde adversarii erau cu un cap mai mare decat el si cu 5 kile mai mari...si cand s-a repezit unul la el a primit frate niste scatoalce de s-a clatinat pe picioare..Vlad era nedumerit...mi-a fost si mila de el...dar asta e, data viitoare vom sti despre ce e vorba...
In schimb ne-am plimbat la cetatea de scaun din Targoviste si apoi am fost la noi in Mall si pe la cumparaturi in Cora, s-au distrat baietii in carusel si in trenulet, au admirat luminitele, tare fain!
Eu sunt libera 3 zile si sper sa vorbim mai mult ca tare imi lipsiti.
Unde va vedeti duminica? poate ajung si eu la cafea daca nu la film...
luny spune:
Bubulina, in mall Vitan.
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gbutucica Valentina si eu am masina de vinzare, |
Ce, cat? Spune tot!!
Kya spune:
Tocmai am terminat de asamblat un Kremschnitt, si ma delectez cu o cana de ciocolata fierbinte cu marshmellows
yammy!
Iana face o mare balaceala in baie, asa ca pot si eu sa savurez cu meciul de tenis dintre Federer si Nadal. Incredibil meci, rar vezi asa un regal!
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Neata ;)!
Noi ne-am intalnit cu o englezoaica, un austriac si fetita lor de 4 ani si jumatate - si am baut cate o cana de vin fiert langa Schonnbrun. Frumos! Ne-am simtit tare bine, este prima data cand ne vedem. Ne-au invitat pe la ei, pana in Craciun. Maine ma intalnesc cu o austriaca, foarte draguta si ea. Incepem sa avem si noi viata sociala
.
Acum ascult un cd cu colinde romanesti, cumparat dimineata de la biserica de la un cor de copii care canta foarte frumos! Ei au cantat in timpul slujbei, divin!
Vad ca lumea se mobilizeaza sa mearga la film, frumos!
La Viena ninge. Este asa de calm totul! Maine insa raman si barbat in casa
, al meu are treaba la Cluj. Sper sa nu fie troienele pana la streasina...
Sa aveti o saptamana frumoasa.
Doamne-ajuta-le lui Siluan si mamei lui sa fie bine maine!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Incepem sa avem si noi viata sociala |
Bravo!
Mami si
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!