Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (463)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Ralu, daca esti la capitolul amenajari uite : http://designerpersonal.eu/Nemo/index.html
sau
http://www.facebook.com/pages/Tania-Design/112406842156177#!/photos.php?id=112406842156177

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Foarte faine Raluca
Asa imi pare rau ca tare mi-ar placea sa pictez si eu camera lor cu desene ,dar daca stam cu chirie ,na...
Eu am terminat arte plastice -pictura si mereu mi-am dorit sa le pictez camera ,acum cativa ani am avut decorat cu stickere facute de mine din autocolant ,oricum le-am tot facut obiecte decorative .

Acum inainte de Craciun vreau sa redocorez camera lor ,costuri minime dar sa fie o schimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Raluca foarte saru'mana pentru linkuri!

Mira da' daca te pricepi, de ce nu faci tu pictura d-asta pentru altii? Si mai scoti si un ban!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

olga, condoleante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutare.
Multumesc tare tuturor pentru urari..sa vi se intoarca toate.
Aseara am fost la teatru la piesa "cum iubeste cealalta jumatate" -senzationala,superba,fara cuvinte..mai ales ca nu mai fusesem la un teatru de nu mai stiu cand.Ne-am simtit ca la inceputurile noastre.Musai sa mai repetam.
G uitase complet de ziua de ieri,dar fara sa-i port pica,fiindca nefiind o zi de sarbatoare cu cruce rosie,multa lume uita (important sa nu o uite pe cea de nastere),l-am intrebat doar daca stie ce zi e..si si-a amintit dupa ceva straduinte si m-a incantat cu .......

Olga,sunt alaturi de tine cu gandul bun..Stiu f bine ce sentimente te incearca,sunt f dureroase.
Cand tata se chinuia amarnic de neputinta la pat,imi plangea sufletul in mine de mila si m-am rugat tare sa nu se mai chinuie asa,sa faca Domnul cu el ce-i mai bine..si a plecat..si m-am simtit vinovata ca m-am gandit pentru o clipa ca poate i-ar fi mai bine undeva acolo Sus decat in acea suferinta..dar Dumnezeu stie mai bine..El ne ia cand crede de cuviinta..am vrea sa stea parintii undeva aici,la casa lor,pentru totdeauna,sa-i stim bine,sanatosi,dar din pacate,nu poate fi asa pentru totdeauna si e greu,dureros,dar asa e viata..te imbratisez tare..

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

noi suntem singurei, Muf e la ai mei pana luni, caci lucram amandoi.. am zis sa mai facem cate ceva, curatenie, ordine in lucruri prin casa (dar maine..), iar diseara ne-am hotarat, iesim in Centrul Vechi, la club
super camerele pictate! tati meu are talent la asa ceva, picteaza, a facut si el Scoala populara de arta, n-a apucat s-o termine, insa talentul tot acolo e... oare cu ce vopseluri s-o picta, sa tina?... l-as pune la treaba si la noi aici

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

... aporpo de tata... de cand s-a pensionat, e mai greu cu pensia, fiind destul de mica... plus ca el e inca in forma si nu prea e genul sa stea degeaba... isi cauta job... e sofer profesionist, om serios, discret, fost politist... daca auziti careva, ceva, v-as ruga sa ma aveti in vedere...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello

am intrat si eu putin sa vad ce faceti(sa ma odihnesc de fapt 5 min), dar nu stau mult ca de abia am intrat in casa si vreau sa fac ceva de mancare...pestele este meniul de azi...desi mi-e cam somn...

Olga si vreau sa-ti transmit condoleante

Stela la multi ani!!!..cu intarziere...

Luny am bagat la cap

am citit si zilele trecute si am ras de Seb, Vladutz si m ai era cineva parca, dar imi scapa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Am mancat ca sparta
Pana la urma n-am mai ajuns in nici un parc, ne-am oprit la Baneasa, la caruselurile, trenuletele si jocurile din fata. S-a dat cat s-a dat si pe urma ne-am intors acasa, ca era deja obosita si maraita.

Stela ma bucur ca v-a placut piesa de teatru. Sa va fie de bine iesirea. Foarte frumos buchetul!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

am revenit,uitasem sa va intreb, ca tot este subiectul zilei, daca stiti pe unde gasesc incarcator dde LG Chocolate, ca azi cand l-am bagat in priza a inceput sa sfaraie si s aiasa fum, bine sa saracul a fost bun ,dar la cate tranteli si-a luat, cred si eu ca s-a fisurat ceva pe la cablu de intrare

Mergi la inceput