Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (463)
Raspunsuri - Pagina 15
raluca2107 spune:
Ralu, daca esti la capitolul amenajari uite : http://designerpersonal.eu/Nemo/index.html
sau
http://www.facebook.com/pages/Tania-Design/112406842156177#!/photos.php?id=112406842156177
miradi spune:
Foarte faine Raluca
Asa imi pare rau ca tare mi-ar placea sa pictez si eu camera lor cu desene ,dar daca stam cu chirie ,na...
Eu am terminat arte plastice -pictura si mereu mi-am dorit sa le pictez camera ,acum cativa ani am avut decorat cu stickere facute de mine din autocolant ,oricum le-am tot facut obiecte decorative .
Acum inainte de Craciun vreau sa redocorez camera lor ,costuri minime dar sa fie o schimbare.
Kya spune:
Raluca
foarte saru'mana pentru linkuri! 
Mira da' daca te pricepi, de ce nu faci tu pictura d-asta pentru altii? Si mai scoti si un ban!
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mstela spune:
Salutare.
Multumesc tare tuturor pentru urari
..sa vi se intoarca toate.
Aseara am fost la teatru la piesa "cum iubeste cealalta jumatate" -senzationala,superba,fara cuvinte
..mai ales ca nu mai fusesem la un teatru de nu mai stiu cand.Ne-am simtit ca la inceputurile noastre.
Musai sa mai repetam.
G uitase complet de ziua de ieri
,dar fara sa-i port pica,fiindca nefiind o zi de sarbatoare cu cruce rosie,multa lume uita (important sa nu o uite pe cea de nastere
),l-am intrebat doar daca stie ce zi e..si si-a amintit dupa ceva straduinte
si m-a incantat cu .......![]()
Olga,sunt alaturi de tine cu gandul bun
..Stiu f bine ce sentimente te incearca,sunt f dureroase.
Cand tata se chinuia amarnic de neputinta la pat,imi plangea sufletul in mine de mila si m-am rugat tare sa nu se mai chinuie asa,sa faca Domnul cu el ce-i mai bine..si a plecat..si m-am simtit vinovata ca m-am gandit pentru o clipa ca poate i-ar fi mai bine undeva acolo Sus decat in acea suferinta..dar Dumnezeu stie mai bine..El ne ia cand crede de cuviinta..am vrea sa stea parintii undeva aici,la casa lor,pentru totdeauna,sa-i stim bine,sanatosi,dar din pacate,nu poate fi asa pentru totdeauna si e greu,dureros,dar asa e viata..te imbratisez tare
..
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
luny spune:
noi suntem singurei, Muf e la ai mei pana luni, caci lucram amandoi.. am zis sa mai facem cate ceva, curatenie, ordine in lucruri prin casa (dar maine..), iar diseara ne-am hotarat, iesim in Centrul Vechi, la club

super camerele pictate! tati meu are talent la asa ceva, picteaza, a facut si el Scoala populara de arta, n-a apucat s-o termine, insa talentul tot acolo e... oare cu ce vopseluri s-o picta, sa tina?... l-as pune la treaba si la noi aici![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
... aporpo de tata... de cand s-a pensionat, e mai greu cu pensia, fiind destul de mica... plus ca el e inca in forma si nu prea e genul sa stea degeaba... isi cauta job... e sofer profesionist, om serios, discret, fost politist... daca auziti careva, ceva, v-as ruga sa ma aveti in vedere...![]()

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bitza037 spune:
hello
am intrat si eu putin sa vad ce faceti(sa ma odihnesc de fapt 5 min), dar nu stau mult ca de abia am intrat in casa si vreau sa fac ceva de mancare
...pestele este meniul de azi
...desi mi-e cam somn...
Olga si vreau sa-ti transmit condoleante
Stela la multi ani!!!

.
.cu intarziere...
Luny am bagat la cap
am citit si zilele trecute si am ras de Seb, Vladutz si m ai era cineva parca, dar imi scapa
Kya spune:
Am mancat ca sparta 
Pana la urma n-am mai ajuns in nici un parc, ne-am oprit la Baneasa, la caruselurile, trenuletele si jocurile din fata. S-a dat cat s-a dat si pe urma ne-am intors acasa, ca era deja obosita si maraita.
Stela
ma bucur ca v-a placut piesa de teatru. Sa va fie de bine iesirea. Foarte frumos buchetul! ![]()
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
bitza037 spune:
am revenit,uitasem sa va intreb, ca tot este subiectul zilei, daca stiti pe unde gasesc incarcator dde LG Chocolate, ca azi cand l-am bagat in priza a inceput sa sfaraie si s aiasa fum, bine sa saracul a fost bun ,dar la cate tranteli si-a luat, cred si eu ca s-a fisurat ceva pe la cablu de intrare