Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (463)
Raspunsuri - Pagina 14
Kya spune:
'Neata la toata lumea! 
La telefoane nu ma bag pentru ca nu ma pricep. In ultimul timp Catalin isi cumpara tot felul de nebuneli, si cand se plictiseste de ele (adica dupa vreo 2-3 luni) mi le da mie
. Acum am un HTC d-asta: https://www.vodafone.ro/shop/htc-desire-hd/22240033.22620023.pr Dar eu in afara de tasta verde si tasta rosie
nu-i folosesc toate celelalte multe chestii.
Gudinde din cate stiu eu pe Autovit nu e nevoie sa dai nici o factura (nici n-ai cum).
Nu stiu pe unde sa scot copilul afara... Ca in casa imi mananca urechile
Voi pe unde iesiti?
Acum am bagat la cuptor un pui cu unt aromat, de pe bucataras... o nebunie! Ma duc sa vad ce mai face 
Mami si
http://lb3f.lilypie.com/R7dCp3.png" target="_blank">Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Acum sunt la capitolul cautat mobila si gasit inspiratie pentru decoararea casei, ia uitati ce am gasit pentru pici: http://www.sears.com/shc/s/p_10153_12605_04912074000P?prdNo=15&blockNo=39&blockType=G39 ![]()
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Olgutzika spune:
Neata!
Mi-am baut cafeaua ( si pe aia de la Tuchi si pe aia din ibricul propriu ) si incerc sa ma urnesc, dar nu am niciun elan...Sa va povestesc: mama a chemat salvarea privata ( gen BGS in Bucuresti ) ieri dimineata, cand l-a gasit pe tata rece. Si doctorita de pe salvare i-a spus ca ei colaboreaza cu o firma care se ocupa de funeralii ( adica fac ei toata treaba, de la obtinerea certificatului de deces pana la parastas ). Mama vorbeste cu tanti de la firma respectiva si bat palma, timp in care frate-miu suna si el la o alta firma cu aceleasi preocupari sa se intereseze de pret si de conditii. Si se trezeste frate-miu cu telefon peste cateva ore de la nenea de firma 2 sa il intrebe ce au decis. La auzul refuzului, omul incepe sa ceara info despre firma aleasa de mama, se prinde repede despre cine e vorba si o suna pe biata tanti, urlandu-i ca i-a furat clientul etc. Aia o suna pe mama, care nu intelegea nimic si numai de asta nu avea timp si chef...se bat pe morti astia, nu am crezut asa ceva 
La telefoane nu ma bag nici eu, le-am vandut doi ani si ceva si inca nu mi-a trecut acreala de ele
. Am doua Nokia la care folosesc, vorba Kyei, butonul rosu si pe ala verde si functia de mesaje. Unul suna a In your room al lu' DM, si celalalt cu Numb al lu' U2. Daca de IYR nu zice nimeni nik, sa vedeti ce reactii starnesc cu U2:"scartaie ceva", "ce e cu soneria aia oribila?" si tot tacamul
. Asa ca sa nu ziceti nik cand imi veti auzi telefoanele sunand, da
?
Va
, weekend placut tuturor. Al meu nu va fi, dar asta este...Ma bag pe FB sa o vad pe Iulia.
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
luny spune:
rpd, rpd, kya
in Tineretului, jos, unde era locul de joaca cu d-alea de lemn, au facut acum unul nou-nout, cu tartan pe jos, utze si cu muulte si maaari tobogane colorate, e f fain, am stat nitel ieri dupa ce am iesit de la BE si tot acolo mergem si acum, pe la 11 plecam!
olgu
soc si groaza cu fiemele alea, n-au pic de decenta...
si mie mi-ar placea un tel nou smecher, cu de toate pe el,insa nu am bani de investitii in asa ceva...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Acum sunt la capitolul cautat mobila si gasit inspiratie pentru decoararea casei, ia uitati ce am gasit pentru pici: http://www.sears.com/shc/s/p_10153_12605_04912074000P?prdNo=15&blockNo=39&blockType=G39 |
si...
'neatza din campul muncii..tuchi
pentru cafeace misto ca ninge..la noi e ceata,frig ..vreme de stat sub plapumica...cand am plecat la serviciu ..hmmm dormeau baietii mei atat de frumos ,ce m-as fi bagat langa ei dar deh...am plecat capul si mi-am luat traista la spinare si p'aci mi-a fost drumul...
dupa programul de lucru
...naty ti-am vazut frumoasa

despre telefoane ,nu stiu ce sa zic ..eu am un Nokia 7230 si un Nokia 5000,nu-s f scumpe ,ambele sunt cadou de la randunoi,cel 5000 in 2008 iar cel 7230 anul asta
va
si va doresc un WE frumos!!!
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Acum sunt la capitolul cautat mobila si gasit inspiratie pentru decoararea casei, ia uitati ce am gasit pentru pici: http://www.sears.com/shc/s/p_10153_12605_04912074000P?prdNo=15&blockNo=39&blockType=G39 Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
daaaa, prea tare!!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
miradi spune:
Olgutza,condoleante !

Ma bucur ca am fost ieri la Baby Expo si m-am intalnit cu Luny si Valentina si putin cu Ariel era tare ocupata si harnicuta
.
Spor la vanzare!
Luny ,am luat si noi ieri cate ceva din bunatatile alea ,i-au placut Andreei,mai ales carnatii aia de trebuia sa-i oparesti.Am inteles ca au un magazin in Vitan .
Noi ieri cand ne-am intors de la targ , Medeea adormise pe drum.
Cand am ajuns nu m-am indurat sa o trezesc ca altfel nu ar mai fi dormit in casa asa ca am lasat-o in scaunel in masina iar eu am pazit-o cu Andreea jucandu-ne afara ,ea cu rolele iar eu alergand dupa ea.![]()
A dormit cu tot cu drum 1 ora jumate si ar mai fi dormit dar deja ma plictisisem ma luase foamea asa ca am trezit-o.
Ieri pe sotiorul meu il apucase harnicia ,s-a apuct sa varuiasca
asa ca mi-a facut un mare perete albastru marin in sufragerie si mai vrea sa-mi faca un mov grizat ,sa vedem ce iese.![]()
Nicoleta spune:
Olga, ce urat :(... Despre decenta nu i-a vorbit nimeni aluia? Uf!
Despre telefoane, mi-a luat si mie Adrian unul :), Nokia E52. El are de-ala de care zicea Gudinde, de la serviciu. Mai avem inca 2 Nokia mai micute si mult mai simple, si totusi in SIM sta pe-afara... Culmea, unul dintre cele mai mici are bateria slaba rau, nu am avut timpa sa ma plang in Ro, de unde l-am luat, fiindca am venit aici... bateria este facuta in Ro
.
Baietii imi sunt plecati, eu am de dat cu aspiratorul, de facut mancare si de mers la Billa si cumparat dulciuri (au 20% reducere)... Imi beau cafeaua si sper sa imi vina si cheful...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!