Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (463)
Raspunsuri - Pagina 13
natynic spune:
asa e Luny,ai dreptate.Dar nu vreau sa fac pozele publice. Las ca le pun mai pe seara si pe webshots dar acum nu pot ca e laptopul ocupat de mandra,se uita la Tinker bell (iar eu scriu de pe telefon,wireless![]()
)
gudinde spune:
A propos de telefoane Naty, am vazut unul mov ... fix la tine m-am gandit:
http://www.emag.ro/telefoane_gsm/telefon-mobil-nokia-e72-amethist-violet-car-holder--pE72AmethistVioletcarholder
Eu ma tot uit dupa un telefon si tare greu ma decid. Ma gandeam la un dual sim. Are cineva experienta cu dual sim-uri? Recomandari?
Nicoleta spune:
Vali, vand eu masina, cati bani ai? ![]()
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
natynic spune:
Gudinde, de-ala are o colega de-a mea si e f multumita de el. Eu nu am experienta cu dual sim dar am inteles ca nu ar fi chiar asa simplu de folosit cum te-ai gandi. Mie uneia, care am 3 telefoane 
(cate unul de retea
) mi-ar prinde tare bine unul dual sim, cred. Numai ca, toate actualele mele 3 telefoane au fost moka (unul luat pe punctele lui tata, unul dat gratis ca am facut 2 ani de abonament si altul, cel mai smecher, caoud de la sotior
. Sunt faine, niciunul dual sim dar doar pe motivul asta nu le-as schimba...
Nu pot incarca pe webshots, nu recunoaste formatul 
gudinde spune:
Naty,
Eu ma uitam la asta:
http://www.emag.ro/telefoane_gsm/telefon-mobil-samsung-b7722-dual-sim-black--p26646
dar cum nu ma prea pricep la telefoane, nu stiu ce sa zic.
Si eu am 3 telefoane:
- unul vechi care clar se cere schimbat;
- unul luat cu 100 lei la oferta Orange, un LG. Nu l-as recomanda nimanui
- un Nokia vechi de care am fost super multumita, pe care-l plimb in geanta ca mi-au ramas numerele acolo si uite ca n-am avut timp sa-mi scriu agenta in altul.
De Nokia am fost incantata dar nu fac dual sim-uri.
Ei, poate fac astia de Craciun ceva oferte desi nu ma Calific la Orange decat din februarie, deci ... ar trebui sa-mi caut.
E72-ul ala Nokia arata bine dar eu nu prea trimit sms-uri si ma gandesc ca atunci n-am nevoie de atatea butoane. Nici nu stiu, ca eu de obicei mosteneam telefoane. N-am fost niciodata pretentioasa si nici nu le schimb des, dar parca acum as vrea sa-mi iau ceva ca lumea, sa ma tina, sa fiu multumita. Greu!
gudinde spune:
Gata, mi-am terminat lucrarea si ma duc sa ma culc!
In we voi fi suuuuper busy asa ca va las de pe acum:
-
si
pt dimineata
- free frendship hugs pentru toata lumea
. Olga
una mare, mare de tot pentru tine.
Mimo ai off-line.
Nicoleta spune:
Neata.
Multumim de cafele. Voi avea nevoie ca nush ce m-a pus sa ma uit la Dansez pentru tine... as-mi trebuie, ce mai...
La Viena a nins azi-noapte, insa zapada acum este doar pe masini si pe case
.
Ma duc la ale mele. Spor!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
lyvy spune:
Neata, la noi ninge superb si zapada e chiar maricica, ninge de ieri, e asa fruuuuuuuumos 
Si eu ma uit dupa telefoane, acuma am Htc o2 touch screen cu windows pe el, e un mini laptop, dar e usor invechit aspectul, imi umbla ochii dupa un Htc wildfire , sa vad ce fac, e frumusel si este si rosu, are sistem de operare android, deci ar trebui sa ma obisnuiesc cu ceva nou, de fapt sa-l invat.
asta e https://www.vodafone.ro/shop/htc-wildfire-red/19940014.16770142.pr?acquisitionType=PhoneToPricePlan&flow=Ret&_requestid=23633#
numeioana spune:
Olgutz, condoleante!
mami de David si Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.