Indemnizatia MAMELOR(2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

pai este cum a spus si saptamana trecuta pe Realitatea tv: cine se intoarce mai devreme de 2 ani, adica oricand dupa luna 6, primeste lunar 5 mil in plus la salariu (impozabili sau nu?); dupa 1 an nu se mai acorda indemnizatia, vezi Doamne sa se incurajeze intoarcerea mamelor si munca
Se pastreaza alocatiile de 2 mil pana la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna seara,

l-am auzit in seara asta declarand ca se va reduce perioada de la 24 la 12 luni si se vor acorda 500 de lei net fiecarei mame care se intoarce la munca incepand din luna 7 pana in luna 24. nu s-a inteles daca dupa luna 12 se sisteaza plata indemnizatiei pentru mamele aflate deja in CIC.

mi se pare aberant sa se aplice pentru mamele aflate deja in concediu care au mai si trecut de luna 12. nu prea se poate gasi de pe o zi pe alta o alternativa privind cresa/bona

pe de alta parte ce nu este aberant in tara noastra?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ioana si Carol Ioan asteptandu-l pe Mos Craciun Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Ba e clar ca dupa 12 luni se sisteaza.Si uite si justificarea.Ca sa nu zica lumea ca nu au dat bani de bona.
"Dup#259; expirarea celor 12 luni, plata indemniza#355;iei va fi sistat#259;, dar femeile care-#351;i reiau serviciul vor primi īnc#259; 500 de lei lunar pe o durat#259; de un an astfel īncīt s#259; poat#259; suporta mai u#351;or costurile legate de īntre#355;inerea unei bone."
Si aici cred ca se refera strict la cele care sunt in plata, nu la cele care vor nastela 1 ianuarie.

Mergi la inceput

da, se sisteaza... domnul ministru considera ca incepand cu luna 13 o persoana poate intra in concediu fara plata si daca se intoarce la serviciu primeste cei 500 de lei plus 200 alocatia.

uite www.antena3.ro/romania/botis-exista-13-tari-in-europa-care-nu-acorda-indemnizatie-pentru-cresterea-copilului-114149.html" target="_blank"> aici declaratia (pe la minutul 3 zice despre mame). oricum omul balbaie raspunsurile si le cam ocoleste!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns h_3llena spune:

Si pana la urma ce se intampla cu mamele care sunt deja in concediu? Se intorc si ele acasa mai devreme?

Mergi la inceput

Bine omul e cam dus asta e clar.Acum catvea zile l-am auzit cu urechile mele cand spunea ca garanteaza ca mamele care sunt in plata nu vor fi afectate.Ei bine dupa doua zile aceasta "garantare" s-a dus pe apa sambaetei.Cred ca au mers pe principiul ca cele care se trezesc maine ca tb sa mearga la munca vor gasi rapid obona pe care sa o plateasca cu cei 5 mil net.
Mie imi e groaza de faptul ca nu voi vedea primii pasi ai copilului, ca nu voi fi la primele cuvinte, ca nu stiu la servici dc nu vor continua cu disponibilizarile si uite asa as putea continua.Ca sa nu mai spun ca nu stiu dc gasesti o bona cu 500 ron

Mergi la inceput

Astazi in schimb presedintele conservatorilor a anuntat public ca ofera sprijin juridic oricarei femei aflate in conceiu de crestere a copilului.Cred ca asta ar fi un pas .Sa ia cineva legatura acolo sa vedem ce si cum se poate face.Omul a intrat special in direct sa anunte ca cine vrea poate lua legatura cu ei.
Am gasit si informatia :http://www.partidulconservator.ro/2010/11/daniel-constantin-presedinte-partidul-conservator-am-decis-sa-reprezentam-in-instanta-prin-avocatii-nostri-orice-mama-afectata-de-masurile-guvernului-boc/

Mergi la inceput

din cate observ eu se cam evita subiectul mamelor aflate deja in CIC. nici unul dintre ei nu a dat un raspuns transant legat de subiectul asta. cica se va dezbate in coalitia de guvernare si ceea ce a zis tovarasul azi este doar una dintre propunerile ministerului muncii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns h_3llena spune:

se discuta pe realitatea problema noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Eu as vrea sa stiu ceva concret. In februarie urmeaza sa nasc, fetita cea mica face 2 ani in aprilie. Cum o sa fie? Indemnizatia ramane 85% sau 600 ron pt ca trec dintr-un cic in altul? Sau nu -sa anuntat?

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 26+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput