Indemnizatia MAMELOR(2)
Raspunsuri - Pagina 4
ariadna33 spune:
d_melli, daca ai avea bunavointa sa citesti capitolele din urma, asta daca nu ai fost si tu "pe baricade", ai vedea ce au facut aceste fete extraordinare, in frunte cu Alinuk
, Elara
si toate celelalte mamici care s-au dus cu copiii in brate in strada si la televiziuni! Ca daca ar fi fost dupa unii, ce frumos ne-ar fi aliniat la 600 de lei pe toate! Asa au intentionat, dar toate protestele au avut si ele rostul lor!
asta in loc sa stam sa ne certam aici care are dreptul sa stea acasa si care nu!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
d_melli spune:
Ariadna am avut si bunavointa si bun simt si nu am postat in ideea de a ma certa, ci din contra.Eu chiar am vorbit serios.
Poate chiar ne poate spune ceva ce presupune exact proiectul in cauza, ce si pe cine implica , cum putem lua atitudine si eventual ce ne-ar sfatui sa facem.
Mediajust spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariadna33 Dar noi in loc sa ne exprimam liber si sa luam atitudine, sa facem valuri, suntem trimise la un subiect deschis intr-un cotlon cu proiecte care sa fie supuse dezbaterii parlamentare... Sa fim seriosi! Ce proiecte importante au ajuns pe site-ul ministerului ca sa le vada toata lumea? www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate***************** |
Ariadna, pe mine ACEASTA discutie, datu' cu parerea si pierderea de vreme in scenarii dupa declaratii, nu ma mai intereseaza.
Insa iau de-a dreptul personal afirmatia cu "cotlonul".
Esti libera sa scrii ce vrei, unde vrei (sau unde permite structura forumului), la ce nivel de aberatie sau de adevar vrei si poti.
Insa, cu tot respectul, te informez ca acel COTLON este un loc cel putin la fel de interesant ca si acesta, ca in intunecimea lui multi si-au gasit rezolvarea/solutia/un sfat, ca se consuma timp, energie si (n-ai sa crezi!!!) stiinta, pricepere, profesionalism ascultand pe fiecare si incercand sa-l ajuti.
Asa ca, te rog mult, revizuieste-ti opinia fata de cotlon, macar din respect pentru cei care bajbaie prin el.
ariadna33 spune:
Mediajust, fiecare are alte prioritati, desigur.
Si eu am luat de-a dreptul personal felul in care te-ai referit la mine aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158656 : "S-a discutat aici ieri toata ziua despre hartoaga asta, a fost lansata la un alt subiect ca "uite ce ne asteapta", cand habar n-avem ce-i cu ea. A adus insa panica, intrebari fara raspuns si scenarii inutile.
Am vrut sa evit, astfel, amestecarea lucrurilor si confuzia.
Interesant este ca ieri au fost o multime de doamne convinse ca va fi adoptat de indata - aici vad ca nu mai combate nimeni. "
Astept in continuare sa-ti reviziuiesti atitudinea si sa incerci sa respecti macar Regulamentul forumului, daca tot moderezi, regulament care spune sa combati idei, nu persoane.
Nu stiu ce ai inteles tu prin cotlon, caci daca te referi la pagina legislativa, ei bine nu vorbim de acelasi lucru. Eu scriu de multi ani pe acea pagina si O CONSIDER UN LOC DE INFORMARE al forumului foarte important.
Nu am aceeasi parere despre subiectul pe care l-ai deschis recent si pe care l-ai numit :prevederi legale viitoare". De ce nu am scris acolo desi m-ai invitat? Pai nu am inteles titlul subiectului si nu am vrut sa fiu off-topic si sa mi se stearga iarasi postarile.
prevederi legale viitoare inseamna prevederi legale care nu sunt in vigoare inca. deci cele care vor fi in viitor. adica acum sunt in stadiul de proiecte de legi.
ca un proiect sa fie luat in considerare in discutie la acel subiect am inteles ca trebuie sa indeplineasca niste conditii, deci nu orice asa-zis proiect, venit "din neant" face obiectul acelei discutii. numai un proiect care are antet, data, eventual si semnaturi. si mai inteleg din preambulul subiectului ca mai trebuie, in plus "pus in dezbatere conform Legii transparentei decizionale", si sa fie "intrat in procedura de adoptare parlamentara".
restul sunt zvonistici care nu au drept rost decat sa determine panica printre mamici si viitoare mamici.
asta am inteles eu, si pentru ca nu avem inca Legea sau Proiectul semnat (desi e sustinut de ministru in punctele esentiale) m-am abtinut sa scriu acolo.
Nu stiu ce inteles gasesti tu cuvantului "cotlon", caci nu e deloc jignitor, daca te uiti in DEX, spune asa: cotlon=loc retras", este un cuvant cam arhaic, ce-i drept dar nu e jignitor. Adica am vrut sa spun ca ai mutat locul discutiilor intr-un loc retras, la legislative unde se discuta strict probleme juridice. Ce e jignitor in asta????????
Insa aici, la discutii generale e ca o masa rotunda, unde noi mamicile incercam sa ne punem la curent cu toate informatiile care circula in mass-media despre ceea ce ne asteapta in viitor. Aici nu vorbim de legi adoptate. Aici vorbim de intentiile legiuitorului vis-a-vis de soarta noastra.
Ce o sa faci, o sa inchizi si acest subiect?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
ariadna33 spune:
| citat din mesajul lui Mediajust Esti libera sa scrii ce vrei, unde vrei [...] la ce nivel de aberatie [...] vrei si poti. |
multumesc.
Mediajust spune:
| citat din mesajul lui ariadna33 Mediajust, fiecare are alte prioritati, desigur. Si eu am luat de-a dreptul personal felul in care te-ai referit la mine aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158656 : "S-a discutat aici ieri toata ziua despre hartoaga asta, a fost lansata la un alt subiect ca "uite ce ne asteapta", cand habar n-avem ce-i cu ea. A adus insa panica, intrebari fara raspuns si scenarii inutile. Am vrut sa evit, astfel, amestecarea lucrurilor si confuzia. Interesant este ca ieri au fost o multime de doamne convinse ca va fi adoptat de indata - aici vad ca nu mai combate nimeni. " Astept in continuare sa-ti reviziuiesti atitudinea si sa incerci sa respecti macar Regulamentul forumului, daca tot moderezi, regulament care spune sa combati idei, nu persoane. Nu stiu ce ai inteles tu prin cotlon, caci daca te referi la pagina legislativa, ei bine nu vorbim de acelasi lucru. Eu scriu de multi ani pe acea pagina si O CONSIDER UN LOC DE INFORMARE al forumului foarte important. Nu am aceeasi parere despre subiectul pe care l-ai deschis recent si pe care l-ai numit :prevederi legale viitoare". De ce nu am scris acolo desi m-ai invitat? Pai nu am inteles titlul subiectului si nu am vrut sa fiu off-topic si sa mi se stearga iarasi postarile. prevederi legale viitoare inseamna prevederi legale care nu sunt in vigoare inca. deci cele care vor fi in viitor. adica acum sunt in stadiul de proiecte de legi. ca un proiect sa fie luat in considerare in discutie la acel subiect am inteles ca trebuie sa indeplineasca niste conditii, deci nu orice asa-zis proiect, venit "din neant" face obiectul acelei discutii. numai un proiect care are antet, data, eventual si semnaturi. si mai inteleg din preambulul subiectului ca mai trebuie, in plus "pus in dezbatere conform Legii transparentei decizionale", si sa fie "intrat in procedura de adoptare parlamentara". restul sunt zvonistici care nu au drept rost decat sa determine panica printre mamici si viitoare mamici. asta am inteles eu, si pentru ca nu avem inca Legea sau Proiectul semnat (desi e sustinut de ministru in punctele esentiale) m-am abtinut sa scriu acolo. Nu stiu ce inteles gasesti tu cuvantului "cotlon", caci nu e deloc jignitor, daca te uiti in DEX, spune asa: cotlon=loc retras", este un cuvant cam arhaic, ce-i drept dar nu e jignitor. Adica am vrut sa spun ca ai mutat locul discutiilor intr-un loc retras, la legislative unde se discuta strict probleme juridice. Ce e jignitor in asta???????? Insa aici, la discutii generale e ca o masa rotunda, unde noi mamicile incercam sa ne punem la curent cu toate informatiile care circula in mass-media despre ceea ce ne asteapta in viitor. Aici nu vorbim de legi adoptate. Aici vorbim de intentiile legiuitorului vis-a-vis de soarta noastra. Ce o sa faci, o sa inchizi si acest subiect? www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate***************** |
Nu pot inchide subiecte decat la cotlon.
Nu vad unde se face acolo trimiterea la persoane, si nici de ce ai luat-o tu personal (doar daca tu ai adus in discutie acel asa-zis proiect - iti dai seama ca n-am stat sa vad cine a facut-o).
In rest - pastrez ce am spus mai sus.
lucialu spune:
Mediajust si eu zic ca subiectul ar trebui sa ramana aici, pentru ca aici sunt sanse sa il vada toate mamele interesate(chiar si viitoarele mamici, femei care nu sunt gravi si vor sa isi faca un plan cat de cat) si in special cele dispuse sa faca ceva asa cum Alinuk a avut initiativa si a depus muult efort alaturi de multe fete din Bucuresti sau din tara care au organizat proteste.
In rest, va rog sa nu va mai certati.
Mediajust spune:
Eu nu am nici interesul, si nici indrituirea de a muta un subiect de aici in alta parte, si nici n-am spus ca s-ar impune asta.
N-am facut decat sa anunt ca mai este un subiect in acest sens, deschis intr-o sectiune care mi s-a parut mie potrivita temei.
Nu inteleg de ce am devenit tocmai eu inamicul mamelor - poate doar ca am avut o buna intentie.
Imi revizuiesc atitudinea, fiind incapabila de a scrie fix ce-si doreste cineva sa auda.
lucialu spune:
Mediajust, firesc ar fi fost sa se discute la legislative. Si eu una apreciez efortul si toate resursele tale puse la dispozitia noastra.
Insa mai e vb si de preteste si alte mijloace de induplecare ale mai marilor decizionali...
Eu una chiar am nevoie de cineva updatat sa zic asa, mai istet in ale legii. Si in plus empatica cu noi, mamicile de piticoti care abia numara ani.
Marturisesc, sunt in faza de a-mi inventaria neuronii si evaluare, tratare
...in primul an la cat de apriga mi-a fost fata aveam momente cand nu stiam cum ma cheama nici cu buletinul in mana. Asa ca mai gresesc chiar de am intentii bune si tratez si cu emotii pe masura aceste schimbari legislative, care isi pun amprenta in viata noastra de-acasa. Si in afara de net nu am decat micuneltele lui Mickey la dispozitie care nu prea ajuta![]()
Ramonika spune:
nu stiu ce rost au intrebarile "ce sa facem?" chiar mai e nevoie de spus ce trebuie facut? nu e clar pt. toata lumea?
trebuie iesit in strada si protestat. insa se vede cat interes exista pt. asa ceva, de vreme ce asa putine persoane scriu pe aici; cand alinuk a intrebat cine vrea sa se duca la TV, nimeni nu a vrut
precizez ca eu nu sunt din Bucuresti
cand a fost vorba de protestele din vara, tot foarte putine mamici au fost cu adevarat interesate, mai degraba cele de pe miresici au luat taurul de coarne.
nu stiu ce sa cred. credeam ca suntem mai unite, credeam ca exista mai mult interes, mai multa vointa, mai mult curaj...
nu vreau sa ma laud, dar ca sa nu zica cineva "tu ce ai facut concret?" (cum probabil ar fi zis cineva pana la urma) spun ca am fost la protest in Iasi, impreuna cu o mana de mamici (cred ca eram vreo 15-20) si majoritatea de pe alte forumuri, nu DC. sunt dezamagita ![]()
Ramonika
Ruxandra (30.11.2009)
tati
si Vladutz