Indemnizatia MAMELOR(2)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

De la primul om in stat votat de 5 mil de romanicare a lovit in copil in plina campanie electorala, la ce sa ne asteptam? In conditiile in care s-a stiut si totusi s-au inchis okii? de la primul om in stat care vorbeste ori de cate ori are ocazia aruncand injurii la adresa femeilor la ce ne putem astepta? de la primul om in stat care n-a stiut cum se cresc copiii, pt ca jobul lui era departe de casa, la ce ne putem astepta? la intelegere? Ha!
nimeni din coalite nu vrea scurtrea cic-lui, decat pdlul ca aceasta e vointa sefului.
ma gandeam, ore de ce se spune limba materna? pt ca unui copil i se asterne pe buze primele cuvinte de catre dna ingrijitoare, bona, bunica?
Imi pare extrem de rau pt mamicile nevoite sa-si de-a copiii la cresa inainte de 2 ani.

Mergi la inceput

start la cezariene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

deci cine naste incepand cu 1 ian, va beneficia de 1 an de CIC, 600-3400 ron, prima 500 ron pt reintoarcere la job, si posibilitatea de concediu fara plata pt 12-24 luni

Camelia - fericita mamica de bebelusa Teodora - 15.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

cred ca mai degraba cine va depune actele dupa 1 ian, cand se va termina concediul de maternitate.

Mergi la inceput

da.
Mediajust dai de baut cu retroactivitatea si nu o zic eu, ci dl Frundo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

start la cezariene

inde
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Sa vedeti ce creste tariful la cezariana ...

Mergi la inceput

se iau in calcul ultimile 12 luni de dinaintea datei nasterii. si banii oricum vin tarziu si cumulati pe lunile din spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicia74

cred ca mai degraba cine va depune actele dupa 1 ian, cand se va termina concediul de maternitate.

si eu cred la fel, musiu boc nu stie sa se exprime... cat despre stimulentul de 500 ron care zice el ca se va acorda pana la 2 ani, desi 1 an este concediu fara plata, iarasi am dubii... proiectul zice ca stimulentul e intre 7 luni si 1 an, ca dupa un an oricum e fara plata... dar ar fi bine sa fie asa cum zice el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

of...imi pare tare rau de mamicile care mai au 1 luna pana nasc, si s-au trezit obligate sa se intoarca la job dupa 1 an

am trait si eu momente asemanatoare cand mai aveam 1 luna pana sa nasc si au scos-o pe aia cu 15%...ca normal ca au tergiversat problema vreo 2 sapt...pana au luat o decizie

Camelia - fericita mamica de bebelusa Teodora - 15.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

ne-au pus-o la fileu

cum s-o simti o mama care va naste in ianuarie si va sta un an fata de una care a nascut in sept, nov si va sta doi ani acasa !???!!!
oribil!

am inteles asa:
72% cat e si acum cu plafon 3400
1 an pt cele care nasc din ianuarie
cele aflate in plata vor continua pana la doi ani
stimulent 500 daca te intorci dupa un an

asta a spus

dar cele care intra din cic1 in cic2??
cele care au nascut in nov sau nasc in dec si sunt/vor fi in in concediu medical de 126 zile??? ele desi au nascut anul asta, vor primi cic de la anul

Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik

www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput