Indemnizatia MAMELOR(2)
Raspunsuri - Pagina 2
Ramonika spune:
nu, dar mi se pare deja ca fabulam. ca vrei tu ca legea sa intre in vigoare de nush cand si scrii pe forum despre asta n-are nici o relevanta.
fara sa facem ceva concret. stam pe forum si fabulam, in loc sa iesim in strada sa protestam.
Ramonika
Ruxandra (30.11.2009)
tati
si Vladutz
theo_2004 spune:
aaaa si sunt relevante glumele tale
scrise tot pe forum ...
mami de theo (7.11.2004)
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
Mediajust spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui theo_2004 e corect ca TOTI copii sa primeasca o alocatie dar o femeie ce nu a muncit in viata ei, nu avea venit inainte de nastere, de ce trebuie sa primeasca indemnizatie? mami de theo (7.11.2004) "o zi in care nu ai ras este o zi pierduta" |
Da' aici pe cine te-ai suparat?
Pe femeile cu handicap, care in loc sa-si vada de sanatate fac copii, pe studentele care in loc sa invete vor sa fie mame sau pe cucoanele cu barbati diplomati care isi vantura bijuteriile prin misiuni in strainatate?
(Cam astea-s categoriile asimilate).
theo_2004 spune:
Sa fim seriosi ... scriam despre femeile care stau si scuipa seminte in fata portii unei curti pline cu copii care sunt facuti doar pentru acei bani!
Dar ... distractie placuta in continuare, vad ca aici e loc de amuzament si bascalie!
mami de theo (7.11.2004)
Mediajust spune:
| citat din mesajul lui theo_2004 Sa fim seriosi ... scriam despre femeile care stau si scuipa seminte in fata portii unei curti pline cu copii care sunt facuti doar pentru acei bani! Dar ... distractie placuta in continuare, vad ca aici e loc de amuzament si bascalie! mami de theo (7.11.2004) "o zi in care nu ai ras este o zi pierduta" |
Alea nu primesc, din fericire, niciun leu indemnizatie.
theo_2004 spune:
Si daca nu erai ironica iti cadea rangul?
De ce sa nu se dea unii superiori cand pot 
O seara buna!
mami de theo (7.11.2004)
Mediajust spune:
Theo - eu n-am fost ironica, iar rangul nu-mi cadea nici daca as fi fost, ca-i "bazat".![]()
Voiam doar sa atrag atentia subtil asupra campilor pe care-i batem cu/fara gratie, si asupra premiselor gresite in care se ne epuizam energiile fara sa stim cu ce ne batem (vorba Ramonikai).
Pot fi si directa - dar ma opreste buna-crestere in cazul de fata.
alinuk spune:
am mai vazut la teveu ceva despre alocatia care va creste la 150lei
nu stiu daca pt toti copiii sau in functie de veniturile parintilor
va scriu ca fapt divers, trec tot la capitolul 'bursa zvonurilor'
Alinuk
mama de Andu mik si Teo voinik
www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui theo_2004 De ce sa nu se dea unii superiori cand pot ![]() |
rectific: de ce sa nu se dea unii superiori daca sunt
alinuk - daca se refera la cresterea de la 42 la 150 ar fi bine. chiar daca asta ar insemna ca cei sub 2 ani sa nu mai ia 200, ci 150. daca ar lua toti (pana in 18 ani) 150 s-ar merita.
acuma se pare ca au bani. vor sa reduca cota unica de la 16% la 10%

Ramonika
Ruxandra (30.11.2009)
tati
si Vladutz
addinel spune:
off-topic: theo, scuza-ma dar nu ma pot abtine: pai daca se aplica legea din sept- oct nu e acelasi lucru, conform logicii tale? ca un copil care se naste in august va avea mama acasa 2 ani si cel din sept-oct o va avea 1 an. problema ta e de drepturile copilului sau de situatia ta si a colegei? hotaraste-te ca vorbesti cand de drepturile copilului si de discrimninare cand de "luatul la cunostinta" al parintilor.