Sezatoarea canadiana (199)
Raspunsuri - Pagina 18
simi spune:
Pucku multa sanatate fetitei tale!
Si pentru Ana un
Miki pai l-am trimis cu posta normala (Postes Canada).
Never ever! Si stai ca saga nu s-a terminat. Cumnatul meu a primit avizul cum ca a ajuns pachetul luni dimineata. A fost la oficiul postal unde "duamna" de la ghiseu i-a spus foarte acra ca pachetele din strainatate se dau numai martea. A fost ieri, marti, si i s-a spus ca oups, e prea tirziu, ghiseul pentru pachete din strainate s-a inchis la fara un sfert, azi s-a dus din nou, uitind ca-i ziua Romaniei si posta Romana serbeaza fara gresh, asa ca s-a izbit de porti inchise. Miine , daca are noroc, va avea pachetul Biiine, stai sa vedem, daca "duamna" e bine dispusa si vrea sa i-l dea, daca ghiseul nu inchide iar la fara un sfert, etc. etc Asa ca saga continua...Noi sa fim sanatosi! In pachet pusesem niste Genacol pentru durerile reumatice ale mamei mele, cred ca-i trec si durerile intre timp, ca vine primavara, eniuei
delia79 spune:
Neata
Intru repede, repede sa spun ca la The Bay este o reducere extraordinara la robotul de bucatarie Kitchenaid (artisan), dela $449.99 e redus la $249.99. Asta pt ca stiu ca sunt fete gospodinute pe aici. Eu nu ma incadrez pt o asemenea scula .
La multi ani ! sfintisorilor
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
_carmen spune:
Urez si eu cu intarziere, La Multi Ani, sarbatoritilor!
Cateva impresii despre Venetia:
E greu sa descrii Venetia... cred ca fiecare simte in alt fel, depinde de asteptari, de perspectiva...
Eu am savurat aproape fiecare moment, mai putin duminica pe la ora 15, cand eram deja inghetata din cauza vantului rece si plouata bine, si m-am dat batuta, m-am intors la hotel sa mai incalzesc. In rest, am batut Venetia la picior, in ciuda vremii mohorate, ne-am ratacit de cateva ori, inclusiv pe un traseu pe care il mai strabatusem si eram convisi ca il stim.
Ne-am bucurat de lipsa totala a masinilor, de linistea strazilor laturalnice, ne-au facut pofta dulciurile din vitrina, ne-au luat ochii mastile. Am facut si turul insulelor, intr-o zi cu soare, o zi perfecta - nu aveai cum sa te smiti altfel, inconjurat de atata frumusete, liniste, culoare. Primul stop: Mazzorbo: o insulita mica, legata printt-un pod de Burano. Nu ne venea sa plecam mai departe, parca plutea pacea in aer... Burano: case in culori vii, pentru unii stridente poate, pentru noi - pline de veselie. Apoi Torcello: peisaj aproape rural, cu o biserica veche devenita obiectiv turistic, ceea ce a determinat aparitia unui hotel si a doua restaurante. Murano - vestita pt sticlarie, cu vitrine ce iti luau ochii, dar parca mai turisitca, mai lipsita de farmec. Intoarcerea spre Venetia, in asfintit, alta incantare.
Am experimentat si "aqua alta" - ne-am aparat picioarele cu saci menajeri, altfel n-am fi putut iesi din casa, apa era de vreo 30 de cm. Piata San Marco - inundata, dar tot plina de turisti! Venetienii, oameni cu experienta, aveau pregatite banci pe care le insirau pe strazile principale in timpul perioadelor cand apa iesea din canale...
In zilele cu ploaie, ne-am plimbat cu vaporetto pe toate traseele (am facut abonament de 3 zile), si pe Marele Canal, ce strabate Venetia, si pe rutele ce ocoleau insula.
Am facut poze, multe poze! Un francez romantic i-a "ordonat" lui Gabi (dupa ce ne facuse o poza): "You - kiss!" Si el s-a executat!
Am gasit si cazare convenabila ca pret, si foarte curata, cald in camera, mic dejun inclus. Iar ca bonus, doamna care ne pregatea micul dejun era unguroaica din Gheorgheni (langa Brasov)! Asa ca am povestit cu ea, ne-a confirmat - Venetia e un oras scump, ce supravietuieste datorita turistilor. Daca pana si la sfarsit de noiembrie, pe o vreme destul de rece, sambata seara nu aveai loc pe traseele principale, nu vreau sa imi imaginez cum e primavara, toamna!
Concluzia: un loc deosebit, ce merita vizitat!
Pozele poate spun mai multe: poze Veentia
mimitete spune:
La multi ani Andreelor si Andreilor!
Doloress, La multi ani si numai bine tie si puiului mic din burtica. Stai cuminte in pat ca o sa te tot alerge el cind iese.
Carmen, felicitari pt calatorie. Mor de invidie, cu ploaie cu tot Venetia tot Venetia ramine...din putul gindirii.
Pucku, multa sanatate fetitei. Ce ai de pierdut daca incerci medicatia? Ana, eu nu am auzit pina acum ca nu poti s-o intrerupi pina la sfirsitul anului, dimpotriva stiu pe multi care in primul rind au incercat o groaza de medicamente si mai ales doze pina au nimerit pe cel care s-a potrivit cu copilul.
Ca la orice, pui in balanta efectele negative fata de cele pozitive.
nelia spune:
Simi, stiu ca nu are rost, dar te intreb: cind ai pus pachetul ai intrebat daca e in regula sa trimiti Genacol? Eu am trimis un laptic cu vitamine (Pediasure) in Italia si Romania, in Romania a ajuns dupa vreo doua luni cred, dar din Italia mi s-a intors dupa vreo trei, nici nu m-am mai dus sa-l iau, ca trebuia sa platesc 45$ ca sa-l ridic. Si era o cutie de marimea celei de pantofi.
La un moment dat am intrebat pe cineva la posta de ce s-a intimplat asa si mi-a spus ca atunci cind trimiti ceva cu scop medical, inclusiv vitamine, trebuie sa intrebi la posta care sint conditiile stabilite intre tarile respective privind produsul pe care vrei sa-l trimiti.
Dar daca a ajuns totusi, cred ca nu a fost asta... In mod normal, ai putea sa refaci traseul cu posta canadiana, macar sa stii cind a ajuns la granita Romaniei.
Carmen, ma bucur pentru voi. Imi las pozele dupa ce ma intorc de la gradinita, sa le pot savura in liniste!
Pucku, eu te , altceva nu stiu ce sa-ti spun. Dar mie imi place Steph, asa dragon al tunetului cum este ea!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
ankalaura spune:
SIMI - eu zic sa va bucurati ca totusi a ajuns pachetul. Nu vrei sa stii cate pachete NU am primit eu, cat eram inca in Romania. Se fura ca in codru.
La medicamente, pachetele (si plicurile) se desfac si se face analiza. Nu stiu daca in 100% din cazuri, dar de fapt legea obliga, daca nu le-ai declarat.
cristip71 spune:
Buna fetelor,
Eu am aflat de acest forum de la Diana(mama Soniei si ai lui Victor) si m-am decis sa ma uit si eu pe el.
Eu sunt Cristina si am un baietel de 9 ani Alexander si o fetita de 3 ani Kaitlyn.
Am vazut ca cineva a trimis un pachet in Romania cu Canada Post. Cat timp a durat pana a ajuns pachetul? E vreo alta metoda de trimitere pachete in Romania mai ieftin decat cu posta Canadei ?
Merci si numai bine.
zavalita spune:
Multumesc frumos pt urari!
Frumoase poze carmen! m-am plimbat si eu pe stradute cu gandul. daca aveai si soare in poze, imi faceam harachiri mental. nasol cu discriminarea noastra in UE, ca tare frumos mai e!
chiar ati vazut filmultul cu basescu, sarkozi si berlusconi?
look...http://www.youtube.com/watch?v=Qey1GPShbZQ
interpretarea pe o da tipa gestului lui berlusconi e ciudata mai degraba e vorba de sarkozi. penibil.
Super tare povestea cu pachetul buclucas, bine macar ca a ajuns.
Inteleg dana ca ai avut probleme cu meseriasul ala, nasol. Sper ca nu ai avut daune mari.
cge spune:
Simi, noi am avut experiente placute cu Poste Canada.
Din contra, neplacute cu companii de coletarie romanesti.
Anul in octombrie i-am trimis pachet sorei mele si a ajuns "par avion" intr-o saptamana in Bucuresti.
Am trimis si acum pe 18 noiembrie, sunt curioasa cand vor ajunge in Ro.
Scopul e sa ajunga pana la Craciun.
De fiecare data am trimis haine, jucarii, poze.
Eu cred ca a a durat asa mult din cauza ca au fost medicamente. Ai declarat medicamente ?
Carmen, abia astept sa ajung acasa sa ma uit la poze. F. bine ati facut ca ati vizitat Venetia inainte sa ajungeti aici.
Noi inainte sa venim aici am facut o tura de Disney Paris.
Dupa prioritati
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
iselin spune:
Buna seara!
Pucku, eu nu am experienta in domeniul acesta specific, dar scriu sa-ti doresc mult curaj si putere. Partea buna e ca ai un diagnostic, in rest speranta si incredere ca poate lumea medicala evolueaza spre directia necesara.
Bebe mic cum este?
Simi, imi pare rau pentru pachetul tau.
Noi trimiteam la inceputuri cu PostCanada, dar era atat de scump incat am cautat o alta varianta.
De cativa ani trimitem cu o companie, pachetele sunt cat de mari dorim, iar pretul mult, mult mai jos, luam mereu asigurare, a ajuns mereu fiecare pachet.
Acum la mijlocul lui noiembrie am trimis ca sa ajunga de Craciun bomboanele.
Am pus mereu in pachete vitamine, pastile de toate genurile care sunt fara prescriptie aici, cosmetice, dulciuri, cafea, etc, iar baietii lor de la distributie au dus pachetul pana in fata usii parintilor. Exista un risc asumat si in genul asta de trimitere, dar e mai ieftin si conturneaza Posta Romana.
Dragaica, rochia? Frumosi va sunt baietii!
Sa aveti parte de botez pe masura!
Romania, pai fetele, voi va plimbati?
Puneti mana pe cartea de franceza, va rog!
Delia, robotul acela e foarte atragator, ochios, si mie-mi place, dar e foarte greu si cere spatiu permanent unde sa stea si sa fie utilizat, altfel te alegi cu hernie de disc.
Doloress, ne mai spui cate ceva? Cum iti merge?