Sezatoarea canadiana (199)
Raspunsuri - Pagina 13
Pucku spune:
La multi ani Mihaela. Sa fii fericita toata viata si sanatosa, sa te bucuri de toti cei care te iubesc!. nu am mai apucat sa te sun, am avut un wk plin
La multi ani Lisandru sa fii sanatoas si isteat, sa iti bucuri parintii si sa reusesti tot ce iti propui in viata. te-am sunat vineri dar pauza. Sa-tzi traiasca flacaulul, iar tie multa putere sa-l cresti
la multi ani Delphin. Sper sa ne vedem cand veniti la quebec ville
La multi ani, mimitete! Sa traiesti multi ani fericita!
Diana, "La Multi Ani" ptr. Victor !!
Si tie, Maru ptr. Victor al tau!!
si lui Andrei, La multi, multi ani, cu sanatate si bucurii!!!!
La multi ani Sophia de Laura B!
Sa ai o copilarie fericita si sa fii sanatoasa!
Laura, sa iti traiasca printesa/printesele! Ce mai face Diana?
Nu ai mai scris de mult, sper ca sunteti bine
Ktrinel sa-ti traiasca Julia! Sa creasca mare si sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii!!!
Ce mai stiti de olga? boieroaica s-a facut mare.
mei eu nu stiu cum faceti, dar la mine ziua de 24 ore nu-mi mai ajunge....Yann cu acomodarea la gradi, a facut si un gastro urat, combinat cu 2 dinti care ieseau, m-a terminat cu selle molle une semaine, Steph cu scoala, teme, crize, ne-a terminat cu rigiditatea ei, urla striga...cateodata zici ca e in codru......colegu nu intelege ca asa e firea ei, asa ca si-a pierdut rabadarea si in loc sa o ajute constructiv, o ingana, o imita, toata ziua cu reprosuri, asa ca ea simtintu-dse sub presiune nu face decat sa explodeze.....uf uf uf...seara sunt in priza, ziua fac curat/mancare si ma odihnesc....abea apuc sa mai pun mana pe cate o carte, sa vad un film
mai jucam scrable cand tzitzilea Yann, dar s-a stricat. Nelia eu mi-am luat Ds mie, nu pt copil, joc scrable, sudoku, si brain age....ma linisteste, si cand alaptez imi trece timpul mai usor
eu teoretic maine incep munca, practic cum alaptez, nu mi-au gasit unde sa ma afecteze, asa ca stau acasa pt moment....sper sa nici nu apara nimic pana de sarbatori, sa ma intorc numai dupa
va pup
mai scriu
ah, anka, buna painea aia, de cand ai postat-o o fac in fiecare zi....buna rau.....eu n-am pus apa in tava decat la inceput odata nu s-a copt bine, asa ca nu am mai pus...am crescut insa cantitatea de apa si pun un pic mai mult de la inceput
Diana sanatate si mult ceai pt sotul tau
Dana sper ca sunteti bine
eu mi-as dori tare mult sa venim si noi la party, sa vedem ce zic finantele.in principiu am dori sa mergem pe 18 la ski, mersi Oana de link, dar copilului i-au ramas mici clapari, asa ca trebuie sa-i cumparam alti, apoi caut un hotel cu spa , sau o casa primitoare pt niste schiori muiati, un pisic de gardat.....da ne-am luat si noi unul, Felix, zurlinul casei......asa ca daca toate isi gasesc raspuns pozitiv, venim si noi....sa-mi ziceti numai ce as putea aduce,,,dar musai ceva ce pot cumpara
Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
ralu80 spune:
La multi ani Mikiion, Delphin, Lisandru, sa fiti sanatosi
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
delphin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru bun simt or lipsa de bun simt? Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Am zis sa fiu mai cu perdea sa nu lezez ceva firi sensibile.
maru spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui delphin
Am zis sa fiu mai cu perdea sa nu lezez ceva firi sensibile. |
io nu mai port perdele de cand am venit acilea...las lumina naturala sa intre
delia79 spune:
LA MULTI ANI!!! LISANDRU, sa cresti mare si sa traiesti frumos
Am fost ieri in vizita la Andreea si va transmite salutari la toate si va multumeste pt mesajele frumoase si vizite . Se simte mult mai bine, se vede ca se odihneste si tare ar vrea sa fie mai activa.
Mai, Soimita mea e la epoca cataraturilor, se urca pe tot ce prinde, alpinista o face mama . Scarile le urcam () de cel putin 10 ori pe zi, alearga ca zapacita prin casa si danseaza cu piruete .
Saptamana usoara fetelor
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
maru spune:
revin sa zic:
multumim mult de urari Pucku!
si integrare usoara la munci...ai nevoie de un refugiu
delphin spune:
Merci Puku si negresit ne vom vedea la Quebec ville.
MARU, poate ca ar trebui sa incep sa ma dau si eu la moda asta.
Chiar vroiam sa intreb, e acelasi domn, cel care se lauda ca nevasta-sa citeste sezatoarea? Si cum zice? si nevasta-mea citeste, dar nu scrie ca e prea ocupata? sau ca n'are timp?
ISELIN nu ti-am raspuns dincolo, dar se intelege ca abia astept sa va cunosc pe toate si bine'nteles ca voi face tot posibilul sa onorez invitatiile primite.Sper doar sa fiti cat mai multe in zona in acea perioada, adica sa nu fiti in vacanta.
ankalaura spune:
PUCK - ma bucur ca iti place paine.
Asa am constatat si eu: aici, faina e mai "deasa" (sa zic asa), ca in Ro, asta absoarbe mai multa apa, si am constatat-o inca de la inceput, la orice reteta.
La painea artizanala am ajuns sa pun 460ml la 500 g de paine.
MARU - am cantarit-o: 740g are painoaca artizanala, cu doar un sfert de lingurita de drojdie uscata.
delphin spune:
Eu am pus sa fac brioche...la masina
Ma minunez cum aveti rabdare sa faceti paine asa, o framanti azi si maine o pui la copt!!!
ANKA, nu stiu de ce am impresia ca painea ta seamana cu painea italiana "ciabata". Fa o data "for fun" cu masline negre. Pui maslinele negre, desarate, stii tu cum le desarezi, taiate micutz si inainte sa o bagi la cuptor, cand o mai "tavalesti" putin pui si maslinele. Tare buna e!
Eu painea o fac la masina, sunt mai comoda din fire. Mai ales ca iau faina gata preparata ca sa o pun in masina, are drojdie, are tot.
Si nu fac de cat paine completa cu multe variatiuni.