Sezatoarea canadiana (199)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

La multi ani LISANDRU ! MUUULTI, frumosi si sanatosi!

Nelia, daca ai reusit sa nu le iei DS, chapeau!
Parerea mea e ca e un copil rezonabil, nici nu poate fii altfel dupa cum ii cresti si cunoaste valori pe care muuulti dintre colegii ei le ignora cu desavarsire.
As zice sa discuti cu ea si sa vezi cam care ii trebuie, caci sunt si doar pt muzica insa nu citesc si videoclipuri, sunt care fac si aparat fota si care inregistreaza si mini-video si care fac si reportofon.
Apoi ai putea gasi pe ebay in buna stare sau careva din fetele cu copii mai mari de aici il vinde.

Mergi la inceput

Merci dragelor pt. urarile voastre de aici si de pe FB. Am avut "chaud au coeur" sincer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

LA Multi Ani Lisandru
!

Nelia, sa-ti traiasca feciorul!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

LA MULTI ANI
LISANDRU
DELPHIN
MIKIION

Si noi am fost la libraria romaneasca, mergem si noi la teatru diseara. Foarte primitoare gazde, am lasat jumatate din disponibilul de pe card acolo, astept si eu ca si Ana sa citesc, i-am luat si copilului ceva colorat frumos in romana de Mos Craciun.
Rugam si sotia domnului x care ne citeste sa vina aici cu noi ca membru!

Am avut si eu zile grele, caci la prezentare a fost aiurea.
Diana tu cum stai?

Dana, esti mai ok? Te putem ajuta cu ceva?

Bafta la interviu Alina! O sa fie super ok!

Aveti grija cu gheata subtire de afara, eu de cateva ori era sa intru in curtea unui vecin, acelasi, care e pozitionat ep coltul strazii unde iau eu virajul la 90'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

La multi ani Lisandru!
Nelia, sa va traiasca baietelul!

Noi tocmai am venit de "Tangled", ne-a placut mult! E dragut, dar sincer, trailer-ul mi-a placut mai mult decit filmul

Nelia legat de cadouri de Craciun, a mea nu vrea decit carti. Ipod nu ne-a cerut vreodata, il ia pe-al meu daca vrea sa asculte muzica sau sa vada vreun clip. Are DS (eu il gasesc util in masina la drum lung si-n avion) dar acasa il foloseste rareori. Acum a facut schimb cu frate-sau si el foloseste DS-ul ei ,iar ea foloseste PSP-ul lui. Pentru carti, trebuie sa merg la Chapters, vrea ceva din seria Goosebumps (eu aveam in cap seria cu Wimpy Kid, numai ca le-a citit pe toate)si un Atlas geografic (e innebunita de harti, geografie)
Crad ca n-am fost in nici un an asa de lipsita de idei ca anul asta

Mergi la inceput

ISELIN, nu stiu daca iti amintesti, insa a mai fost o discutie despre doamna X, sotia domnului, care ne citeste si tot in umbra a ramas...chestie de bun simt...sau de voyeurisme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

bun simt or lipsa de bun simt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

La multi ani, Lisandru! Nelia, sa fie sanatos si sa va umple casa de energie!

La multi ani, mikiion, delphin!

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui delphin

ISELIN, nu stiu daca iti amintesti, insa a mai fost o discutie despre doamna X, sotia domnului, care ne citeste si tot in umbra a ramas...chestie de bun simt...sau de voyeurisme!

My guess: aia era sotia domnului Y... :)

Noapte buna, ladies,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

LA MULTI ANI LISANDRU !

LA MULTI ANI DELPHIN !

LA MULTI ANI MIKIION !

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput