Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 9
rodyka spune:
roxana, pisi Teo sa fie bine, sa veniti cu vesti bune
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
anca_vlad spune:
rodyka dimineata avrem mai mult succes...s-a confirmat si in dimineata asta ca e buna metoda!
o rugaminte parola de la contul delfinasilor sa va pun poze de la botez, noi am facut si cununiile tot acum, cea civila vineri si religioasa sambata dupa botez!
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_Theo Denisa sigur sunt colicile. Theo are un comportament similar celui descris de tine. Si doi pediatri mi-au spus acelasi lucru. Ba chiar am vazut si la echo ca este plin de gaze. Andreea, excelenta ideea cu albumul. Cine-l face? Andreea, Theo este in aceeasi zi cu Filip. Si de la 3-4 luni a luat fix 400 de grame (LP in totalitate). Iar acum de la 4-5 luni cred ca abia adunam 500 de grame (voi vedea maine cand il cantaresc) si suntem diversificati. Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo |
si sa nu va spun cate parturi trage pe ora
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
rodyka spune:
citat din mesajul lui anca_vlad o rugaminte parola de la contul delfinasilor sa va pun poze de la botez, noi am facut si cununiile tot acum, cea civila vineri si religioasa sambata dupa botez! |
anca, e aceeasi cu cea de la gravidute si cu cea care va fi la craciunei si craciunite
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
anca_vlad spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
anca, e aceeasi cu cea de la gravidute si cu cea care va fi la craciunei si craciunite _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
am uitat-o
POZE VLADUT
[/b]
DOAMNE AJUTA!
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui eladea2005 rodi, mortal sotul tau...dragu de el... din apcate ei nu inteleg mereu ca viata cu un copil mic e mai grea pt noi decat pt ei si timpul oferit lor a scazut simtitor...asta e adevarul, chiar daca nu-l vedem...noi sau ei... oricum, sunt sigura ca ai tu grija de el sa se simta bine si util.. mai fetelor, Filip a luat doar 400 gr de la 4 la 5 luni...Racusor voi cat ati luat? ma intreb aore ar trebui completare sau sa-l las asa? LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
a luat 600. luna asta ia mai putin, desi primeste completare. eu zic ca e bine
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
anca_vlad spune:
multumesc de parola..eu mi-s mai uituca!
am reusit sa imi fac un cont de poze pe picasa propriu si personal...va dau link-ul o sa pun cateva si pe delfinasi!
http://picasaweb.google.com/cristinaanca.vasile/BotezMaria?locked=true# aici e botezul
http://picasaweb.google.com/cristinaanca.vasile/Cununie# doua pozute de la cununie
POZE VLADUT
[/b]
DOAMNE AJUTA!
bumblebee spune:
Corina, Anca, CASA DE PIATRA! Sanatate, intelegere si multa iubire!
Roxana, asteptam vesti bune!
Al meu sot e mai patimas din fire. In timpul sarcinii, pt ca am avut interdictie nici nu batea apropouri, eii, de cand avem voie, greu dom'le, se supara ca un copil, dar nu ne iubarim atat de rar totusi...
Rody, e bine ca s-a exteriorizat, al meu e atat de introvertit, ioii, daca inchid eu bariera comunicarii, nu mai exista efectiv comunicare, uneori imi este greu si mie, am si eu oboseala si nervii mei, am noroc ca sunt mai pacifista din fire, e baiat bun si mi-e tare drag.
Katalina, mare dreptate ai, barbatii sunt niste copii, intotdeauna radeam in timpul sarcinii, vine al 2-lea copil
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui Roxana_Theo Multumesc de incurajari Cristina. Voi intra in seara asta sa va spun, iar daca nu, atunci maine. Racusor, mai esti racita? Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo |
multumesc, nu a trecut
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui bumblebee Corina, Anca, CASA DE PIATRA! Sanatate, intelegere si multa iubire! Roxana, asteptam vesti bune! Al meu sot e mai patimas din fire. In timpul sarcinii, pt ca am avut interdictie nici nu batea apropouri, eii, de cand avem voie, greu dom'le, se supara ca un copil, dar nu ne iubarim atat de rar totusi... Rody, e bine ca s-a exteriorizat, al meu e atat de introvertit, ioii, daca inchid eu bariera comunicarii, nu mai exista efectiv comunicare, uneori imi este greu si mie, am si eu oboseala si nervii mei, am noroc ca sunt mai pacifista din fire, e baiat bun si mi-e tare drag. Katalina, mare dreptate ai, barbatii sunt niste copii, intotdeauna radeam in timpul sarcinii, vine al 2-lea copil Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 4 |
POZE VLADUT
[/b]
DOAMNE AJUTA!