Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 8
crispro spune:
Roxana, scumpa, . te asteptam cu vesti bune de la dr. Poate doar vrea sa mai faca niste verificari. sa nu fie nimic.
Victo, tare sotu... parca te si vad cand iti propune sa isi ia motocicleta...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
anca_vlad spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui eladea2005
mersic de raspuns...asa stiam si eu, de 500 gr...oricum, suntem aproape, dar na...ma gandesc sa nu cumva sa infometez copilu... poate nu-i mai e suficient laptele meu... LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
Va rog eu mult nu va plangeti de greutatea bb-ilor, ca nu aveti motive, eu pot ca bb-lina mea nu e harnica de loc...la luat in greutate...de la 2 la 3 luni a luat 500g si acum de miercurea trecuta cam stagneaza a luat max 100g si are o greutate mirobolanta de 5120g cantarita ieri u tot cu completare de LP si cereale...in toate felurile in biberon la lingurita....Cred ca in acest caz ne paste diversificarea mult mai repede!
Nu ne plangem de programul de somn de noapte de o singura trezire la 4-5 si una dimineata si iar nani pana pe la 9-10!
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
michelle1981 spune:
COTEASCA - la multi ani fericiti si de acum inainte! Vad ca suntem mai multe cu nuntile in noiembrie
Si noi acus implinim 8 ani de relatie
Si eu sunt de acord cu albumul cu craciunei, craciunite, spiridusi si spiriduse!
Eu am fost azi la dr. sa imi schimbe pansamentul, degetul arata mai bine decat ma asteptam.
Biencuta mea doarme de pe la 1 iar eu am vazut Carmen pe DVD iar acum ma bag la Traviata
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!
Roxana_Theo spune:
Multumesc de incurajari Cristina. Voi intra in seara asta sa va spun, iar daca nu, atunci maine.
Racusor, mai esti racita?
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
haha, Paula, imi si imaginez scena...cu Stefan venind peste voi... atunci sa vezi explicatii copilului... tre sa fii pregatita... iarta-ma, da nu m-am putut abtine... |
uf, eladea, nu-i de ras, ca io-am patit cand era Maria de varsta la picii vostri, si eu radeam sa mor sub plapuma in timp ce tati ii explica Mariei ca pe mami o doare maseaua si plange . si chiar mai devreme, aveam patut la Maria care se legana, si ea a prins de veste si ce facea? avea aproape un an. se lasa peste bara dinspre patul nostru, leganandu-se, si ateriza peste noi, asa din senin . o sa vedeti voi
oricum, victo, al tau e cel mai tare cu costumul de motociclist
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
anca_vlad spune:
faina ideea cu albumul, tati a si cumparat costumul de craciunita pt bb-lina!
Roxana bafta multa si va asteptam cu vesti bune!
Rodyka eu mai trimit dimineta copilul cu transportul la scoala cand sotul vine tarziu acasa de la serviciu(a se intelege dupa 22.00) si dimineata pleaca mai tarziu si Maria inca doarme...seara si eu cad franta...
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
eladea2005 spune:
asa cum am promis, avem album de Craciun... de acum, dati frau liber imaginatiei si fotografiati-va comorile in ipostaze care sa ne aminteasca de Craciun si de tot ce reprezinta el pentru noi...
adresa: 2010craciun@gmail.com
(doar asta era disponibila, variantele asemanatoare erau deja luate...)
parola e cea binestiuta, respectiv identica cu cea de la celelalte albume...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 mai fetelor, Filip a luat doar 400 gr de la 4 la 5 luni...Racusor voi cat ati luat? ma intreb aore ar trebui completare sau sa-l las asa? |
noi de 2 sapt nu prea am pus nimic! nu stiu cum asa, ca mananca tare bine... sa vedem miercuri, dupa 3 sapt... dar cum starea generala e buna, nu ma ingrijorez - inca!
_
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_vlad Rodyka eu mai trimit dimineta copilul cu transportul la scoala cand sotul vine tarziu acasa de la serviciu(a se intelege dupa 22.00) si dimineata pleaca mai tarziu si Maria inca doarme...seara si eu cad franta... |
anca, ai asa mare dreptate!! intr-o zi ne jucam de-a sms amandoi (eu acasa o adormeam pe Isa, el la lucru) si i-am zis asa, mai in gluma mai in serios, sa vina acasa . nu stiu ce i-a spus sefului, dar in jumate de ora era acasa! dimineata e alta treaba, seara nu mai ai chef de nimic...
_
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
noi de 2 sapt nu prea am pus nimic! nu stiu cum asa, ca mananca tare bine... sa vedem miercuri, dupa 3 sapt... dar cum starea generala e buna, nu ma ingrijorez - inca! _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
asa deci...ok...
si ca sa-i raspund si ancutei,ideea e ca nu ma stresez...stam f bine la kg...doar ca n-as vrea sa-l infometez, pt ca ii dau numai LM si nu si completare...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...