Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 7
katalina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 paula, ziceai ceva de un suport...ca nu-i place lui Raul...despre ce e vorba? ca nu-mi aduc aminte... victo, si noi suntem cu 7-8 mese...nici gand de 4...ar fi boierie... mai, io nu mai inteleg...ieri am primit pachetul cu hainute de la Next, marimea 6-9 luni...zic io ca mi-am facut plinul pt iarna asta...cand colo, salopetele de casa is numai bune pt acuma!!! si n-avem 5 luni!!! cum naiba??? voi ati mai luat de la Next marimea 6-9? cum le vin hainutele alor vostri? costumase de Mos se gasesc peste tot...inclusiv pe net, aduc tipe din Anglia sau alte parti... LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
Noua salopetele next de 3-6 luni ne sunt FIXE.si piciul meu are abia 3 luni si 6.7 kg.De la Mothercare sunt putin mai mari.
Fetele,Au costume faine de Mos Craciun la next.
Idee F,BUNA sa facem album de Craciun cu picii.
Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui Victo da...andreea..cam asa e, din pacate..iar usile nu le putem incuia..sau ar fi o idee? complicata viata asta. si uite-asa nici nu-ti mai vine chefu'..na.. bine, eu nu imi imaginez cum e cd parintii dorm de regula cu copiii in pat..poate ne lamureste Larissa :) Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
stiu ce zici...da, ar fi o idee cu inchiderea usilor... asa e si la noi...cand suntem doar noi 2 cu copiii acasa, noaptea, eu dorm cu filip , sotul cu eric...asa ca ce mai romantism, zbenguiala,chestii, trestii...
apropo, sotul isi face deja planuri... pt cand mai creste Filip si nu mai trebuie alaptat...sa fugim si noi undeva, cateva zile... io zic: abia astept, deja ma si vad in primul weekend de 'libertate' cum lasam copiii la bunici si noi tasnim spre alte orizonturi... ca oricum vroiam sa vedem roma, Parisul(impreuna), Barcelona, etc.
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
katalina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ochidut
e bine ca si-a luat costumatia inainte de motor, sa fie omul pregatit, cand il cumpara se si urca pe el Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
V-am zis eu ca barbatii sunt niste copii.
Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui katalina
Noua salopetele next de 3-6 luni ne sunt FIXE.si piciul meu are abia 3 luni si 6.7 kg.De la Mothercare sunt putin mai mari. Fetele,Au costume faine de Mos Craciun la next. Idee F,BUNA sa facem album de Craciun cu picii. Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004) |
am inteles...deci asa si voi...si hainutele de 3-6 luni ii erau fixe la 3 luni...in schimb cand ii cumparam lui Eric, lui ii erau mereu mari cele pt varsta lui... de-asta is derutata...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
Roxana_Theo spune:
Denisa sigur sunt colicile. Theo are un comportament similar celui descris de tine. Si doi pediatri mi-au spus acelasi lucru. Ba chiar am vazut si la echo ca este plin de gaze.
Andreea, excelenta ideea cu albumul. Cine-l face?
Andreea, Theo este in aceeasi zi cu Filip. Si de la 3-4 luni a luat fix 400 de grame (LP in totalitate). Iar acum de la 4-5 luni cred ca abia adunam 500 de grame (voi vedea maine cand il cantaresc) si suntem diversificati.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
Roxana_Theo spune:
Fetelor eu iar merg in dupa amiaza asta cu Theo la eco. M-a sunat dr si a zis ca vrea sa il vada urgent. Ieri la vizita aceea pe care eu am crezut-o de rutina, a vazut ea ca are nu stiu ce formatiune ciudata pe rinichiul stang sau pe colon. Ca nu vedea bine ptr ca Theo nu facuse kk. Asa ca desi initial ne chemase joi, a stat ea si s-a gandit peste noapte si ne-a chemat mai devreme. Am asa niste emotii. Sper sa fie totul bine.
Acum gazele si colicile chiar mi se par nimic in comparatie cu posibilitatea de a gasi ceva la rinichi.
24.06.2010
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui Roxana_Theo Denisa sigur sunt colicile. Theo are un comportament similar celui descris de tine. Si doi pediatri mi-au spus acelasi lucru. Ba chiar am vazut si la echo ca este plin de gaze. Andreea, excelenta ideea cu albumul. Cine-l face? Andreea, Theo este in aceeasi zi cu Filip. Si de la 3-4 luni a luat fix 400 de grame (LP in totalitate). Iar acum de la 4-5 luni cred ca abia adunam 500 de grame (voi vedea maine cand il cantaresc) si suntem diversificati. Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo |
roxana, am inteles...la noi e prima data cand ia doar atat..cred ca m-am invatat io cu mai mult...
fac eu albumul, daca to am venit cu ideea....
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui ooana Carla n-or fi colicii?!? Matei in timpul zilei se apuca de plans in somn si apoi normal ca se si trezeste ...dar un plans de zici ca nu stiu ce s-a intamplat, il iau in brate si doar asa se linisteste...bine ca noaptea nu face asa, dar seara ii dau bonisan...poate ma apuc sa ii dau din nou si dimineata Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010 Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
si [pe andrei il mai apuca, azi cel putin m-a capiat acum tipa in patut, dar il mai las, nu stiu cum sa fac sa adoarma si el singurel, nu numa in brate
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
btz_ovi spune:
Roxana sa dea DD sa nu fie nimic cu Teo
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Roxana_Theo spune:
Si noua hainutele de 3-6 luni de la Next ne sunt cam mititele. De la Marks&Spencer si Mothercare in schimb ne vin bine.
Eu cu caciulitele am in continuare o problema. Ca tot cumpar si sunt mici. Desi am luat pt un interval mai mare decat varsta lui. Probabil ca asa este el mai capos.
24.06.2010