Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

cristina, e asa de scump Vladut . m-a intrebat vecina cu cine povesteam (EU) in video, ca ne seamana vocile

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

TINA eco transfontanelara se face la Neurologie.....sau cel putin asa ne-a recomandat noua medicul

Mai fetelor eu am o frica pentru maine la echo:v-am zis de ieri ca medicul a simtit un pic de tensiune la fontanela si ne-a rugat sa o tinem sub supraveghere,insa daca e normala in timpul somnului sa mergem sapt viit la echo.

Insa si cand doarme Paul se observa cat de umflata e,parca e si mai tensionata fata de ieri.Maine dim mergem la echo,sper sa nu fie nimic grav.Eu stau cu teama ca e vb de creier nu de un deget

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

btz, drago, speram ca fie totul bine cu Paul, ca sunteti oameni si voi si multe va e dat sa indurati...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ma bucur ca v-au placut bananele :)

ha ha..super tare Vladut..pai mami, nu mai povestesc, ca ma concentrez pe altele...:)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

hai ca am filmat si io puiul, o gangureala, apoi ne arata dintii si apoi liniste- face kk , am oprit repede aparatul... www.youtube.com/watch?v=zfD_PxFh7k0" target="_blank">aici

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

vai ce dragut e Vladut ca un iepuras cu 2 dintisori

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Crispo o dulceata de baiat
Rody deci???????????????????????

Trecem noi peste toate

Al meu sot,la servici,cand termina de verificat un aviz nu mai zice la sfarsit "bun" ci "nnnghiiiii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

CRIS foarte dulce vladut cu dintisorii lui, iar finalul

RODI ne bucuram pentru impresia facuta sotiorului

ELADEA am comandat si eu aseara de pe hainute.ro sa vedem daca vin, ca nu am primit inca mail de confirmare

l-am lasat pe andrei in patut cu caruselul si jucariile, pana acum a ras, acum vad ca tipa de mama focului, sa vedem cat mai rezista. desi sunt cu el in camera il mai las singurel sa se obisnuiasca, si cand nu mai vrea il aduc pe salteluta de activitati, apoi il pun pe perne si ii mai dau jucarii..dar nu stiu cum sa ma mai joc cu el

OANA tu cum te joci cu Matei?

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

da, mai fetelor, e bine cu sotul meu, nici n-avea cum sa fie altfel, noi oriunde mergem suntem de manuta, unul in brate la altul, asta dupa 17 ani de relatie! asa am fost mereu! dar parca se crease asa o tensiune ieri si nu-mi dadea pace, trebuia sa fac ceva si eu...

dar sa va spun cate aventuri am avut!! Maria a plecat la 6 la colega ei chiar cand sa intre tati in casa, numai bine! eu inca ma invarteam prin bucatarie, spalam vasele ramase... dar in 5 min a revenit, ca nu e acasa fata aia, dar se duce la alta (vecina). si Isa numai bine papase la 5, se juca ea cumintica in patut la carusel... sotiorul meu a intrat, m-a pupat ca si cum n-ar fi nimic (pai nici nu era nimic) si a inceput sa-si bage nasul in toate platourile (ce tare nu-mi place mie, dar am tacut ieri ) si ne-am pus frumusel sa papam amandoi. a fost tare incantat de cina, mai ales ca dintre ele nu mai facusem niciodata, sau erau dupa alta reteta. dar cartofii si bananele nu le-a ghicit . s-a bagat frumos la baie, jumate vana era spuma (pai daca atata a iesit) si eu o pendeam pe aia mica sa vad ce face - ea cuminte, in joaca ei. asa ca m-am facut ca am treaba in baie si ne-am luat la povesti, iar intr-un timp am ajuns asa imbracata in vana... mda, pana a sunat Maria la usa ca vrea sa-si ia Nintendo cu ea . si-asa am rupt magia... ca apoi la scurt timp m-a luat durerea de masea, sotul a plecat la sala, Isa a adormit si eu la fel. dar dupa ce au dormit iar fetele, am reluat firul, si am stat asa ca doi liceeni, mai in povesti, mai... altele, pana la 2!! cand am vrut sa-i dau Isei sa pape ca imi erau sanii tare grei, si ea nu vroia!! si de pompa imi era lene, asa ca m-am culcat! pana la 8, cand a papat Isa doar un san, celalalt musai pompat!! si gata, una e la scoala, una doarme inca, eu am papica facuta, ce zi frumoasa e azi!!!

_

Mergi la inceput

vaiii eu abia acum am auzit zgomotele facute de Vladut,nu intelegeam ce vorbesti tu de kk.....Cat am ras ,e prea amuzant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

hai ca am filmat si io puiul, o gangureala, apoi ne arata dintii si apoi liniste- face kk , am oprit repede aparatul... www.youtube.com/watch?v=zfD_PxFh7k0" target="_blank">aici

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

foarte scump puiutzul!!cum vorbeste el!!!!!si ce vesel e!!!!!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput