Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 18
anca_vlad spune:
nu stiu cum va mobilizati voi dimineata dar eu nu am chef de nika azi si am de facut mancare si de calcat!
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
Victo spune:
da..bine ca acu sta de la 6 nemancat..da noaptea nu poate sta 4 ore
io am bagat si niste napolitane..si juma de branzoaica ce mi-a adus stefan de la gradi..:) super mic dejun..am scos si untul, sa vad ce mai pun pe paine..probabil niste telemea.
azi i-am dat geaca groaza ce am cumparat-o pe la Marks and Spencer..super draguta..si calduroasa..as mai comanda ceva din anglia, dar dc iar vin in 2 luni....
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
rodyka spune:
Maria Antonia de Giorgia
Larisa Ioana de ochidut
Filip de eladea
Theodor Mihai de Roxana
Raul Ionut de Paula
Mihai de kittyescu
mezinul nostru, Florentin Andrei de Florentina
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
paula, da, am un sot fericit, dupa multe aventuri . revin...
larissa, hihi, si eu in locul lui as lasa mai multe scrisori! asa ne mai punem motorasele (a se citi imaginatia) in functiune... dar cand am adus discutia despre scrisoare, a zis ca i-a parut rau c-a scris-o, dar nu mai putea da inapoi, era deja plecat la lucru si eu treaza, citind-o!! ca a fost un gest de egoism din partea lui, dar ca pana la urma nu-i mai pare rau, ca i-a placut ce-a gasit acasa cand a ajuns de la serviciu
_
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo Spencer..super draguta..si calduroasa..as mai comanda ceva din anglia, dar dc iar vin in 2 luni.... Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
si eu acum faceam o lista pentru Ana...cu farfurii, canute, babetele si altele pentru "marea diversificare"
sa speram ca am avut noi ghinion atunci
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
btz_ovi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka Maria Antonia de Giorgia Larisa Ioana de ochidut Filip de eladea Theodor Mihai de Roxana Raul Ionut de Paula Mihai de kittyescu mezinul nostru, Florentin Andrei de Florentina _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Si din partea noastra
COTEASCA,ANCA_VLAD cu intarziere va spun si eu CASA DE PIATRA SI MULTA FERICIRE!!!!!!!!!!!!
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
crispro spune:
hai ca am filmat si io puiul, o gangureala, apoi ne arata dintii si apoi liniste- face kk , am oprit repede aparatul... www.youtube.com/watch?v=zfD_PxFh7k0" target="_blank">aici
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
rodyka spune:
victo, o mie de ptr reteta cu bananele, super-super delicioasa!!! si rapid de facut, eu n-am mai lasat aluatul o ora, doar pana am pregatit tigaia si bananele!! am facut 8 banane mari, taiate in 4, si au mai ramas 4 bucatele (adica o banana), dar... m-a luat o durere de masea de am inceput sa plang! si am bagat 2 paracetamoale si amoxicilina cea de toate zilele si am adormit in salon vreo 2 ore, cand m-am trezit era sotul cu Isa in brate, o plimba prin casa, si Maria se pregatea de culcare... putin mai e pana maine si-o scot, scap de ea!!
cristina, eu am facut cartofii ieri la cuptor in punga cum zici tu, dar nu e speciala ptr cartofi, eu fac si pui si legume in ea, depinde ce condimente vrei sa pui... eu am pus un plic de cond ptr cartofi prajiti, au iesit deliciosi si s-au colorat asa frumos, roz-portocaliu, am facut mai multi sa ramana si ptr azi, ca-s de post!
_
coteasca spune:
Neatza fetele!!!Raportam o noapte putin agitata cu o trezire la 3 de papa, apoi la 6, si apoi la 9.
Azi s-a aratat soarele, o sa mergem iarasi la plimbarica lunga, dar pana la 15 ca vine telenovelas.
Giorgia, Crispro, Larissa, Bz multumim de urari!!! Cat despre activitati si-a bagat necuratul coada si am pacatuit in post de 2 ori, asta e, insa aseara am petrecut cu un pahar de sampanie si somn de voie, fara nici o activitate, sotul era tare obosit. Chiar ca pana la Craciun adios activitati, sper sa nu mai cedez iarasi, o sa ma tin tare. Larissa, dar ce memorie de elefant ai!!!!
Rodi se pare ca ai rezolvat problema, ma bucur pentru tine si pentru sot
La multi ani sarbatoritilor de azi!!! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi
Antonia de Giorgia
Larisa de Ochidut
Filip de Elada
Theodor de Roxana
Raul de Paula
Mihai de kittyescu
Florentin de Florentina
Gata ma duc sa halesc ceva pana nu se trezeste copilul si apoi disparem cateva ore. Va pup dragi mamici
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE