Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
Asa imi e de dor de o noapte dormita fara treziri. Cred ca daca as fi lasata, as dormi minim 24 de h fara treziri.
Azi facem 4 luni asa ca va astept sa va treziti cu micul dejun si o cafea. Apoi vom trece la tort si sampanie, mai spre dupamasa , cand isi iau piticii cate o pauza din tocat creierii.Of, de abia astept sa stea in fundulet si sa umble singurel, poate atunci nu va mai cere atentie in fiecare secunda..
Mai nou cand e pe spate, ridica fumduletul si piciorusele, nu mai inoata ca pana acum. Mai tb sa invete sa se sprijine pe manute, dar cred ca asta va mai dura.
Rodyka, vad ca aseara ai absentat , cred ca acum ai un sot tare fericit
La multi ani pt Antonia, Larisa, Filip, Theodor, Mihai si Florentin!!! Ce de delfinasi sarbatoriti avem azi!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Multi sarbatoriti frumosi, iubiti! Sa cresteti mari, sanatosi, ascultatori!
Antonia de Giorgia
Larisa de Ochidut
Filip de Elada
Theodor de Roxana
Raul de Paula
Mihai de kittyescu
Florentin de Florentina

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Azi facem 4 luni asa ca va astept sa va treziti cu micul dejun si o cafea. Apoi vom trece la tort si sampanie, mai spre dupamasa , cand isi iau piticii cate o pauza din tocat creierii.Of, de abia astept sa stea in fundulet si sa umble singurel, poate atunci nu va mai cere atentie in fiecare secunda..
poze luna 4

Multumim de tratatie, cu asa flacau fain, cred si eu ca ne cinstesti bine.
Eu cred ca atunci e calareala si mai mare, tine cont ca se fac mai scandalagii, se invata sa ceara, sa tipe, tb feriti de colturi ascutite, cabluri, prize, baga in gura tot, de peste tot, incep sa inghita tot ce pot.

Al meu, cand ii este foame, trage de bluza si tipa, cauta sa se ajunga sa pape titi din orice pozitie. Asta e super ok, e o nevoie fiziologica, dar pana o pricepe ca nu toate sunt pt el, sau cand nu s-o mai accidenta la tocurile de la usa, ori cazaturi misto Bucurosi om trece si prin asta, dar se schimba lucrurile.
Maica-mea trebuia sa fie cu ochii ca pe butelie pe frate-miu cand asta avea 1 an si ceva, pt ca piciul se ducea la baie si bea apa din wc, cool, nu? De astea am multe

Luna 4

Mergi la inceput

uitati care e pozitia mea preferata de somn.
Eu nu stiu cum reuseste sa doarma in halul ala.
Bumblebee, macar eu sper ca va fi mai usor, desi toata lumea mi-a spus , inca de la inceput, ca, cu fiecare luna in care creste va fi tot mai greu. Desi pana acum asa a fost ( deja mi-e dor de prima luna in care dormea si manca), eu raman o optimista. Multumim de urare

poze luna 4

Mergi la inceput

Na, ca l-am trezit cand i-am facut poze.
Mai voiam sa-i spun Lalalei, ca eu numai Avent auriu am. Intotdeauna asta mi le-au recomandat vanzatoarele. De aceea nu intelegeam cum ai uitat filetul in sterilizator. Dar acum am inteles ca mai sunt biberoane la avent care au un filet albastru.

poze luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

aladeea, tanti, ochidut, carla 2008, larissa, costeasca, adrianaBuc,bumblebee, georgia, ilinca, crispo, victo va multumesc din suflet pt urari si va doresc si voua la fel!

asa in doua cuvine a fost ff frumos si la biserica si la restaurant a fost o atmosfera fff faina cu momente artistice sa zic asa....moment mexican, apoi a cantat Padureanu, formatie...si cine a vrut sa plece la 12-1 noaptea si-au amanat plecarea pana spre dimineata!
Noi am ajuns acasa pe la 6 dimineata!
Am avut camera la hotel, maria a dormit de pe la 11 seara pana dimineata cand am imbracat-o sa plecam acasa, Vlad a stat pana la 3 cand mi-a spus ca ii e somn si vrea sa doarma....

carla - cristelnita a fost ideea mea cu aranjamentele sa fie la fel ca buchetul de la lumanare....
bumblebee si eu ii dau mariei grip watwe si chiar isi face treaba!
adrianaBuc eu am piciul pe drumul sarii bady-uri la 12`lei am cumparat si eu de la ei si am vazut ca si-au facut astfel de produse sub marca proprie la 9 lei bucata!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Antonia de Giorgia
Larisa de Ochidut
Filip de Elada
Theodor de Roxana
Raul de Paula
Mihai de kittyescu
Florentin de Florentina

Luna 4

La multi ani si vise impliniote puiutilor si parintilor!

Anca fericita mamica de
MARIA
si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

La multi aniiiiii

Antonia de Giorgia
Larisa de Ochidut
Filip de Elada
Theodor de Roxana
Raul de Paula
Mihai de kittyescu
Florentin de Florentina

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

ilinca, hai ca ai fost mortala...ei lasa, draguta, ca si eu intru in aceeasi oala...am uitat (de 2 ori) cheia apartamentului in usa, pe exterior, in 2 seri cand ne-am intors acasa de pe drumuri...bine ca n-a intrat cineva peste noi noaptea...
deh, batranetile si neuronii facuti pulbere de astia micii...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Ilinca nu e de ras...dar
...eu am patit ca si Eladea am lasat cheia in usa de vreo 2 ori... o data peste noapte ...si o data cand am plecat in oras ...deci puteam gasi casa goala
daca se mai intampla vreodata cred ca iau bataie de la Marius

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

fetelor, eu ma invat cu binele
azi noapte am mancat la ora 23 si am dormit pana la ora 7 dimineata ...am mancat si acum doarme iar

Tina sa speram ca trece repede perioada asta

Ilinca imi pare rau ca nu a fost mai frumos mini-vacanta voastra...eu nu am vrut sa te dezamagesc, dar am vrut sa iti spun ca la Sovata mai ales in perioada asta e dezolant ...macar vara mai e lume, e deschis lacul...

vineri plecam la Curtea de Arges la socrii sunt curioasa cum va fi aventura
am stabilit ca stam in functie de cum se adapteaza Matei

Victo bine ca ai depistat problema

Michelle ai o fetita scumpa foc!

Lalala eu din alea albastre am...stai linistita ca nici eu nu stiu care e diferenta, adevarul e ca nu am folosit bibe...

Bumblebee vreau si eu reteta de salata cu carne de pui telina si morcov

Paula eu cred ca atunci cand or sa inceapa sa merga o sa fim doar in urma lor sa ii prindem daca se impiedica/cad ...sau cedam si ii punem in premergatoare

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Antonia de Giorgia
Larisa de Ochidut
Filip de Elada
Theodor de Roxana
Raul de Paula
Mihai de kittyescu
Florentin de Florentina

Luna 4

La multi ani!!! si din partea noastra, sa fiti sanatosi, cuminti si frumosi!

Tina, nici eu nu i-am facut eco la fontanela, nici eco de sold, nici un fel de eco... doar la control lunar am fost, de il masoara si il vede. sa nu fie marait Raducu. Poate incep dintisorii, il freaca gingia... cine stie...cred ca e greu cand nimic nu il multumeste...

Io am avut o noapte... de tre sa o insemn in calendar... 8 ore legate... fara scanceli, fara pierdut de suzeta, fara nimic... adica de la 9 la 5... apoi papa, apoi foieli multe, iar la 6, la 7, la 8, si acum inca doarme... nu ma laud prea mult ca stiu ca asta e doar o exceptie, ca de regula 2 zile din 10 is ok... si au fost 2 zile bune...asa ca de acum ne pregatim de alea 8 rele ce au ramas...

Azi e zi de post, am vrut sa imi fac cartofi la cuptor in punga de la Maggi, speciala pt cartofi, si nu am gasit nicaieri... ce ma enerveaza... asa ca fac iar ceva cartofi naspa cu ciuperci prajite...ce altceva...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput