Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

am vazut zambareata lui Michelle...ce dulcica e...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara delfinariu!

Azi am zis ca-mi dau demisia din functia de mama sau ma duc in lume.........

De 2 zile e f f f plangacios, ii mai curge si lacrimi care ii ajung tocmai prin ureche

In dupa amiza asta l-am plimbat cu masina prin oras 4 ore, ieri 3 ore, am venit acasa tot marait, i-am facut baitza si a fost mai relaxat pret de 30 min. dupa care iar, si iar si iar scanceli.......fetelor! Dupa 5 ore in care n-a vazut sanul nu vroia nici sa-l vada, intorcea capul.
La un moment dat i-am facut masaj cu putin Calgel si s-a linistit....sau era timpul sa se linisteasca.
L-am verificat in gura nu are nimic.......offf! Nu mai stiu ce sa fac!

In tot acest timp cat l-am plimbat, m-a mai lasat sotul pe la diverse hypermaketuri de am luat una alta, la un magazin de i-am luat detergent si el (sotul) intr-una tb sa mearga cu masina.....eu tb sa-l sun cand eram gata sa vina sa ma ia, sa ma urc rapid in masina sa nu cumva sa stea masina mai mult.......la semafor e jale!!!...pe majoritatatea le-am ocolit

S-a trezit sa-i scot gazele........

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ilinca, hai ca ai fost mortala...ei lasa, draguta, ca si eu intru in aceeasi oala...am uitat (de 2 ori) cheia apartamentului in usa, pe exterior, in 2 seri cand ne-am intors acasa de pe drumuri...bine ca n-a intrat cineva peste noi noaptea...
deh, batranetile si neuronii facuti pulbere de astia micii...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

vaaaiii..michelle, m-am topit dupa vorbareata si cantareata ta! SUPERBA!!!!!!!!!

ilinca, bine ca ai recuperat masina!

deci, eu am depistat cauza trezirilor fara numar ale lui bebita-care de fiecare data voia sa suga. setea. ii mutasem desteapta de mine patutul langa calorifer, ca sa ii fie mai caldut, ca il tot gaseam cu manutele reci, apart nostru fiind destul de racoros, adica avem in jur de 21 de grade-22 maxim, desi centrala e fixata la jumatate din putere pe vremea asta.

aseara m-am desteptat si l-am luat de lg calorifer si s-a trezit regulamentar la 2 si la 5..si a dormit pana la 8.si am pus acum si un bol cu apa pe calorifer.
poate va ajuta pe unele dintre voi.

da larissa, dar nu ma ajuta ca mai am si alte camere in casa, cate vreme copilu se trezeste si bantuie, cautandu-ma..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Mi-a zis si mie cineva de hainutele de la Piciul, dar eu nu am nici un magazin pe langa mine si cu bebe e greu sa ma deplasez mai ales daca nu sunt locuri de parcare pe aproape. In plus, inca nu mi-am recuperat carutul, iar cu asta nu ma descurc sa il desfac si sa il bag in masina.

Am facut baie singura la bebelina, ca al meu barbat intarzie mult. Dar a fost mare show, ca am spalat-o in cadita pusa in cada mare, in ideea ca o clatesc cu dusul. Da de unde! S-a pus pe urlat desi apa era perfecta. Probabil ca s-a speriat de jetul de apa. Si uite asa am scos-o mai mult plina de sapun decat clatita. In fine, acum deja doarme, asa ca eu lucrez.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

si eu sunt aici, lucrez

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

ochidut, sa ne luam de mana.

crispro, pai cum rezist?! sunt zombi... de multe ori cand plimb fata cu carutu' am momente cand simt ca mi se inchid ochii. Asa cred ca patesc si cei care adorm la volan.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ela_mm

dragele mele,
ma bucur ca v-am regasit.
doamne, eu nu stau bine de loc cu lucrul pe forum. of.

ei, oricum, v-am gasit. am pus si cateva poze cu eva de la botez, pe picassa, ca acolo m-am descurcat, ca mai stiam adresa si parola.

noi crestem bine. azi am facut vaccinul de 4 luni si vad ca inca doarme bbica. cred ca e somnolenta data de vaccin, ca ea de obicei la ora asta vorbeste cu jucarele ei si asteapta baita de la 9, ca apoi sa poata adormi linistita toata noaptea.
voi cum ati fost dupa vaccin? sa fie somnolenta de la vaccin, sau sa merg sa trezesc fata, ca altfel nu-mi mai doarme deseara?
pupici.

ELA mami de fetica scumpica EVA MARIA (16.07.2010)

si ai mei au dormit tun dupa vaccin

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Michelle, Bianca e o frumusete si o scumpete cum vorbeste ea pe limba ei!

Fetelor, si eu am comandat haine de 1 an!Pai i-am luat de 9 luni si ii sunt fixe si putin scurte la maneci.....(seamana cu mine ca si eu tare greu imi gasesc sa aibe manecile si cracii lungi:D)...pai la 9,1 kg!!!...cred ca e greutatea unui copil de 10 luni :D

Nu vreau sa ma pedepseasca D-zeu dar mereu cand ma gandesc cate kg are ma speri si ma gandesc numai la fontanela
Eu nu i-am facut nici un eco sau ce sa face la fontanela, sa vad in ce stadiu e??? ca in dr de fam n-am nici o baza sa ma trimita unde ar trebui
Oricum vroiam sa merg la pediatru dar peste vreo 3 sapt...cred ca e prea tarziu sa intreb atunci...........offf! sucita mai sunt!

Intrebare! Unde merg sa-mi faca si mie un eco la fontanela?

Vroiam sa mai spun, una, alta dar sunt tare obosita dupa stresul care mi l-a oferit Raducu. Sper ca maine sa nu fie tot la fel ca imi iau campii. Colici stiu sigur ca nu-s!....doar figuri!!!

Noapte buna delfinariu!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

tina tu te ingrijorezi ca a re 9 kg..eu ca are abia 7..fiecare cu ale lui, nici eu nu am mai facut eco de cand am iesit din spital. sie u trebuie sa ma duc.

roxana sper ca ai aflat numai vesti bune

asa..si din ciclul "taranca" e pe forum va intreb care gama de biberoane de la avent e ma ibuna..aia albastra sau aia aurie? voi ce aveti?

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Ma gandesc ca vine Sfantul Andrei si avem atatia delfinasi sarbatoriti atunci, inclusiv al meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Dragrle mele, am uitat sa va multumim pt urari. Nici n-am servit cu nimic, dar o negresa de post virtuala merge?

Noi duminica il celebram pe Andrei, vin nanii, soacra si inca vreo 2 verisori. O sa fac tortuletul Arissei. Niste aperitive: piept de pui bastonase a la KFC, o salata de piept de pui cu telina-morcov si un strop de maio de casa cu lamaie, un foietaj cu spanac si urda, clatite cu carne, ciuperci umplute, as mai face nistebile de cascaval, dar nu stiu nicio reteta f buna, care eventual sa mearga si la cuptor.
Azi tin post si vorbesc numai despre carnuri, ma scuzati gagici, dar poate mai veniti cu vreo idee de aperitiv simplu si gustos
Soacra face racituri si sarmale, la inceput nu am fost de acord, dar acum nu prea ma mai intereseaza, se pricepe oricum, chiar daca nu sunt fan.

Lala, sotului ii plac alea aurii, mie mi-e tot una, ca si pe alea daca nu le strangi bine ai accidente.

Piticul s-a trezit prima data pe la 3-4, avea un mucisor razlet , am rezolvat rapid cu sterimar, dar sa mai adorm dup-aia, greu dom'le, oricum la 6 a sunat si ceasul pt muls si feciorasul s-a trezit iar, de data asta plangand tare necajit, pisorcise tot, nu suporta sa fie ud decat in pampers, daca e uda imbracaminte, lenjeria, am pus-o, dar e bine, zic eu, ma atentioneaza el daca nu ma prind.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput