Nu stiu cum sa cataloghez
Raspunsuri - Pagina 5
Naty spune:
analessya uite ca eu nu am gresit niciodata in privinta sigurantei copiilor mei. Niciodata nu le-am pus viata in pericol. Desigur, nu sunt perfecta si am gresit si eu in multe alte randuri si cu privire la multe alte aspecte. Insa securitatea copiilor mi se pare cel mai important lucru din lume si da, cu sau fara superioritate, ii judec si ii numesc inconstienti pe parintii care nu respecta minime reguli si isi pun copiii in pericol.
Si pentru ce? Care este motivul atat de important pentru care sa nu pui copilul in scaunul special?
Cat priveste cola si altele de genul, la fel ca si Beca, nu le-as da niciodata copiilor si de ar plange 3 zile la rand. Nadia imi cere in mod constant cafea. Sa-i dau? Sa-i dau oare si o tigare cand vede pe cineva fumand si vrea si ea? Si eventual un campari orange, ca na, e bautura de fete?
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
analessya13 spune:
Bebe Beca, de ce nu ai deschis geamul la masina sa ii spui femeii respective sa isi aseze copilul cum trebuie in masina? Poate nu stia, poate nu si-a dat seama? Degeaba dezbatem aici cum ar trebui catalogat gestul in sine. Era mai bine sa rezolvi problema pe moment.
Bebe Beca spune:
Pai am spus in primul post, ca s-a pus verde la semafor si am luat-o in directii diferite. As fi fost dispusa sa ii spun si sa imi iau si cuvintele de "lauda" pt asta, dar, pana m-am dezmeticit a fost tarziu.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
26+ 
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
miereamara spune:
Dar despre mamele care isi lasa copiii (bebelusii) singuri in casa ce credeti? Numai aici pe forum am citit de nenumarate ori, copii la varste fragede (nou nascut pana la 2-3 ani) lasati singuri in casa in timp ce mamele fac cumparaturi!
Cel mai grav caz a fost citit tot aici, mama si tatal au plecat intr-o localitate la o distanta de 30 de km de casa (sa se relaxeze) si au lasat fetita de un an si ceva dormind singura, au lipsit pt 4-5 ore. Nu era prima oara cand faceau asa ceva, dupa cum a recunoscut foarte senina mama, si sunt sigura ca nu a fost nici ultima oara.
In paranteza: aici au murit cinci copii acum 2-3 saptamani intr-o casa care a ars in intregime in maxim 20 de minute. Copiii aveau varste intre 1 an si 10 ani, lasati singuri in casa in timp ce dormeau.
Nici eu nu pot face rabat la siguranta, incerc sa previn orice cauza care tine de atentia si informarea mea. Copilul meu a mers in scaunul special adaptat varstei, de cand a fost adus de la maternitate, nu l-am luat niciodata in brate in timpul mersului, nici nu pot sa concep asa ceva si cred ca nici el, pt ca nu stie ca se poate si altfel
, de cate ori a mers cu masina (si mergem zilnic cam o ora), a fost pus in scaun, punct!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Ilinca_M. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Cel mai grav caz a fost citit tot aici, mama si tatal au plecat intr-o localitate la o distanta de 30 de km de casa (sa se relaxeze) si au lasat fetita de un an si ceva dormind singura, au lipsit pt 4-5 ore. Nu era prima oara cand faceau asa ceva, dupa cum a recunoscut foarte senina mama, si sunt sigura ca nu a fost nici ultima oara. www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |

Totusi asta nu pot s-o cred, nu pot sa concep asa ceva, eu cred ca cine s-a "laudat" pe-aici cu asa isprava a vrut sa provoace, a facut ceva experiment sa vada reactiile, nu cred ca se pot nimeri intr-o familie chiar doi parinti in halu' asta de nebuni; pentru sanatatea mea mintala, refuz sa cred!!
(BebeBeca, cu alaptatul la drum lung s-a inteles din prima ca nu tu erai soferul, n-a fost nicio exprimare ambigua; nu stiu cum a reusit cineva sa-si imagineze o situatie in care o soferita NU opreste la drum lung, in schimb face manevre din mers, cu o mana pe volan eventual si cu cealalta pescuind copiii din scaunelele de pe bancheta din spate si pozitionandu-i la san:))))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata
adra_bell spune:
Ilinca, este foarte greu de crezut, dar mama respectiva chiar s-a laudata cu asta, se dadea exemplu de nonsalanta
blog
am hainute la bazar
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
capcaunul spune:
Nu se cade sa facem comentarii pe text, dar pentru ca unii au crezut una, altii cu totul altceva, voi explica de ce, logic, se poate trage concluzia la care am ajuns si eu la vremea respectiva.
x vine si zice:
| citat din mesajul lui x Cea mai tare a fost o tipa pe care am vazut-o in Bucuresti conducand! Un copil pe scaunul de langa ea, statea in genunchi deci nu era prins in centura, avea vreo 4 ani, altul in spate, mai maricel, vreo 6 ani, fara centura, unul micut de pana intr-un an, in brate la ea la volan, si ea vorbea la mobil!!deci ce sa mai zici? Am ramas masca!! |
urmatorul post este al lui y care spune direct:
| citat din mesajul lui y Eu trebuie sa recunosc ca am mai tinut fetele in brate, cand erau mici si le alaptam, la drumurile lungi (gen bucuresti - thassos). Nu mai opream masina pentru asta. |
In lipsa oricarei precizari suplimentare (precizari care au venit mult mai tarziu) concluzia logica este ca y a recunoscut ca a mai tinut fetele in brate la volan.
Acestea sunt pericolele unor postari grabite. Indiferent ce este in mintea noastra, ceea ce conteaza este ceea ce ramane scris, si mesajul scris poate transmite idei diferite sau chiar opuse celor pe care intentionam sa le transmitem.
Intr-o discutie reala asemenea discordante se corecteaza imediat, la prima nedumerire. Pe un forum insa userii mai intra, mai ies, trece ceva timp pana apare feedbackul care sa ne moduleze exprimarea.
Luna1 spune:
Parerea mea personala e ca un copil nu trebuie scos din scaun in timpul mersului indiferent de situatie. Oricata incredere ai avea in sofer in trafic pot fi multi nebuni. Oricat de bine l-ai tine in caz de accident viata lui e pusa in pericol.
Si noi am condus cu copiii drumuri lungi si la nevoie am oprit.
adra_bell spune:
| citat din mesajul lui Luna1 Parerea mea personala e ca un copil nu trebuie scos din scaun in timpul mersului indiferent de situatie. Oricata incredere ai avea in sofer in trafic pot fi multi nebuni. Oricat de bine l-ai tine in caz de accident viata lui e pusa in pericol. Si noi am condus cu copiii drumuri lungi si la nevoie am oprit. |
da, si noi la fel, e chiar indicat sa opresti la drumuri lungi, mai te dai jos din masina, se mai dezmorteste copilul.
blog
am hainute la bazar
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
Naty spune:
| citat din mesajul lui miereamara Dar despre mamele care isi lasa copiii (bebelusii) singuri in casa ce credeti? Numai aici pe forum am citit de nenumarate ori, copii la varste fragede (nou nascut pana la 2-3 ani) lasati singuri in casa in timp ce mamele fac cumparaturi! Cel mai grav caz a fost citit tot aici, mama si tatal au plecat intr-o localitate la o distanta de 30 de km de casa (sa se relaxeze) si au lasat fetita de un an si ceva dormind singura, au lipsit pt 4-5 ore. Nu era prima oara cand faceau asa ceva, dupa cum a recunoscut foarte senina mama, si sunt sigura ca nu a fost nici ultima oara. |
Asta mi se pare o si mai mare inconstienta. Nici nu pot sa concep asa ceva.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia