Prolactina mare
Raspunsuri - Pagina 2
ankcta spune:
Pai nici nu ma gandesc sa-mi pierd speranta . Luna aceasta este luna mea. Sigur sunt deja insarcinata. Peste o sapt voi afla rezultatul cel mult asteptat! 
Ancuta , in curand 
BEBELINDA spune:
Dragele mele... .Am refacut prolactina dupa o luna de la precedenta si am ramas muta .De la 1261 nmol/L a scazut la 253 nmol/L.Sunt de parere ca cei de la Synevo au gresit-o pe ultima .Voi ce credeti ?
LAlexandra spune:
si mie mi-a scazut brusc, adica in timp scurt.
Mai refa odata, ca sa stai tu linistita
de printisor
Alessandro - 15.04.2010
privim
si il asteptam pe 
BEBELINDA spune:
Daca nu repetam analiza luam ca fraiera Dostinex .Cine stie ce mai pateam .Si iar trebuie sa vizitez Synevo .... .Multumesc ca m-ai linistit , LAlexandra !
LAlexandra spune:
eu nu mai stiu ce luam, stiu ca mi-a dat sa iau 3 luni neintrerupt, ca sa-si faca efectul. Apoi am refacut analizele sa vad daca ramane stabila si cand la o perioada de vreo inca cateva luni de la tratament era tot stabila, fara medicamente, mi-a zis doctorita ca acum chiar nu mai e nici un fel de problema.
Asta a fost demult, acum ar trebui sa mai fac si eu niste analize, dar timpul asta...
a, si in tot timpul asta, stiu ca ii zicea unei colege, ca sa incerce sa ramana, adica se poate intampla oricand![]()
Acum nu stiu ce medicamente sunt astea ce le iei si ce efect au daca ramai acum insarcinata.
Dar, oricum, stai linistita, va fi bine!!!
de printisor
Alessandro - 15.04.2010
privim
si il asteptam pe 
nyny spune:
Buna fetelor. Eu am ramas insarcinata acum 5 ani si am pierdut sarcina la 11 sapt. N-am mai ramas insarcinata timp de un an si medicul meu s-a gandit atunci sa facem analiza pt prolactina. Stiu ca sunt anumite conditii pe care trenuie sa le respecti ca rezultatul analizei sa fie cat mai real (adica sa recoltezi sange intr-o anumita zi in functie de mestruatie, sa te ridici din pat cu cel putin 2 ore inainte de recoltare si nu mai stiu ce....). Analiza am facut-o la Synevo si valorile prolactinei au fost mari. Dr spunea ca asta este cauza pt care nu mai ramaneam insarcinata. M-a trimis la endocrinolog cu rezultatele iar acesta mi-a dat tratament cu Dostinex. Dupa 2 sapt am repetat analizele si au iesit bine. Acum am o fetita de 2 ani si 10 luni si un baietel de 1 an.
Imi cer scuze ca m-am lungit cam mult dar am vrut sa arat ca nu este o problema atat de mare prolactina asta si cu tratamentul potivit se rezolva destul de repede.
Va doresc sa aveti cat mai repede copii sanatosi si frumosi
si sa auzim vesti bune curand.
BEBELINDA spune:
Fetele mele dragi!Eu nu am luat nici un medicament pentru scaderea prolactinei .Dar mi se pare ciudat rezultatul (de la 1200 la 253 dupa o luna )pentru ca am observat , dupa ce am presat putin sanii ,un lichid alb .Poate ma speriam ,dar am citit pe net ca este din cauza prolactinei marite .Oricum intentionez sa repet analiza .
.
nyny spune:
Stai linistita. Pe mine nu ma plictisesti deloc. Cum iti spuneam... trebuie sa respecti anumite conditii inainte sa faci aceasta analiza pentru ca rezultatul ei sa fie cat mai real. Probabil ca din cauza asta au iesit valorile atat de diferite. E clar insa ca a fost marita prolactina din moment ce curgea un lichid alb din sani. Asta a fost primul lucru pe care l-a facut endocrinologul cand m-a consultat(m-a apasat pe sfarcuri).
Mamica fericita de
Mara (8.03.2008) si de
David (1.01.2010)