Prolactina mare

Prolactina mare | Autor: BEBELINDA

Link direct la acest mesaj

Buna seara .Sunt o aspiranta la titlul de viitoare mamica , care doreste sa afle care dintre voi a ramas insarcinata, dupa tratament pentru prolactina marita (val.normala 511 iar eu am 1200).Eu maine am programare la doctorul , Chazli Fawaz , din Cernavoda .Va pup.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao, eu am avut prolactina marita, si inca o colega de-a mea. Eu am descoperit-o intamplator la un control endocrinologic. Mi s-a dat tratament timp de 3 luni (nu am acum hartiile la mina ca sa iti spun ce mi-a dat), stiu ca erau scumpe pe vremea aceea, cam 1 mil o cutie. Apoi s-a stabilizat, am dorit sa raman insarcinata dupa vreo 2 ani de la aceste analize, nu le-am mai refacut sa vad ce si cum, dar am ramas din prima.
Colega mea, avea prolactina f. mare si tot incerca sa ramana, a facut si ea tratament, ea se monitoriza frecvent. Cert e ca a ramas insarcinata si are o dodoloaie de fetita.
Asa ca, spor la treaba.

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BEBELINDA spune:

Multumesc din suflet pentru incurajare, LAlexandra.Si poate vine repede si .Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Cum a fost la control Bebelinda?
Cum are programul dr Fawaz la Cernavoda? Si cumva dak mai are program si la cta?

Mergi la inceput

Si eu aveam prolactina mare (1600). Tb sa o refac , dar mai am pana in ziua 21. Astept vesti d la tine

ank

Mergi la inceput

Buna ,Ankcta.Am fost luni in Cernavoda , la doctorul Fawaz si am avut bafta sa -mi citeasca analizele hormonale.Mi-a recomandat sa refac in oricare zi a lunii prolactina , pentru a fi sigur ca nu am fost stresata in ziua recoltarii sangelui , ca nu cumva sa nu fie un rezultat fals .Daca scade sub 1000 sa urmez DOSTINEX , 2 luni (1/saptamana) , iar daca ramane mai mare de 1000, sa fac RMN pentru HIPERPROLACTINEMIE .Indiferent de rezultat ,prolactina marita va ajunge in limite normale si voi putea fi mamica in cateva luni , dupa spusele medicului.ASA CA BAFTA SI TIE ,IUBITA LA !

Mergi la inceput

DOCTORUL Fawaz are program in Cernavoda , de luni pana joi , dar este posibil sa nu vina sa consulte doamnele venite in policlinica , din lipsa de timp.Aici nu percepe tarif , dai cat te tine buzunarul .(nr de telefon pt informatii ,0241238044).In Constanta i-l gasesti la clinica PROVITA 2000( nr de tel .0241653041).Consultatia si eco , 250 lei .Daca mai ai nevoie de informatii ,te ajut cu draga inima .

Mergi la inceput

Iti multumesc draguta. Eu voi merge la Provita. Am inteles ca la Cernavoda este suuuuper...dar asta e. Fac analizele si eu si ma duc la consult.
tinem legatura
Ms pt info si bafta multa si sa dea DD sa fi curand.

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo1981 spune:

Bebelinda, mult curaj si rabdare, se poare rezolva
eu am avut prolactina 900 acum aproape un an si jumatate cand am observat ca nu pot ramane insarcinata
pe mine doctorul m-a trimis direct la RMN si am descoperit ca am un microadenom de 4 mm pe glanda hipofiza
nu e malign, se poate trai cu el, doar ca te impiedica sa ramai insarcinata
am urmat peste un an de zile tratament cu bromocriptina (eu nu am putut tolera Dostinex, in plus am inteles ca este si f periculos daca ramai insarcinata pt bebelusi)
iar tratamentul pentru mentinerea unui nivel redus al prolactinei trebuie continuat pana in saptamana 8 de sarcina, pana cand nidatia sarcinii e produsa ok
oricum in mod normal tratamentul e de lunga durata, nu vreau sa te descurajez, pentru ca nivelul prolactinei trebuie redus treptat
dupa un an si jumatate de tratament cu bromocriptina si consulturi endocrinologice (mi-a scazut treptat nivelul de bromocriptina) am reusit sa raman insarcinata
sunt acum in saptamana 12 de sarcina cu 2 bebelusi :-)
se poate, dar trebuie rabdare si intelegere si din partea sotului
oricum eu iti recomand sa iti faci cat mai repede RMN-ul si sa nu te lasi descurajata de rezultat (in prima saptamana dupa RMN eu am fost socata si distrusa, dar am avut puterea sa merg mai departe)
daca mai ai intrebari, iti raspund cu placere
multa bafta!

Mergi la inceput

OFFFFF ,Ramo.........Multumesc pentru vorbele frumoase , pentru incurajare .Inseamna enorm pentru mine .Sunt constienta ca drumul pana la va fi lung , dar merita . PENTRU TOATE ASPIRANTELE LA BEBE SI PENTRU FETELE CARE NE DAU SPERANTE ,.

Mergi la inceput

Mai fetele eu dupa 6 luni de bromcriptina am ajuns la prolactina 1600! Doamne cat o fi fost inainte?! Nu mai am acele analize, si nici nu mi-am notat nicaieri. Off. Pai inseamna ca mai am de asteptat

Ancuta , in curand

Mergi la inceput