Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (414)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Cecilia sanatate multa !

Erina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

Cecilia sanatate multa !

Erina

Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )
http://community.webshots.com/user/ceamica

multumesc mult

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

insanatosire grabnica micutilor!

Valentina, daca mai aud de spalat geamuri vin acasa la tine si iti fac o morala din aia de intra pana si soacra-ta in pamant de rusine

Te pup cu mare, mare drag.

maine vin, de la Otopeni direct Busteni, pe 14 dec am control tot la Viena, dar voi veni pt 3 zile doar, nu se pune.

Trebuie sa am mare, mare grija la raceli.Ca nu mai am deloc imunitate.

PS In Ro vaccinarea nu e obligatorie. Nu au voie sa ti-l respinga ca nu are vaccinuri.E un abuz.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

A, am uitat, Sofia a luat primul ei punctaj maxim la un concurs, 100 de puncte la Smart ;) Lb romana.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Intru si eu pe fuga.
Andrei s-a umplut de bubite rosii, par ca si o alergie la ceva.
Le are mai exact pe fatza, dupa urechi si pe bulanase pana la genunchi. Odata cu ele a aparut si febra 38-38.5.
Am fost cu el la urgente de teama sa nu fie rubeola ca eu, desi am facut MMr-ul inainte de sarcina, nu am anticorpi.
L-a consultat un medic si ne-a zis ca rubeola sigur nu e ca trebuia sa i se umfle nu stiu ce ganglioni la spate, dar ca pare ceva viral insa nu stie ce e.
Ptr febra sa-i dam paracetamol si sa-l tinem acasa.
In ziua in care au aparut, i-am marit doza unui medicament, pe care deja il avea in organism de aproape 1 an, iar doza a fost marita f putin. Sa fie vreo reactie alergica de la asta?Ma gandesc serios maine sa-i modific doza la loc si sa vad daca se schimba ceva.

Altfel, ca si stare, este molesit, nu are chef de nimic si are momente cand ramane pe ganduri si se uita in gol, se plictiseste f repede de tot ce facem sau ne jucam cu el si are o stare din aia de zacut, adica, e ok1-2 ore dupa care aadoarme 20-30 min.
Nu stiu ce sa fac.
Ce sa fie oare?
Ca am tot citit despre varicela, dar bubitele nu sunt mari si cu lichid.

Edit: peste noapte i-au aparut si pe maini si corp si am uitat sa scriu ca e si rosu in gat.Offf.

Mamica fluturasului Andrei si 27+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Nana, varicela nu-i sigur. Febra i-a aparut inainte de eruptie? Nici a roseola nu prea suna, ca e cu febra mare inainte de eruptie. Din ce spui tu acolo pare totusi ceva viral. Ai mei au avut de cateva ori si reactii cutanate in viroze. Sper sa-i dati de capat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata mamici!

Nana, multa sanatate lui Andrei, sa se refaca cat mai repede!

Sabina, drum bun spre casa!

Sunt absolut socata de ce am auzit azi la radio. Unei mamici i s-a interzis sa alapteze in public de catre revista Mami. Am fost si eu la acest targ joi cu Filip sa ii mai cumpar cateva body-uri si organizarea mi s-a parut foarte proasta. http://www.mamepentrumame.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=96:mame-pentru-mame-si-active-center-va-asteapta-la-oraselul-mami-pentru-a-promova-alaptarea-libera&catid=39:evenimente&Itemid=30

Poze

Mergi la inceput

Felicitari Sofiei pentru reusita!

Mamici, merge cineva sambata dimineata la Baby Expo? noi mergem in formula completa sa ii caut Antoniei cizmulite de zapada.

La gradinita Antoniei se organizeaza saptamana aceasta Zilele educatiei, asa ca azi Antonia cu grupa ei merg la biblioteca.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!

Mandarinuta este subiect la generale despre acest incident.

V-am invidiat pentru tirgul de carte, acum doar un pic de invidie pentru Baby expo-stiu ca deobicei nu e asa grozava oferta.

Super actiunea Antoniei. La Daria numai teatru si concerte care vin la gardinita.

Eu vreau sa o iau la oficiul postal sa cumpere timbre, sa le lipim si sa punem scrisorile la posta. Ca mi-am amintit trebuie sa caut in urma adresa lui Mos Craciun pusa de Mara.

Azi dimineata mi-a spus ca au invatat despre planete, se pare ca au inceput activitatile serioase.

Tocmai am vorbit cu dr. de familie. Mi-a spus ca nu se mai face vaccinul pentru difterie, tetanos, pertusis la 3 ani. Ca se face la 4 ani. Voi ce stiti? O sa intreb si dr. pediaru.

Si noi suntem in intiziere cu vaccinarea la David. Astept sa ii treaca mucuisorii sa putem face.

Nana sanatate lui Andrei. Nu stiu ce poate fi. Daria a vut ceva blinde si stateam ca pe ghimpi sa nu fie varicela. Pina la urma cred ca au fost intepaturi de insecte.

Mara, neaparat week-endul acesta sa pot vorbi in sfinta pace.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Erina, vaccinarea de la 3 ani s-a mutat la 4 ani, mie imi spusese dr pediatru acum cam 5-6 luni. Super ideea cu timbrele. Eu astept sa mai creasca Antonia si sa ii cumpar un clasor si timbre, eu am fost colectionara si mai am inca clasoarele din copilarie. I le-am aratat si ei si tare i-au placut.

Poze

Mergi la inceput