Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (414)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

[:)))] eu m-am potolit de cumparat instrumente de facut zgomot (de fapt si pe celelalte le-am primit tot cadou). Astea ne-ar mai lipsi, oricum toate castroanele de plastic sunt folosite pe post de toba: sunt intoarse cu fundul in sus, se iau cate 2 linguritze cu coada lunga si incep amandoi sa bata in ele. Norocul nostru ca peste zi nu prea e nimeni altcineva inafara de noi in cladire .

Ieri Daniel se juca cu intrerupatorul de la veioza: inchis - deschis, inchis - deschis. La un moment dat ii trece prin cap sa puna mana. Eliza ii striga ca frige, asa ca Daniel incepe sa sufle cum sufla in mancarea care frige (a facut-o numai saliva!).

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Cecilia, ceamica multumesc!

Andreea multumesc mult. Deocamdata mergem marti la control la pediatra si o sa se uite dansa. Aseara am vazut ca nu mai era apropae deloc umflat. Dar daca am nevoie, o sa iti scriu. Multumesc.

La multi ani Alex de Alinkav! Sa fii sanatos fericit si sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!

Poze

Mergi la inceput

Adimercedes stiu ca tu ne scriai despre vaccinuri. Eu am fost cu Antonia la un dr homeopat ca sa incepem un tratament homeopat de imunizare si am discutat si despre Filip. Dansa mi-a zis sa nu ii mai fac nici un vaccin, caci toate vaccinurile scad imunitatea si ca ii ajunge cel de la 2 luni, plus ca are multi copiii care au venit la ea cu o groaza de boli dupa vaccinare, diabet, etc(dansa nu si-a vaccinat copiii proprii). Dar acum ce sa fac, caci medicul de familie si medicul pediatru sunt pentru vaccinare. Si chiar in dr pediatru am mare incredere, este o doamna deosebitta care niciodata nu se grabeste sa ne dea medicamente prea multe, gen antibiotic, cu Antonia merg la ea de 3 ani si m-a ajutat mereu.
Acum am amanat vaccinul de 4 luni caci oricum a fost bolnav si il las macar 2-3 saptamani sa se inzdraveneasca dupa boala.

Poze

Mergi la inceput

Maruntzika, Ceamica, foarte frumoase cadourile!

Teodora, sa stapanesca Mihnea sanatos noua camera!

Noi suntem bine, Filip e zambaret mereu, dar il cam supara gingiile, caci se pare ca asteptam primul dintisor. Antonia merge cu placere la gradi si din ce am discutat cu doamna, e tare cumnite si deseneaza, danseaza frumos. Saptamana trecuta am primit la gradinita si calendarul + 2 felicitari cu poze cu Antonia, si au iesit superbe, asa ca maine il iau si pe Filip cand o duc pe Antonia la gradi si am sedinta foto cu amandoi, sa le dau bunicilor poze de Craciun cu amandoi.

Ca si cadou de Mos, caut o casa de papusi, deocamdata am gasit-o pe aceasta la un pret mai rezonabil: http://bebemax.ro/default/casa-cu-doua-etaje.html

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Am trimis pe mail pozele promise.
Intru mai tarziu daca nu adorm cu fetele

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!

Vad ca ieri a fost zi de multumiri si aprecieri. Foarte frumos!

Ii spun si eu Sabinei ca mi-a placut ideea despre corp si minte de la subiectul cu alaptatul in public.

Teodora, bravo pentru Mihnea, doarme singur in pat!!!

Marunzika super cadourile pentru Puppi. Astazi i-am luat si eu lui David o minge de la V-tec http://www.toyz.ro/jucarii-interactive-bebelusi/vtech/minge-interactiva-crawl-amp-learn/ ii place foarte mult!

Dariei nu stiu ce sa ii iau. O sa ii arat camera sa vad daca ii place. Ea cere ce vede pe la tv. E adorabila cum spune Baby Amore Pipi Popo. Sper sa vrea altceva ca bebelusi mai are (chiar daca nu fac kk).

SabinaY intru la poze.

Sa fiti sanatosi toti si toate si sa veniti numai cu vesti bune.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Mandarinuta, super casuta, multumim ca ai impartit cu noi. Va fi mare hit, Daria are o cofetarie+casa Kitty si e jucaria cu care s-a jucat cel mai mult.

Despre vaccinari si eu am nepotel de pe vara nevaccinat si e perfect. Nu cred ca vei intimpina dificultati cu inscrierea la gradinita daca alegi sa nu le faci.
Dariei i-am facut cele cumparate si ii fac si lui David. Am un pic dubii cu ROR-ul.

L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Mandarinuta familia de papusi pentru casuta o poti gasi aici:

http://www.jucariidinlemn.com/product/familie-4-papusi-din-lemn_61023.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

[:)))] eu m-am potolit de cumparat instrumente de facut zgomot (de fapt si pe celelalte le-am primit tot cadou). Astea ne-ar mai lipsi, oricum toate castroanele de plastic sunt folosite pe post de toba: sunt intoarse cu fundul in sus, se iau cate 2 linguritze cu coada lunga si incep amandoi sa bata in ele. Norocul nostru ca peste zi nu prea e nimeni altcineva inafara de noi in cladire .

Ieri Daniel se juca cu intrerupatorul de la veioza: inchis - deschis, inchis - deschis. La un moment dat ii trece prin cap sa puna mana. Eliza ii striga ca frige, asa ca Daniel incepe sa sufle cum sufla in mancarea care frige (a facut-o numai saliva!).

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

mi-i inchipui la
capacele de la oale le-ai ascuns bine?

ptr intrerupator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza

Adimercedes stiu ca tu ne scriai despre vaccinuri. Eu am fost cu Antonia la un dr homeopat ca sa incepem un tratament homeopat de imunizare si am discutat si despre Filip. Dansa mi-a zis sa nu ii mai fac nici un vaccin, caci toate vaccinurile scad imunitatea si ca ii ajunge cel de la 2 luni, plus ca are multi copiii care au venit la ea cu o groaza de boli dupa vaccinare, diabet, etc(dansa nu si-a vaccinat copiii proprii). Dar acum ce sa fac, caci medicul de familie si medicul pediatru sunt pentru vaccinare. Si chiar in dr pediatru am mare incredere, este o doamna deosebitta care niciodata nu se grabeste sa ne dea medicamente prea multe, gen antibiotic, cu Antonia merg la ea de 3 ani si m-a ajutat mereu.
Acum am amanat vaccinul de 4 luni caci oricum a fost bolnav si il las macar 2-3 saptamani sa se inzdraveneasca dupa boala.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si Filip Alexandru 12 07 2010

Poze

Mandarinuta,
cand ai inscris-o pe Antonia la gradi nu s-a uitat daca are bifat tot din schema de vaccinare? ma refer la cele obligatorii.
Nu stiu cum e la alte gradinite, dar la doua din zona asta a mea - una de stat si una particulara , n-au vrut sa primeasca un baietel caruia mama lui a considerat ca nu tb sa-i mai faca vaccinul de la 4 ani ( rapelul pe care tb sa-l facem pana la 3 ani si s-a amanat pana la 4,). Indicatia a fost asa : ii faceti dvs vaccinul si va intoarceti sa va inscriem ! Nu-si asuma responsabilitati de genul asta aici degeaba copilul este f bine ingrijit si educat in rest

f frumoasa casuta pentru Antonia

Mergi la inceput