Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (414)
Raspunsuri - Pagina 19
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina La Sofia mai merge cu argumente logice, ca e mare. Cand era mica o pacaleam cu el pus in seringa. Gh accepta catvea guri la inceput (bineinteles, cu miere, e si indicat), dupa aia...nu am o metoda anume, pt ca daca refuza, apai refuza cu indarjire.... Insa Slava Domnului nu au mai tusit demult, Sofi e mai rezistenta si Gh nu merge la gradi. |
Sabina, merci mult. Offf, sa vad cum o iau, ca greu e daca zice nu, apoi nu o mai scot de acolo, vorba ta, cu indarjire... Nu imi place sa o fortez si nici sa o pacalesc. Azi nu prea vroia apa si i-am tot spus ca apa e buna ca stinge febra si ajuta corpul sa lupte si sa dea febra afara. Si a baut destul de ok. Insa ceai nu a vrut. A baut putin lapte, si ala din pahar de sticla cu pai rosu! Dar a mancat fructe chiar ok, de dimi niste caise si dupa amiaza niste afine de la frigider, vreo 3 linguri. La amiaza i-am dat vegetale aburite - i-am facut o fata cu ochi, nas, par etc pe farfurie, ca initial mi-a zis ca nu ii e foame. Insa cand am intrebat-o daca vrea sa inceapa cu parul sau cu gura, s-a schimbat situatia :P In fine... Sper sa treaca repede, ca eu inca trag si daca vine si Adam din urma...

Tu cum stai? Cum esti? Cand mai ai tratament?
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina si ceaiul de ceapa e sfant la tuse. Numa ca greu ii convingi sa il inghita.... Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã. |
Ce-mi dai sa-ti vand un pont?
Sanatate tuturor bolnaviorilor
Erina spune:
Buna mamici. Vad ca ieri nu s-a intrecut nimeni in urari pentru tara.![]()
Sabina, exudatele nu erau gata aseara. Asteptam astazi, tare imi este ca sunt retinute
.
Super patura, si eu pot face asa ceva. O sa imi incerc mina la un semn de perete cu numele lui David-tot asa patch work.
Adimercedes multumim. E mare chin cu scos secretiile la David, dar in rest continuam cu antibiotic. La PN e un peisaj de vis, Daria tare ar iesi afara dar imi e frica sa o scot acum. Organizam ceva pentru simbata.
Cit despre gradinita ai dreptate finetea e des interpretata drept naivitate.
Miine avem sedinta cu parintii, vreau sa vad daca se discuta ceva despre imbolnaviri.
O tin acasa pentru binele ei si saptamina viitoare, apoi are serbare si cred ca nu o mai duc ultima saptamina mai ales daca ne hotarim sa plecam pe undeva de sarbatori.
Multa sanatate, tare e greu cind esti singutra pe metereze majoritatea timpului. La noi a venit tatai ieri si desi e in telefoane si contracte tot e mai bine.
Spre exemplu aseara am reusit sa ajung la aerobic (tin o dieta drastica-numai legume in marea majoritate a timpului si am vazut ca imi afecteaza conditia fizica dar e un gest asumat si nu ma las), ningea cu fulgi mici sticlosi, aproape ca o ploaie cu gheata-era un peisaj un pic bizar...
Ana astept si eu rapunsul cu ceaiul. Daria mea refuza si fresh-ul de portocale...
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
SabinaY, sanatate Erikai. Poti face testele de alergeni. Fratele meu si-a schimbata toate pernele, pilotele si covoarele.
Sanatate Lisei dulci si tuturor copilasilor bolnaviori.
Sper sa nu ia Adam cu ochii albastri nimic.
Marta, salut decizia ta! E si anotimpul greu plus ca precautia nu strica. In mediul lucrativ romanesc chiar nu merita sa te sacrifici!
Dospit cu spor la bebelus dulce!
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
mandarinutza spune:
Adimercedes, eu ceaiul de nuci nu i l-aam facut inca dar dr mi-a zis sa il prepar asa:se fierb cojile de la 6 nuci la 200 ml apa, si dupa ce infuzeaza si se raceste, se strecoara si se adauga o lingurita miere.
Poze
slippers76 spune:
Ceai de ceapa fara gust pregnant de ceapa
:
350 ml apa + o ceapa alba potrivita curatata de coaja + o jumatate lamaie cu tot cu coaja. Se fierb aprox 20-25 minute (masurate dupa ce incepe sa clocoteasca). Dupa ce se stinge focul, se scoate ceapa, se lasa lamaia inauntru pana se raceste de tot. Se strecoara, se reincalzeste, se indulceste cu miere si voila ceai de ceapa. Lamaia acopera aproape tot gustul de ceapa. Ramane un gust acrisor-amarui. Ai mei nu fac mofturi. Aseara Vlad mi-a ras o cana plina (si era cana mea
, ca behai rau...)
Erina spune:
Va las:
www.youtube.com/watch?v=3QWaNV4EWb8" target="_blank">Amelie- La Valse D'Amelie (Orchestre)
mamica Dariei
si a lui David
Erina spune:
Upsssssssssss...s-a trezit Daria, am culcat-o devreme ca are ora de medicament la 4!Si-a facut aparitia direct in rochie de printesa:
D:
M-am imbracat din nou in printesa!
Mami acum e rindul tau apoi ma uit la Kemmy curiosul (la computer).
Ma inchei? Multumesc mami ca m-ai incehiat (cu pupic pe obraz)..
Acum ii explica lui David dintr-o carte: Cat-pisica, asa se zice!
mamica Dariei
si a lui David
Erina spune:
Sa aveti o dupa-amiaza frumoasa. La noi feels like weekend(deobivcei icepe joi seara week-endul dar saptamina asta e si mai bine.
Multumim pentru retete. Am scris tot. Sanatate Vladut!
mamica Dariei
si a lui David