Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (414)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna dimineata, aburinda pt toata lumea ca pe vremea asta ...
azi a mers si Miru la gradinita, era putin timida dar si obosita cred ca si-a stricat programul de somn si dimineata abia s-a trezit, dar sunt sigura ca o sa fie bine ca ei ii place tare la gradi, important e ca ieri nu a mai tusit deloc speram nu se intoarca tusea ca pe 14 decembrie avem serbare si ea abia azi o sa primeasca poezia

piticilor bolnavi si mamicilor incercate multa sanatate si insanatosire grabnica

Marta 33+ si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

eu am intrat in prenatal, desi mai am destul pana la marea intalnirea, am ajuns la concluzia ca nu merita sa ma stresez asa ca ii las pe altii sa se afirme

Marta 33+ si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si ceaiul de ceapa e sfant la tuse. Numa ca greu ii convingi sa il inghita....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Cum mi-am alaptat copiii

Ale mele au baut,mai ales Lisa.
L-am indulcit cu miere insa.
Si ca sa fim in rand cu lumea,Erika tuseste din nou,febra mare si doctorul a diagnosticat-o cu asm,eu dupa ce am citit pe net cred ca e asm bronsic.A facut aerosoli la clinica,acasa am primit doar medicamente.

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

Si pentru ca detin asa un sentiment de mandrie,o prietena din copilarie a castigat o emisiune tv,la Euforia Tv si pentru ca am facut gradinita impreuna,simt nevoia sa va zic ca sunt tare tare fericita pentru eaASta e si motivul pentru care sunt treaza la ora asta,mam uitat la emisiune in reluare.

Jurnal de "mogalnete"

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Next Diva ?????

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
www.flickr.com/photos/51234678@N02/?saved=1" target="_blank">Mihnea 3 anisori
Nasi 2009
Povestea nasterii

Ihi

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Erina, offf, nu am apucat sa va transmit sanatate!!!! Pup pe Daria cea suava si sa treaca repede-repejor durerile de urechiuse. Pup si pe David sa scape neatins, ca tare rau e sa fie amandoi bolnavi!

Cat despre gradininta, no comment. nu inteleg dece e "double standard". Poate pt ca cu tine isi permit. Poate altele le reped sau nici macar nu lasa loc de comentarii . Daaaa, stiu prea bine ca de multe ori in RO daca esti amabil, se abuzeaza de amabilitatea si bunavointa ta :(

Fii optimista asa cum esti tu! Iti doresc multa putere! Tin pumnii cu exudatul. Bineinteles ca nu are nimic! E vremea virozelor si cand ai viroza mai si tusesti, ce pana mea??? - aici pot aduce marturia proprie .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza

Adimercedes, multa sanatate! sa scapati repede de viroza si sa nu ia Adam nimic.

Mandarinutza, offf, sper sa fie cum zici tu si cum imi doresc si eu, insa, zau, nu stiu... Lisa mi-a facut azi 38.7*, insa a fost alerta si am fost dupa-amiaza pe la 4 si la o plimbare scurta afara la cele 27*. I-am dat Panadol si i-a scazut inainte de culcare. Insa l-am simtit pe Adam putin caldut cand l-am bagat in pat. Si a tusit de vreo 2-3 ori . Cred ca o se ne cam calce pe urme ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Sabina, zii si tu cum ii convingi, ca eu pe Lisa nu am reusit sa o conving sa bea nici ceaiul normal de plante pe care il mai bea de obicei . O sa ii iau nuci si o sa le fac (oare ce cantitate trebuie sa le dau? Mandarinutza?) si sa vad daca gasesc ridiche neagra, dar slaaabe sanse .

Bine ca azi a baut apa destul de bine si a si mancat ok...

P.S. Ce faina e "patuica"

Mergi la inceput

La Sofia mai merge cu argumente logice, ca e mare. Cand era mica o pacaleam cu el pus in seringa.
Gh accepta catvea guri la inceput (bineinteles, cu miere, e si indicat), dupa aia...nu am o metoda anume, pt ca daca refuza, apai refuza cu indarjire....

Insa Slava Domnului nu au mai tusit demult, Sofi e mai rezistenta si Gh nu merge la gradi.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Adi, inca ceva, daca mananca si se hidrateaza e cat de cat ok, uffff. Greu e cu cei mici bolnaviori.

Erina, au iesit rezultatele?

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput