Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (414)
Raspunsuri - Pagina 18
prisi spune:
buna dimineata,
aburinda pt toata lumea ca pe vremea asta ...
azi a mers si Miru la gradinita, era putin timida dar si obosita cred ca si-a stricat programul de somn si dimineata abia s-a trezit, dar sunt sigura ca o sa fie bine ca ei ii place tare la gradi, important e ca ieri nu a mai tusit deloc speram nu se intoarca tusea ca pe 14 decembrie avem serbare si ea abia azi o sa primeasca poezia
piticilor bolnavi si mamicilor incercate multa sanatate si insanatosire grabnica
Marta
33+ si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
eu am intrat in prenatal, desi mai am destul pana la marea intalnirea, am ajuns la concluzia ca nu merita sa ma stresez asa ca ii las pe altii sa se afirme ![]()
Marta
33+ si Miruna (06.09.2007)
Sabina spune:
si ceaiul de ceapa e sfant la tuse. Numa ca greu ii convingi sa il inghita....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
SabinaY. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina si ceaiul de ceapa e sfant la tuse. Numa ca greu ii convingi sa il inghita.... Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Ale mele au baut,mai ales Lisa.
L-am indulcit cu miere insa.
Si ca sa fim in rand cu lumea,Erika tuseste din nou,febra mare si doctorul a diagnosticat-o cu asm,eu dupa ce am citit pe net cred ca e asm bronsic.A facut aerosoli la clinica,acasa am primit doar medicamente.
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)fosta devylla
SabinaY. spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Next Diva ????? ![]() ![]() Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit www.flickr.com/photos/51234678@N02/?saved=1" target="_blank">Mihnea 3 anisori ![]() Nasi 2009 Povestea nasterii |
Ihi

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)fosta devylla
adimercedes spune:
Erina, offf, nu am apucat sa va transmit sanatate!!!! Pup pe Daria cea suava si sa treaca repede-repejor durerile de urechiuse. Pup si pe David sa scape neatins, ca tare rau e sa fie amandoi bolnavi!
Cat despre gradininta, no comment. nu inteleg dece e "double standard". Poate pt ca cu tine isi permit. Poate altele le reped sau nici macar nu lasa loc de comentarii
. Daaaa, stiu prea bine ca de multe ori in RO daca esti amabil, se abuzeaza de amabilitatea si bunavointa ta :(
Fii optimista asa cum esti tu! Iti doresc multa putere! Tin pumnii cu exudatul. Bineinteles ca nu are nimic! E vremea virozelor si cand ai viroza mai si tusesti, ce pana mea???
- aici pot aduce marturia proprie
.
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui mandarinutza Adimercedes, multa sanatate! sa scapati repede de viroza si sa nu ia Adam nimic. |
Mandarinutza, offf, sper sa fie cum zici tu si cum imi doresc si eu, insa, zau, nu stiu... Lisa mi-a facut azi 38.7*, insa a fost alerta si am fost dupa-amiaza pe la 4 si la o plimbare scurta afara la cele 27*. I-am dat Panadol si i-a scazut inainte de culcare. Insa l-am simtit pe Adam putin caldut cand l-am bagat in pat. Si a tusit de vreo 2-3 ori
. Cred ca o se ne cam calce pe urme 

...
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Sabina si ceaiul de ceapa e sfant la tuse. Numa ca greu ii convingi sa il inghita.... |
Sabina, zii si tu cum ii convingi, ca eu pe Lisa nu am reusit sa o conving sa bea nici ceaiul normal de plante pe care il mai bea de obicei

. O sa ii iau nuci si o sa le fac (oare ce cantitate trebuie sa le dau? Mandarinutza?) si sa vad daca gasesc ridiche neagra, dar slaaabe sanse
.Bine ca azi a baut apa destul de bine si a si mancat ok...
P.S. Ce faina e "patuica"

Sabina spune:
La Sofia mai merge cu argumente logice, ca e mare. Cand era mica o pacaleam cu el pus in seringa.
Gh accepta catvea guri la inceput (bineinteles, cu miere, e si indicat), dupa aia...nu am o metoda anume, pt ca daca refuza, apai refuza cu indarjire....
Insa Slava Domnului nu au mai tusit demult, Sofi e mai rezistenta si Gh nu merge la gradi.
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Adi, inca ceva, daca mananca si se hidrateaza e cat de cat ok, uffff. Greu e cu cei mici bolnaviori.
Erina, au iesit rezultatele?
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo

de
Mihnea Andrei(17.10.2007)