Prevederi legale viitoare
Raspunsuri - Pagina 2
alinushca spune:
d_melli, botis spunea aseara la realitatea ca se ia in calcul si varianta de a se aplica noua lege si celor care sunt deja in plata. desi alta se tot scria in presa zilele trecute.
Mami de (28.10.2008) si de (13.11.2010)
d_melli spune:
Alinushca pai tocmai in ideea asta postasem, ca acum 2 zile l-am auzit cu urechile mele cand a specificat ca garanteaza ca nu s e va aplica mamelor aflate in plata.Ca sa nu mai spun ce repercursiuni poate avea o asemenea grozavie.Aici ma refer la cazul meu , in care fata face un an pe 7 ianuarie, unde la munca se anunta disponibiliari in masa, une colega care a scapat de disponibilizare si a trecut pe temporar in locul meu ar tb sa plece imediat,unde locuri la cresa nu sunt-cel putin in Cta e jale in ceea ce priveste crestele, bona nu ne permitem.Sa mai continuam?
alinuk spune:
impresia mea este ca acest botis nu prea stie ce vorbeste
adica efectiv are niste hartii pe care desi le citeste nu le pricepe
cred ca nici 'retroactiv' nu intelege exact la ce se refera
e un paravan omul, e o paiata pusa la inaintare
Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik
www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
Mediajust spune:
Pe pagina Ministerului Muncii a aparut spre dezbatere publica Codul Dialogului Social.
Acesta reglementeaza relatiile sindicat/patronat/stat, stabileste conditiile negocierii sindicale si efectele contractelor colective de munca.
La o prima lectura (si aia pe diagonala) am vazut o noutate - nu va mai exista un singur CCM comun, ci vor fi separate, pentru bugetari si mediul privat.
alinuk spune:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8071219-proiectul-legii-asistentei-sociale-sprijin-minim-273-lei-pentru-persoana-fara-venituri-ajutoare-cel-putin-100-lei-pentru-rechizite-indemnizatie-cel-putin-750-lei-pentru-cresterea-copilului.htm?cfnl=
e un document...zice'se proiect de lege
Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik
www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!
Nimic nu-i intamplator!
beatrice1971 spune:
Art.166 – (1) Prezenta cart#259; intr#259; în vigoare la 1 ianuarie 2012
In Cartea I intra si indemnizatia pentru cresterea copilului (Titlul III-Cap.1).
alinushca spune:
Sunt curioasa, http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8101705-liderii-coalitiei-reunesc-din-nou-pentru-stabili-valoarea-plafonului-indemnizatiei-crestere-copilului.htm ,
daca pentru scaderea de 15% prin OUG a fost nevoie de articolul acela stupid 53 ca sa treaca de curte, cum ar fi diferit acum ? Pot sa dea un OUG asa pur si simplu si sa taie? Acest OUG poate sa taie si din indemnizatiile celor care intra in CIC pana la sfarsitul anului acestuia ?
Mami de (28.10.2008) si de (13.11.2010)