Mamici inimoase de Constanta ***133***
Raspunsuri - Pagina 10
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRIXIA Dodo, eu nu vad ce ai tu acolo in mesajul tau, in patratica... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg) Cris mami de Alexia & Ana |
are o cafea buna, de care sincer, cam am nevoie la ora asta.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar
georgipuia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRIXIA Dodo, eu nu vad ce ai tu acolo in mesajul tau, in patratica... |
Nici eu
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
Leditia spune:
Am de recuperat vreo 4 pagini,asa ca trec numai sa va salut si sa va pup pe toate,fara exceptie.
Si evident sa va doresc o zi faina si celor ce sunt in concediu(lulu)un concediu placut si odihnitor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
Dodo-pui spune:
pentru fetele care nu vad ce-i in "patratica"
O seara placuta va doresc!
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
diana2242 spune:
Eu vad ce ai in patratica dar nu stiu la ce sa o prepar sa iasa asa frumoasain rest toate cele bune.Noi am terminat curatenia,mai caut niste policioare sa imi pun niste flori pe ele pt ca jos ajunge un pitic si e periculos in rest ne chinuim cu o laterala data jos de la patut ca mami zice ca suntem mari si are vointa ce-i drept.Sper ca suntem pe drumul cel bun.Abia asteptam mosul cred ca eu mai mult decat RaresV-am pupat pe toate apropos Lulu ce cautai la serv astazi?
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
batmanita spune:
buna fetele
cu baiatul am am baiatul mici probleme de sanatate.cam de doua saptamani bea foarte multa apa cam 3 litri pe zi ,de o saptamana se plange cam o data la doua zile ca-l mananca in fundulet m-am gandit ca are viermisori,am fost ieri la d-na dr l-a consultat mi-a dat sa-i fac coproparazitologicul, cand s-a trezit avea temperatura ,de aseara a baut cam 8 lt de apa. ati trecut cu copii prin ceva asemanator?
boticelina spune:
batmanita achtung!!! bautul asta gras de apa se numeste polidipsie si apare la diabetici. Fugiti repede la doctor pt o glicemie si urmareste daca-i miroase gura a acetona
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
happymumy spune:
Dodo, Miha aveti pm de la mine!
Azi m-am simtit ceva mai bine.
Lulu ce cautai azi la servici,nu erai libera?
Crix . Ce fac motatele?
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)
Daca va place , votati-ne! Pozele noastre:
http://desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=13
happymumy spune:
Cornelia, mai ai timp sa ne citesti? Ce face Maria, cum e cu scoala?
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)
Daca va place , votati-ne! Pozele noastre:
http://desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=13
Ontica Camelia spune:
Seara buna dragelor!
Georgiana & 007 multumesc!
happy , fruntea sus, nu-ti pierde speranta.
batmanita ca bea apa este bine, ca este prea multa trebuie gasita cauza. Sanatate si asteptam vesti!
dodo frumos ursuletul.
Va doresc o noapte linistita!
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">Concurs clipe de vara
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu
1 , 2, 3 & www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator