Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (166)
Raspunsuri - Pagina 8
Eleysa spune:
LML Vladut!
Bine ai revenit Irinaa!
Lorex 

...si noi am admirat-o pe Iuria si mamica ei cea sexy, cum dorm ele tinandu-se de mana 

Xela felicitari pentru momentul special, momentele astea ne insenineaza viata si ne-o fac mai frumoasa 
Blue_flower foarte frumos mailul 
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
miremia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xela_07 Inca ceva cris.d ... nu mai cauta solutii, mai avem inca un an si gata obisnuieste-te cu ideea Eu azi am avut unul din momentele alea cand chiar am zis ca nu mai conteaza nimic. C spune de regula mama cand cauta si gaseste sanul (atunci cpune ceva de genul "ah,mama" sau cand ma cauta disperat prn casa). Ei bine azi s-a trezit din somn, a deschis ochii, mi-a zambit si a spus "mama". Doamne, nu pot sa va descriu in cuvinte dar cu expresia si cu zambetul lui din acel moment a fost unul din cele mai frumoase momente din viata mea ![]() . |

mamiMirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
ana_g spune:
am sperat sa ma "coafez" si eu, cel putin virtual, o titulatura, ceva, o semnatura colorata, dar nu am mai apucat si am zis sa mai dau si eu semne sa nu ma uite lumea...
mamaa, da ce-ati mai vorbit, si aici, si dincolo.....nici nu stiu de unde sa apuc......
alexutza, felicitari pentru...toate! vezi ca o sa inceapa sa muste![]()
dece, desert din ala "cremenal" o sa incerc si eu. si poate ii dau si lui![]()
![]()
lorex, spre tot mai bine, sa lepede bobita petele de leopard!
tomaca, moama, ce camera are tudor!!! vreau si eu!!!
livia, sa stapaneasca sanatos premergatorul fara "picioroange"...asa am crezut si eu pe moment....si noi i-am luat, f incantat de el, f incantat ca poate sta in picioare, tipa, dar deja vrea sa iasa din el....se tot intinde dupa CABLUL ALA! ii place unu in mod special, chiar daca i-am dat momeli nebagate in priza sau agatate la aparate.
maine mergem la controlu de 10 luni. asa, de verificare....de fapt, am tot felu de intrebari...de ce isi tine "pumnu" strans la picioiare, adica de ce isi tine degetele stranse.....sau de ce isi baga mana pe gat de vomita uneori....siii....o sa pun problema de LP, ca ma simt cam goala....bine, nici nu a mai sup cine stie ce, doar seara si dimineata si simt eu ca nu ii mai este suficient. ma bazez doar pe instinct. adica poate completare cu LP, nu intarcare, doamen fereste! nu acum!
ruxi, ai un baietel frumos foc!!!
revin mai incolo...cred....
mama unui pui...Stefan
miremia spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel si sa cerem sex mai des. nu? Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |

Mirela si
ana_g spune:
a, uitasem...myky, insanatosire grabnica baiatului mic !!!!! of....trece...macar nu o sa tina minte...
miki-mica, te superi daca ma duc cu poza ta la coafor si ii spun sa ma faca si pe mine asa?! super!!!

mama unui pui...Stefan
miremia spune:
Tomaca are Tudor o camera 

M-am uitat de 2 ori la poze atat de tare mi-a placut!
Irinaa wb! Sa traiasca Vladut!
LML Teo!
Acum sa marturisesc si ce am facut ieri. Stateam eu prin mailul comun si m-am gandit sa dau un mail fetelor care aveau datele de contact pe mail si care nu au mai intrat de ceva vreme. Vad ca a dat rezultate (
scuze Bubu, nu stiu ce a fost in capul meu ca doar stiam cum te cheama). Asteptam si alte fete sa intre sa ne spuna ce mai fac.
Mirela si
Eleysa spune:
Nu mai stiu exact 

cine se simtea mai putin inspirata la bucatarie, dar am trimis un mail pe care l-am primit si eu azi...poate va scoate din incurcatura ![]()

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
miremia spune:
| citat din mesajul lui elefantica Nu mai stiu exact ![]() ![]() cine se simtea mai putin inspirata la bucatarie, dar am trimis un mail pe care l-am primit si eu azi...poate va scoate din incurcatura ![]() Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are. |

Eu chiar imi doream asa ceva!
Mirela si
decenuela spune:
scriu repede ...ca..uit...
mai fetele mele...dar aici e destrabalare mare..scuzati exprimarea...da voi n-aveti casa, copii de crescut, barbat de hranit...shmotru prin casa??????? lipsesc 2-3 ore si cand intru 10 pagini...
myky..sincera sa fiu parca mi-e groaza si sa mai citesc cand scrii...mi-e mila rau de puiul tau...doamne ajuta sa se faca bine...
harnicutz....n-ai tv?? de ce? din cauza maiei?
cris.d ..offfffffff.....cred ca te inteleg mult mai bine decat crezi. ema ta si jiji meu...sunt...pe aceiasi lungime de unda, sa zic asa. tot ce-ai zis desprea ea ,TOT, e valabil si la noi.
si eu am av o criza de plans sambata, uneori te lasa toate cele.efectiv simteam ca cedez fizic si ca nu sunt suficient inteleasa. numai ca la mine cred ca 98% il cresc singura. tasu doarme noaptea..etc. il inteleg si pe el...ca de, daca suntem pe cont propriu tre sa se agite sa produca pt rate pt noi etc. dar si eu ma agit..noapte nu dorm, ziua shmotru, cumparaturi, ingrijit jiji etc. bine..s-a terminat cu bine, cu un frumos we in famile...
eu tot sper...ca se va schimba jiji...macar sa doarma noaptea, ziua..e ok n-am treaba cu el.
danyelena....nici al meu nu bea apa, ceai nici atat...uneori suc de fructe..cu chiu cu vai...tt la greu...
scrie povestea...macar o vei avea ca amintire
in leg cu bb..nu stiu ce sa zic..unii sunt mai dezvoltati altii mai putin...fiecare e unic in felul sau .pe jiji n-l compar din niciun pct de v cu nimeni. el e dragostea mea mare si nu-mi fac nicio prb ca n-are dinti..ca nu merge..ca inca ma tzatzaie...ca ...

pt mine e cal mai frumos si cel mai ...e soarele si luna si stelele...chiar nu-mi fac vreo grija pt evolutia lui
s-a trezit, revin
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui ale1212xa fetele din Bucuresti o intrebare tampa... Spitalul Universitar de urgenta Bucuresti este acelasi cu Spitalul Municipal?>? ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
DA. Este acelasi spital. Ii spunea Municipal inainte. Acum ii zice SUUB: Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Kiti
de 
Ana
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric