Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (166)
Raspunsuri - Pagina 9
ale1212xa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elefantica Nu mai stiu exact ![]() ![]() cine se simtea mai putin inspirata la bucatarie, dar am trimis un mail pe care l-am primit si eu azi...poate va scoate din incurcatura ![]() Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are. |
eu eram, multumesc frumos

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
alexutzzza spune:
tomaca dulapul ala mare cu fluturasi e a lui Buturel??? TOOOTTT? ala mare mare??? Ce suuuper! ai loc sa pui toate cele!
Super camera! nu numai decorul, dar si dimensiunile , mi se pare o camera destul de mare ptr dormitorul nr 2, bravo!

Elefantica 

fii-ta m-a dat gata! Asa mica si deja pozeaza in fel si chip, se joaca cu un catel superb si asculta muzica la casti de zici ca e vreun Tiesto in concert! 

suuuper! Sa-ti traiasca! cred ca te topesti de dragul ei!
Ce baiat mare si serios si studios s-a facut Alexandru de Livia!!! 

Lorena e o bruneta focoasa si frumoasa, poate are noroc si o ajunge pe mami ei! Ce frumos ar fi sa ne scrie si Carmita cate ceva despre ei, mi-e tare dor de ea...
de
Yannis
ale1212xa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui micki_mica
DA. Este acelasi spital. Ii spunea Municipal inainte. Acum ii zice SUUB: Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. ![]() Kiti de |
multumesc miki

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
alexutzzza spune:
Elefantica 

de mail. Evident ce am deschis? In primul rand "Prajituri.doc" si apoi "Italia.doc" ati prins ideea nu? numa pizze pasta si prajituri, exact ce-i mai bun ptr silueta 

....s-avem forme ca doar mai stam un an acasa, avem timp de sala LOL!
de
Yannis
decenuela spune:
danyelena..tre sa vin cu mielul...BF vroia sa scrie povestea...offf....neuronul asta...
cris.d am goagalit pe ebay si am vz ca premerg elc il iei pana in 20 lire
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
lorex spune:
aa, chiar...BF...sa-ti scrii povestea, garantat n-o sa-ti para rau...
nepotzelul meu iar are otita...acu o saptamana terminase AB tot pt otita...la ambele urechi...a fost la spital, i-au spart timpanul sub anestezie sa-i scoata puroiul...s-a trezit urat din anestezie, cu tzipete si tuse inecacioasa 
l-au trimis la tomograf sa vada daca nu are infectie pe nush ce os...
..nush ce sa mai facem efectiv...poate mai veniti voi cu niste solutii, idei..
Oani, unde esti?
Sper ca sunteti bine!
rox_y spune:
am trimis mail.
Matza asta nu vrea nimic sa manance...numa titi ...am niste emotii..brr...parca vad ca s-apuca de plans imediat ce o pasez la fete la teatru
31.12.2009 Roxi
de Diana
xela_07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorex aa, chiar...BF...sa-ti scrii povestea, garantat n-o sa-ti para rau... ![]() nepotzelul meu iar are otita...acu o saptamana terminase AB tot pt otita...la ambele urechi...a fost la spital, i-au spart timpanul sub anestezie sa-i scoata puroiul...s-a trezit urat din anestezie, cu tzipete si tuse inecacioasa ![]() l-au trimis la tomograf sa vada daca nu are infectie pe nush ce os... ..nush ce sa mai facem efectiv...poate mai veniti voi cu niste solutii, idei..Oani, unde esti? Sper ca sunteti bine!_ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... ![]() 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.._ |
Doamne saracutzul de el

. Multa sanatate!Nu am nici o sugestie ....
Myky - multa sanatate si voua!
rox_y spune:
btw sper ca e bine schimbare nu mi-a trecut nimic altceva in minte.Am o fetita tare agitata..cred ca i-am trimis ceva din emotii
31.12.2009 Roxi
de Diana
Eleysa spune:
Miremia, Alexutzza si Ale1212xa (sorry ca n-am retinut cine exact a intrebat
) cu placere! 

Alexutzza multumim mult pentru complimente
...si noi l-am admirat pe Yannis inca de saptamana trecuta, cand i-am admirat si pe ceilalati pufuleti, ce sa zic ...daca Isabela stie sa pozeze, apai Yannis e deja model cu experienta 

...si ce decoruri care sa-l puna in evidenta 

...si ce parinti frumosi 

!!!
Lorex multa sanatate nepotelului tau!
Am ras in seara asta cu lacrimi ...pupaza mea a inceput de cateva zile sa faca pasi singura si acum daca o chemi vine la tine doar ca se uita la tine si o ia pe alaturi...adik se uita la buni si s-a dus in sufragerie 

...
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

...a inimii mele...